Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Cloudkicker - Unending Cloudkicker - Unending
Jirka D.
21.8.2019
1

Cloudkicker

Unending

Cloudkicker překvapil. Překvapil už tím, že něco vydal po tak dlouhé době, přišel ve správný čas a sedl mi na výbornou.

 
YbCA - LoupežníciYbCA - Loupežníci
Garmfrost
20.8.2019
7

YbCA

Loupežníci

Loupežníci jsou albem roku! Kapišto?

 
Ulver - Drone ActivityUlver - Drone Activity
Victimer
19.8.2019
0

Ulver

Drone Activity

Ulver zpátky v poloze zručných tvůrců dalekých zvukových ploch a jemných dotyků pulsujících melodií. Nic pro jeden, dva poslechy.

 
XIII. Století - FrankensteinXIII. Století - Frankenstein
Bhut
17.8.2019
3

XIII. Století

Frankenstein

Album, které je i není kompilací. V každém případě jde o fungující sbírku vynikajících songů. Má to své charakteristické kouzlo, kterým si už kdysi třináctka podmanila své příznivce. Klasika a kapelní jistota.

 
Fat Old Donald - ToskaFat Old Donald - Toska
Jirka D.
15.8.2019
5

Fat Old Donald

Toska

Toska obsahuje místa podmanivá a posluchačsky vděčná, ale vedle nich i prostoje a zbytečné prodlevy.

 
Jambinai - ONDAJambinai - ONDA
Victimer
13.8.2019
1

Jambinai

ONDA

Spojení korejských lidových tradic a nástrojů s prostorově rockovou destrukcí volume 3. Opět s trochu jiným nastavením a opět dostatečně výživné.

 
Cadaver - ...In PainsCadaver - ...In Pains
Garmfrost
12.8.2019
1

Cadaver

...In Pains

Spolu s Cadaver se vydejme na bizarní výlet na počátek devedasátých let. Ponořme se do psychedelie, jazzové improvizace a deathové krutosti i hravosti.

 
Darkthrone - Old StarDarkthrone - Old Star
Bhut
10.8.2019
0

Darkthrone

Old Star

Legenda vydala opět další retro kousek, který baví. Aktuálně je však celek mnohem špinavější a živočišnější. Ubylo punkového halekání a nastoupila ucelenost. Kvalitní věc, jako vždy.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky