Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
In Mourning - Garden of StormsIn Mourning - Garden of Storms
Garmfrost
10.10.2019
0

In Mourning

Garden of Storms

Garden of Storms je kontrastní. Je hlučná, hladí i budí zvídavost.

 
Nazca Space Fox - PiNazca Space Fox - Pi
Jirka D.
9.10.2019
0

Nazca Space Fox

Pi

Druhé album Nazca Space Fox přináší docela obyčejný pohled na vyčerpaný žánr, což je kombinace, se kterou lze jen těžko překvapit.

 
Borknagar - True NorthBorknagar - True North
Victimer
8.10.2019
0

Borknagar

True North

Severní vítr není krutý a krutí nejsou ani Borknagar. Nejde ani tak o celkovou jemnost, kterou novinka nabízí, jako spíš o spokojenost a obyčejnost, která z ní sálá a zabíjí to hlavní. Překvapivost.

 
Kringa - Feast upon the GleamKringa - Feast upon the Gleam
Garmfrost
7.10.2019
1

Kringa

Feast upon the Gleam

Feast Upon The Glem pojí schizofrenie nálad, ale drží pěkně pohromadě. Zlá, běsnící a krutá psychedelická punková rošťárna.

 
Mgła - Age of ExcuseMgła - Age of Excuse
Garmfrost
4.10.2019
3

Mgła

Age of Excuse

Age of Excuse je vysoce nadprůměrné album, kde se piluje to, co všichni dobře známe. Příště by to ale mohlo být nudné...

 
Nightfell - A Sanity DerangedNightfell - A Sanity Deranged
Sorgh
3.10.2019
2

Nightfell

A Sanity Deranged

Přichází podzim, proto se pojďme zase jednou vypravit do oblíbených luhů a hájů amerických. V tamní přírodě stále čekají nové bestie k objevení. Jednou z nich jsou ponuří Nightfell.

 
Biosphere - The Senja Recordings Biosphere - The Senja Recordings
Victimer
2.10.2019
0

Biosphere

The Senja Recordings

Prostředí arktického Norska ve zvukové zpovědi, která mísí reál zachycený v přírodě se studiovým doprovodem.

 
Kora Winter - BitterKora Winter - Bitter
Jirka D.
1.10.2019
0

Kora Winter

Bitter

Kora Winter přichází s dlouhohrající deskou a ta naštěstí dopadla tak dobře, jak jen mohla dopadnout. Žádné tři dobré songy a zbytek vata, ale jedna skladba vedle druhé seká do živého.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky