Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Voivod - The WakeVoivod - The Wake
Victimer
3.12.2018
1

Voivod

The Wake

Moderně retrospektivní, paranormálně psychedeličtí a hravě progresivní. Ve svém čase a ve svém prostoru prakticky nedostižní. Vesmírní cestovatelé Voivod jsou ve skvělé kondici.

 
Depths Above - Ex NihiloDepths Above - Ex Nihilo
Bhut
1.12.2018
0

Depths Above

Ex Nihilo

Tuzemská odpověď na Aosoth a jim podobný druh blacku. Odpověď rázná, tvrdá a svědomitá. Argumenty plné jedu a síly, které si podmaní i žebříček roku 2018. Věřím tomu.

 
Dödsrit - Spirit CrusherDödsrit - Spirit Crusher
Symptom
30.11.2018
0

Dödsrit

Spirit Crusher

Spirit Crusher umně prolíná minulost s přítomností, ale také nápaditost s všedností a bude jen na vás, čeho v desce spatříte nejvíc.

 
Beyond Creation - AlgorythmBeyond Creation - Algorythm
Garmfrost
29.11.2018
0

Beyond Creation

Algorythm

Beyond Creation na Algorythm posouvají hranice death metalu, ať už výbornou instrumentací či bohatými aranžemi a chytlavostí nápadů nebo zvukem. Přes zřetelné kvalitativní výkyvy se jedná o přínosné album, které potěší milovníky progresivního stylu myšlení.

 
Action & Tension & Space - Skåredalen FunhouseAction & Tension & Space -  Skåredalen Funhouse
Jirka D.
27.11.2018
0

Action & Tension & Space

Skåredalen Funhouse

Muzika na pomezí rockových žánrů pro snílky a lenochy, která bude mít své kouzlo pouze v případě, že mu ho vnutíte. Jinak se totiž topí v obyčejnosti a nezáživnosti.

 
Nahum - Within DestructionNahum - Within Destruction
Sorgh
26.11.2018
0

Nahum

Within Destruction

Proroci promlouvají skrz staletí a vždy se najdou tací, kteří jejich poselstvím naslouchají. Tak i starozákonní Nahum (utěšitel) kdysi sepsal proroctví, které je součástí Bible a my máme možnost nahlédnout jedním okem do její superbohaté historie.

 
Diligence - Abundance In ExertionDiligence - Abundance In Exertion
Bhut
24.11.2018
0

Diligence

Abundance In Exertion

Silná deska na deathmetalovém poli, která si nebre servítky a seká to před sebou hlava ne hlava. Na druhou stranu i tohle může být ne zcela žádoucí prvek. V každém případně jde o příjemnou nahrávku s velkým potenciálem a příslibem do budoucna.

 
In The Woods... - Cease The DayIn The Woods... - Cease The Day
Victimer
23.11.2018
0

In The Woods...

Cease The Day

Časy se mění. Stará a originální kapela je pohřbená, přivítejme tu novou. Výpravně metalovou, předvídatelnou a bez chuti jít proti proudu. Tohle jsou jiní In The Woods...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky