Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Tangled Thoughts Of Leaving - No TetherTangled Thoughts Of Leaving - No Tether
Jirka D.
10.12.2018
1

Tangled Thoughts Of Leaving

No Tether

No Tether není deska, kterou byste si pouštěli každý den a kterou byste si pouštěli pro radost z poslechu. Umělecká licence je v tomto případě hodně silná, ale současně i znepokojivě přitažlivá.

 
Vees - No Way BackVees - No Way Back
Bhut
8.12.2018
0

Vees

No Way Back

No Way Back je oproti Foe Dry poslechovější. Atmosféra je výrazně vážnější a k divokosti se vybičuje jen velmi zřídka. Střední tempo je primární a pochopitelně dojde i na nějaké ty plouživější kousky. Za modrým albem trochu ztrácí dech, ale i tak nejde o žádný škvár.

 
Nekola - NekologieNekola - Nekologie
Victimer
7.12.2018
0

Nekola

Nekologie

Pět skladeb vlnících se v rovině snové a stylově otevřené elektroniky s mezipřistáním na trase Lidé - Země - Vesmír.

 
Sadist - SpellboundSadist - Spellbound
Sorgh
6.12.2018
1

Sadist

Spellbound

Stále jsou trošku v pozadí, vlastně se o nich chvíli mluví vždy po vydání desky, ale jinak je ticho po pěšině. Přitom jsou jedineční.

 
Pavallion - StratospheriaPavallion - Stratospheria
Jirka D.
5.12.2018
0

Pavallion

Stratospheria

Ospalá rocková nahrávka pro ospalé dny bez ambicí.

 
Inferno / Devathorn - Zos Vel Thagirion (split)Inferno / Devathorn - Zos Vel Thagirion (split)
Garmfrost
4.12.2018
0

Inferno / Devathorn

Zos Vel Thagirion (split)

Zos Vel Thagarion je rituál, zasvěcení, ale i zatracení v matoucím iluzorním světě bez možnosti návratu...

 
Voivod - The WakeVoivod - The Wake
Victimer
3.12.2018
1

Voivod

The Wake

Moderně retrospektivní, paranormálně psychedeličtí a hravě progresivní. Ve svém čase a ve svém prostoru prakticky nedostižní. Vesmírní cestovatelé Voivod jsou ve skvělé kondici.

 
Depths Above - Ex NihiloDepths Above - Ex Nihilo
Bhut
1.12.2018
0

Depths Above

Ex Nihilo

Tuzemská odpověď na Aosoth a jim podobný druh blacku. Odpověď rázná, tvrdá a svědomitá. Argumenty plné jedu a síly, které si podmaní i žebříček roku 2018. Věřím tomu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky