Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Wires & Lights - A Chasm Here And NowWires & Lights - A Chasm Here And Now
Jirka D.
17.9.2019
0

Wires & Lights

A Chasm Here And Now

I německý post-punk šmrncnutý gotikou může dopadnout důstojně.

 
Vosbúð - Almannagjá Vosbúð - Almannagjá
Victimer
16.9.2019
0

Vosbúð

Almannagjá

Sopečná činnost ostrova Island převedená v nový atmosféricky vulkanický atak. V zemi je trhlina...

 
Deadspace - The Grand DisillusionmentDeadspace - The Grand Disillusionment
Bhut
14.9.2019
1

Deadspace

The Grand Disillusionment

Až budete chtít svůj posranej život skončit vlastní rukou, pusťte si třeba Lungs nebo Bones Beneath My Feet od Deadspace a pak mi přijďte říct, co to s váma provedlo.

 
Our Survival Depends on Us - Melting the Ice in the Hearts of MenOur Survival Depends on Us - Melting the Ice in the Hearts of Men
Victimer
13.9.2019
0

Our Survival Depends on Us

Melting the Ice in the Hearts of Men

Vysoko v horách tají ledovce a dole v ulicích tají srdce nás všech. Our Survival Depends On Us nechávají nahlédnout do své výpravné ságy, ze které sálá magická harmonie i potřeba se zamyslet.

 
Lost In Kiev - PersonaLost In Kiev - Persona
Ruadek
12.9.2019
0

Lost In Kiev

Persona

Třetí deska, jiný koncept, jiný přístup a nadále slušná kvalita jedné z těch hodně talentovaných post-rockových kapel.

 
Consummation - The Great Solar HunterConsummation - The Great Solar Hunter
Garmfrost
11.9.2019
2

Consummation

The Great Solar Hunter

Černé šílenství z Austrálie naservírované v bohatě navrstvené atmosféře v technicky výtečném instrumentálním oparu.

 
Magic Pie - Fragments Of The 5th ElementMagic Pie - Fragments Of The 5th Element
Jirka D.
10.9.2019
0

Magic Pie

Fragments Of The 5th Element

Čistá žánrová deska pro přísně vymezené spektrum fanoušků, kterým ale poskytuje silný a ambiciózní materiál.

 
The Devil & The Universe - :Endgame 69:The Devil & The Universe - :Endgame 69:
Victimer
9.9.2019
0

The Devil & The Universe

:Endgame 69:

1969 jako konec jedné éry a hnací motor temnotářů The Devil & The Universe. Jako hlavní menu se podává po čertech dobrá disko psychedelie na kozlí šťávě.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky