Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
God Syndrome - ControverseGod Syndrome - Controverse
Garmfrost
13.9.2017
0

God Syndrome

Controverse

Controverse je naprosto neoriginální debut mladé deathové smečky z Ruska, který přes tento neduh nabízí příjemné melodie ve stylu toho lepšího z Hypocrisy. Stopáž je ovšem smrtící a hodina je na takovou desku fakt hodně. Ke konci už ztrácí dech. Když vezmu v potaz mládí a nadšení, uberu nulovou originalitu a přemíru skladeb, vychází mi fajn deska s nižádným dopadem na scénu, která ale může udělat radost mladému fanouškovi, kterému stačí ke spokojenosti pěkná písnička.

 
Vypsaná Fixa - Tady to někde jeVypsaná Fixa - Tady to někde je
Jirka D.
12.9.2017
0

Vypsaná Fixa

Tady to někde je

Bylo by na světě docela krásně, kdyby kapely, které jsme si zvykli považovat za populární a snad až mainstreamové, vydávaly desky jako je tato. Vypsaná fixa dospělejší než kdy jindy.

 
Below The Sun - Alien WorldBelow The Sun - Alien World
Sarapis
11.9.2017
0

Below The Sun

Alien World

Těžké riffy i vzletné meditace v unikátním průvodci podivným nezemským světem. Skafandry a antidepresiva s sebou.

 
Whoredom Rife - DommedagskvadWhoredom Rife - Dommedagskvad
Bhut
9.9.2017
1

Whoredom Rife

Dommedagskvad

Whoredom Rife jsou na scéně sice chvíli, ale už s nimi můžeme počítat jako s velice silným zástupcem black metalu. Debutové album v sobě skrývá hodně. Dejme jim prostor.

 
Cormorant - DiasporaCormorant - Diaspora
Sorgh
8.9.2017
3

Cormorant

Diaspora

Diaspora je vynikající album. Je tvrdá, sveřepá, ale dokáže pohladit na duši. Ve čtyřech skladbách nese tolik myšlenek, že by z toho mohli poskládat další desku.

 
Sun Q - CharmsSun Q - Charms
Jirka D.
7.9.2017
0

Sun Q

Charms

Ruská rocková alternativa oblečená do módních jmen. Zapomeňte na jména a zapomeňte na módu, jako obvykle je všechno jinak.

 
Monstrosity - Imperial DoomMonstrosity - Imperial Doom
-krusty-
6.9.2017
1

Monstrosity

Imperial Doom

Pojďme zabřednout do deathmetalových klišé roku 1992 a věnujme tichou vzpomínku jednomu vypečenému debutu!

 
Editor - Old SchoolEditor - Old School
Garmfrost
5.9.2017
0

Editor

Old School

Novinkové album obsahuje deset válů na ploše cca půl hodinky ve stylu, který byl moderní před více než dvaceti lety. Vypalovačky většinou uhání ve středním tempu a vyzívají posluchače ke skákání, houpání, či do kotle na pogo taneček. Kapela sama v písních zpívá, že tohle je baví a přesně tohle jsou oni. Jak se říká – komu se to nelíbí, ať p.del políbí. Jestli to stačí, nechám k posouzení na každém z vás.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky