Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Jack White - Boarding House ReachJack White - Boarding House Reach
Victimer
9.4.2018
0

Jack White

Boarding House Reach

Boarding House Reach je živý experiment na rockové hudbě. Co unese, co stráví a co ustojí. Whiteova sázka na pestrost přebíjí zarudlou uprcanost tradičních postupů, které fungují jako dřív, ale v úplně jiné dimenzi.

 
Esoctrilihum - Pandaemorthium (Forbidden Formulas To Awaken The Blind Sovereigns Of Nothingness)Esoctrilihum - Pandaemorthium (Forbidden Formulas To Awaken The Blind Sovereigns Of Nothingness)
Bhut
7.4.2018
0

Esoctrilihum

Pandaemorthium (Forbidden Formulas To Awaken The Blind Sovereigns Of Nothingness)

Okultní black metal kvalitního formátu. Stylové provedení a vyčerpávající náplň alba není však z počátku poddajná. Čas a trpělivost přinese kýžené ovoce nevšedního zážitku.

 
Memoriam - The Silent VigilMemoriam - The Silent Vigil
Sorgh
6.4.2018
0

Memoriam

The Silent Vigil

Je zřejmé, že sázka na tuhle kapelu je silný a vypočítavý marketingový tah. Vydavatelský moloch tuší, že jména, která stojí za tímto projektem, dokáží vygenerovat docela slušný zisk. Jen proto bych ovšem album The Silent Vigil do koše neházel. Naopak, tahle záležitost může udělat spoustu radosti.

 
Lowercase Noises - The Swiss IllnessLowercase Noises - The Swiss Illness
Ruadek
5.4.2018
0

Lowercase Noises

The Swiss Illness

Kytarově-ambientní počin, který nenaplňuje očekávání a spíše než aby učaroval, uspává.

 
Between The Buried And Me - Automata IBetween The Buried And Me - Automata I
Victimer
4.4.2018
1

Between The Buried And Me

Automata I

První díl přehrávání snů splňuje vysoké nároky, jenž se při vyslovení jména kapely automaticky objeví. Co do minutáže skromná, jinak však nadále fascinující a výživná progresivně metalová lahůdka.

 
Phantom Winter - Into Dark SciencePhantom Winter - Into Dark Science
Jirka D.
3.4.2018
0

Phantom Winter

Into Dark Science

Deska Into Dark Science má ambice vyvolávat démony z největších hloubek lidského nitra a běda tomu, kdo si myslel, že tam žádné nemá!

 
Aorlhac - L'esprit des ventsAorlhac - L
Garmfrost
2.4.2018
0

Aorlhac

L'esprit des vents

Stylově se Aorlhac pohybují ve světě epického vyprávění, bardských zpěvů a melodického black metalu. Dobrých nápadů mají pánové dost, ale špatných či průměrných ještě víc. Daleko od průměrné šedi se nevzdalují.

 
Chaos Invocation - Reaping Season, Bloodshed BeyondChaos Invocation - Reaping Season, Bloodshed Beyond
Bhut
31.3.2018
0

Chaos Invocation

Reaping Season, Bloodshed Beyond

Silná záležitost na blackmetalovém poli. Heavy prvky střídmého užití hezky doplňují černý kvapík, který nezapomíná i zvolnit. Celkem pestré kompozice zaručují poslech, při kterém nuda postrádá význam.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky