Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Almyrkvi - UmbraAlmyrkvi - Umbra
Garmfrost
15.1.2018
1

Almyrkvi

Umbra

Jakmile se dostanete přes masívní hradby a prvotního rozkoukání se v mlžném prostředí, spatříte holá místa, která jsou mohutným zvukem a tajemným zpěvem halena do oparu, schovávána před letmými pohledy povrchnějšího posluchače.

 
Thaw - GrainsThaw - Grains
Bhut
13.1.2018
0

Thaw

Grains

Těžko stravitelná a uchopitelná deska, co v sobě ukrývá něco, co se běžně snažíme pojmenovávat, měřit a jinak zanášet do archiválií. Thaw jsou však v tomto smyslu nezvladatelní a nezařaditelní... možná i vizionářští.

 
Origin - Unparalleled UniverseOrigin - Unparalleled Universe
Mold
12.1.2018
0

Origin

Unparalleled Universe

Po boku alb III, Echoes of Decimation a Antithesis zde máme další nedochůdče. Zároveň ale nejlepší z posledních tří alb, a to vůbec není neuspokojivá skutečnost.

 
Peter Bjärgö - Animus RetinentiaPeter Bjärgö - Animus Retinentia
Victimer
11.1.2018
1

Peter Bjärgö

Animus Retinentia

Třetí sólové album jako potvrzení, že mužem na správném místě ve smyslu křehké podmanivosti atmosférické hudby je Peter Bjärgö.

 
Morbid Angel - Kingdoms DisdainedMorbid Angel - Kingdoms Disdained
Garmfrost
10.1.2018
10

Morbid Angel

Kingdoms Disdained

Kingdoms Disdained je nahrávkou silně nadprůměrnou, moderní i staroškolskou. Ale také sázkou na jistotu a ztrátou odvahy dělat si vše po svém.

 
Major Parkinson - BlackboxMajor Parkinson - Blackbox
Jirka D.
9.1.2018
0

Major Parkinson

Blackbox

Prog rock jako startovací čára pro rozběh s mnohem širším přesahem. Major Parkinson jako synonymum zhudebněného divadla.

 
Vulture Industries - Stranger TimesVulture Industries - Stranger Times
Bhut
6.1.2018
0

Vulture Industries

Stranger Times

Zjevně nejvyklidněnější nahrávka Vulture Industries, která už pozbyla vší cirkusové divokosti. Na druhou stranu je v té vážnosti a melancholii dostatečný cit a vliv humoru. Možná ne nejlepší deska kapely, ale pořád velmi silná a typicky avantgardně znepokojivá.

 
Godflesh - Post SelfGodflesh - Post Self
Victimer
5.1.2018
0

Godflesh

Post Self

Mechanismus Godflesh není jen pouhým jménem, které symbolizuje jeden starý kult. Je to ústrojí, které hledá nové výzvy a nežije vyloženě z podstaty, že musí. Pořád roste!

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky