Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
A Million Dead Birds Laughing - To the EtherA Million Dead Birds Laughing - To the Ether
Garmfrost
22.3.2019
0

A Million Dead Birds Laughing

To the Ether

Surová bestialita To The Ether je srážkou deathu, disharmonického HC a kabaretního doomu

 
Sâver - They Came With SunlightSâver - They Came With Sunlight
Victimer
21.3.2019
0

Sâver

They Came With Sunlight

Těžké k překvapení, lehké k uvěření. Sâver umí dát svému post doomovému běsnění dost dužniny na to, abychom zase nepropadli dojmu, že tento styl už dávno strádá. Čest výjimkám, čest Sâver.

 
Ashes of Ares - Well of SoulsAshes of Ares - Well of Souls
Sarapis
20.3.2019
0

Ashes of Ares

Well of Souls

Ashes of Ares podruhé a o kousek lépe, přesto stále spíše ve druhé řadě žánrového pelotonu.

 
No Man's Valley - Outside The DreamNo Man
Jirka D.
19.3.2019
0

No Man's Valley

Outside The Dream

Psychedelický rock složitě a kostrbatě, bez pochopení na naší straně.

 
Memento Mori - Life, Death and Other Morbid TalesMemento Mori - Life, Death and Other Morbid Tales
Ruadek
18.3.2019
12

Memento Mori

Life, Death and Other Morbid Tales

Devadesátková kultovka od kapely, která dala žánru mnoho. Unikát sám pro sebe.

 
Weregoat - Pestilential Rites Of Infernal FornicationWeregoat - Pestilential Rites Of Infernal Fornication
Bhut
16.3.2019
1

Weregoat

Pestilential Rites Of Infernal Fornication

Nečistoty jsou ve světě Weregoat okrasným zdobením okolí. Perverzi lze velmi snadno vídat jako prostředek umění a hrubé násilí se rovná hrdinským činům. Tvář Weregoat je pohltivá a přísná.

 
Angel's Arcana - SelvaAngel
Victimer
15.3.2019
0

Angel's Arcana

Selva

Éterický gotický rock alba Selva dbá na kořeny stylu i povznášející prvky povyšující jeho prožitek nad běžnou kytarovku. Citlivější temné typy pookřejí a možná se i usmějí. Čekají je krásné chvíle.

 
VNV Nation - NoireVNV Nation - Noire
Ruadek
14.3.2019
0

VNV Nation

Noire

Nová deska je slušnou porcí future-popu / EBM od kultovky, která tímto potvrzuje, že chce být nadále součástí scény. Na druhou stranu už VNV Nation nepřichází naprosto s ničím novým, což je po minulé desce docela škoda.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky