Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Insania - Na počátku byl spamInsania - Na počátku byl spam
redakce
26.7.2017
0

Insania

Na počátku byl spam

Dva je vždycky víc než jeden a tři víc než dva. Tahle recenze není spam, ale triumvirát názorů, které se nakonec potkaly.

 
Impetuous Ritual - Blight upon Martyred Sentience Impetuous Ritual - Blight upon Martyred Sentience
Garmfrost
25.7.2017
4

Impetuous Ritual

Blight upon Martyred Sentience

Předpokladem poslechového zážitku je nutno být speciálně vyšinutým jedincem. Nejste-li jím, slyšíte jen podivnou změť nepříjemného klouzání po hmatníku, bláznivého řvaní a něco jako rytmického tlučení do čehosi… Pak si dosaďte v hodnocení nulu.

 
Forest Swords - CompassionForest Swords - Compassion
Ruadek
24.7.2017
0

Forest Swords

Compassion

Forest Swords s dospělou produkcí, postavenou na silné atmosféře a hravých rytmech, které klamou tělem. Trocha toho dramatu k čaji o páté.

 
Nargaroth - Era Of ThrenodyNargaroth - Era Of Threnody
Bhut
22.7.2017
2

Nargaroth

Era Of Threnody

Svižná, upřímná a velmi příjemná blackmetalová nahrávka. Je tu vše, co člověk od žánru žádá plus nějaké ty jemné odbočky a patřičné vtisknutí autorova rukopisu. Nebude to hned, ale ta deska nejspíš poroste. Zatím to vidím jako velmi slušný kousek svěžího black metalu.

 
Plague Called Humanity - Disconnection (EP)Plague Called Humanity - Disconnection (EP)
Jirka D.
21.7.2017
0

Plague Called Humanity

Disconnection (EP)

Celá produkce PCH se soustředí na elektronickou a vokální agresi vůči posluchači, což se svým způsobem daří, ale hudebně to samo o sobě vůbec nefunguje.

 
Falls of Rauros - Vigilance PerennialFalls of Rauros - Vigilance Perennial
Victimer
20.7.2017
1

Falls of Rauros

Vigilance Perennial

Stále tajuplní lesníci střeží svůj revír a dokáží jej přitom dál rozpínat na všechny strany. A orientace v prostoru je určitě na pochvalu.

 
Nocte Obducta - Totholz (ein Raunen aus dem Klammwald)Nocte Obducta - Totholz (ein Raunen aus dem Klammwald)
Garmfrost
19.7.2017
0

Nocte Obducta

Totholz (ein Raunen aus dem Klammwald)

Nové dílo Nocte Obducta je povětšinou blackové a v jejich rukou je tento black ukřičeným a nehezkým, nezlým a nehodným. Pokud černý styl opustí, je album náhle rozmáchlé a možná i veliké a hravé.

 
Ball - BallBall - Ball
Sarapis
18.7.2017
0

Ball

Ball

Pekelný hard rock vystrkuje růžky. Dekadentní trio vystupuje z temnoty a nic mu není svaté.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky