Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Et Moriemur - EpigrammataEt Moriemur - Epigrammata
Garmfrost
8.6.2018
1

Et Moriemur

Epigrammata

V Et Moriemur nám vyrostl doom metalový skvost. Často a rádi přesahují stylové hranice, aniž by se své podstatě zpronevěřili. Je vidět, že mají co říct, říkají to a umí to. Dokazují, že lze zůstat v podstatě old school a přitom se neustále vyvíjet. Dokážou vykreslit mnohovrstevnatou mozaiku natolik upřímně a samozřejmě, že jejich umění neporozumí pouze akademicky vzdělaný intelektuál, ale každý, kdo rozumí celým srdcem. Do Epigrammat lze totiž vstoupit i intuitivně a nechat se nést…

 
Grayceon - IVGrayceon - IV
Victimer
7.6.2018
2

Grayceon

IV

Jsme tři, máme cello, nadhled, cit pro špinavý doomík a baví nás to. Pro inzerát do kategorie on hledá doom, je zrovna nové album Grayceon vhodným kandidátem k pozdnímu seznámení.

 
Sweeps 04 - DormancySweeps 04 - Dormancy
Bhut
6.6.2018
0

Sweeps 04

Dormancy

O kytaře, která na sebe vrství všemožné tóny, melodie, hluky a další plochy. Výsledkem je pohlcující muzika pulzující v odstínech ambientu, drone a snad i ten post-rock bychom mohli uvést.

 
Mouth - Floating Mouth - Floating
Jirka D.
5.6.2018
0

Mouth

Floating

Fascinace historií je nekonečná a i když pro někoho možná zbytečná, pro jiné nikoliv. Mouth patří k těm, kterým jejich retro přístup věřím, ale je to důvěra s ručením omezeným.

 
Amorphis - Queen of TimeAmorphis - Queen of Time
Garmfrost
4.6.2018
4

Amorphis

Queen of Time

Queen of Time je deskou ostrou jak břit, rozměrnou, chytlavou...

 
Gary Numan - Savage (Songs from a Broken World)Gary Numan - Savage (Songs from a Broken World)
Victimer
1.6.2018
0

Gary Numan

Savage (Songs from a Broken World)

Gary Numan nestárne. Jeho loňská, pouští a orientem načichlá deska Savage žije všemi numanoidními smysly a hlavně platí za svěží elektronické album, které dokazuje, že Gary stojí pevně na zemi.

 
Pray For Teeth - From The Dry Edge Of The ShorePray For Teeth - From The Dry Edge Of The Shore
Symptom
31.5.2018
0

Pray For Teeth

From The Dry Edge Of The Shore

Americká kapela, která už není mezi námi, po sobě zanechala pouze jedno plnokrevné dílo, kde naznačila potenciál vyrůst a přinést na scénu skutečně šťavnaté plody.

 
The Defigurheads - Chaos & CosmosThe Defigurheads - Chaos & Cosmos
Jirka D.
30.5.2018
0

The Defigurheads

Chaos & Cosmos

Ohlédnutí za rockovou klasikou zůstalo pouze jako zajímavý záměr, protože jeho provedení vyvolává řadu nepříjemných hnutí mysli.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky