Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Sofy Major - Total DumpSofy Major - Total Dump
Jirka D.
21.5.2019
0

Sofy Major

Total Dump

První zkušenost s francouzskou kapelou Sofy Major a příjemné překvapení pro ty, kteří máji rádi v rockové muzice trochu kraválu.

 
Feed Them Death - No Solution / DissolutionFeed Them Death - No Solution / Dissolution
Garmfrost
20.5.2019
0

Feed Them Death

No Solution / Dissolution

Death i grind krásně pospolu a moc jim to sluší...

 
Automb - EsotericaAutomb - Esoterica
Bhut
18.5.2019
0

Automb

Esoterica

Automb nejsou zlou kapelou, přesto znějí dostatečně nekompromisně. Stylová kombinace deathu a blacku přináší příjemně strávené minuty. Přesah a trvanlivost takového materiálu už poněkud chybí.

 
Dewdrop - In Sump No One Can Hear You ScreamDewdrop - In Sump No One Can Hear You Scream
Jirka D.
17.5.2019
0

Dewdrop

In Sump No One Can Hear You Scream

Deska In Sump No One Can Hear You je žánrová, nepřekvapující, a to i pro toho (možná proto?), kdo daný žánr nijak zvlášť nesleduje. Což je v důsledku naprosto v pohodě.

 
The Chemical Brothers - No GeographyThe Chemical Brothers - No Geography
Victimer
16.5.2019
0

The Chemical Brothers

No Geography

Stylově nestárnoucí verze chemické elektroniky, která v minulosti měla své mouchy, ale dnes zní maximálně zdravě. No Geography je vyladěná záležitost.

 
Le Bain de Maid - Na konciLe Bain de Maid - Na konci
Jirka D.
14.5.2019
0

Le Bain de Maid

Na konci

Le Bain de Maid s novou deskou ctí žánrová pravidla a pokud budeme hledat překvapení, budeme hledat marně. Pod zdatný průměr pak nahrávku posílá naprosto zoufalý zvuk.

 
Marche Funèbre - Death Wish Woman (EP)Marche Funèbre - Death Wish Woman (EP)
Garmfrost
13.5.2019
0

Marche Funèbre

Death Wish Woman (EP)

Death Wish Woman je dobré album, které by mohlo udělat radost nejen ortodoxním fanouškům ostřejšího doomu staré školy. Slabinou je přílišné opisování od veličin žánru a určitě i stopáž. Chtělo by to větší prostor.

 
A5 - Vo ničem (EP)A5 - Vo ničem (EP)
Jirka D.
10.5.2019
0

A5

Vo ničem (EP)

Kapela A5 se pěti skladbami po pěti letech od minulé desky nikam neposunuje a nadále zůstává věrná podzemí, kde poctivý přístup k věci znamená víc než snaha o hudební umění.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky