Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Mucha - NánaMucha - Nána
Mirek M
30.5.2017
1

Mucha

Nána

Zatímco nemalá část tuzemské scény se pere s nechtěnou bizarností své tvorby, tvorba Muchy je bizarní programově a téměř geniálním způsobem.

 
Kora Winter - Welk (EP)Kora Winter - Welk (EP)
Jirka D.
29.5.2017
0

Kora Winter

Welk (EP)

Druhé EP v řadě vynucuje představy o konečně dlouhohrající desce, protože muzika Kora Winter by si větší prostor zasloužila. Dobré metalové moderny není nikdy dost.

 
War For War - Illud TempusWar For War - Illud Tempus
Bhut
27.5.2017
6

War For War

Illud Tempus

Elektronika nerovná se industrial. Elektro metal s operním zpěvem je jisto jistě výzva, ale toho diska mohlo být méně. Jako experiment jde jednoznačně o zajímavou věc, ale je teď otázkou, nakolik si posluchači najdou k něčmu takovému cestu. Já to vidím bohužel celkem smutně.

 
Amantra - As It Should Have BeenAmantra - As It Should Have Been
Victimer
26.5.2017
0

Amantra

As It Should Have Been

Francouzská odpověď na sny Jesu a chmury Godflesh.

 
Térébenthine - VisionsTérébenthine - Visions
Jirka D.
25.5.2017
0

Térébenthine

Visions

Post-rockový experiment nikoliv bez vize, ale s o to většími nároky na posluchače, kterým za odměnu přinese … to je vlastně otázka. A odpověď těžko najít.

 
The Kompressor Experiment - DouzeThe Kompressor Experiment - Douze
Sorgh
24.5.2017
0

The Kompressor Experiment

Douze

Instrumentální obžerství nemusí být jen o narcistní onanii a těžko pochopitelném hledání společné řeči s kapelou. S The Kompressor Experiment, ať už zní jejich název jak chce, vás čeká zábava a nebudete mít pocit, že vám někde něco uniklo.

 
Nightbringer - Terra DamnataNightbringer - Terra Damnata
Garmfrost
23.5.2017
6

Nightbringer

Terra Damnata

Nightbringer na svém pátém řadovém albu nepřináší zcela jednoznačné kompozice. Je potřeba ještě hodně času k vytvoření názoru.

 
Charlie's Frontier Fun Town - In Dust We TrustCharlie
Jirka D.
22.5.2017
0

Charlie's Frontier Fun Town

In Dust We Trust

Představy o jižanském feelingu kytarové muziky se mohou různit, ale jedno by měly mít společné - tahle muzika musí bavit. A to se na tomhle albu vůbec nedaří.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky