Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Whitechapel - The ValleyWhitechapel - The Valley
Sorgh
15.4.2019
0

Whitechapel

The Valley

Zajímavé střídání tvrdých a jemných postupů přinášejí američtí Whitechapel, u nás doposud opomíjení.

 
Type O Negative - Slow, Deep and HardType O Negative - Slow, Deep and Hard
Garmfrost
14.4.2019
3

Type O Negative

Slow, Deep and Hard

Dnes je to neskutečných devět let, co skonal zdánlivě nezničitelný, železný Peter Steele.

 
Flynotes - Child In The WoodsFlynotes - Child In The Woods
Bhut
13.4.2019
0

Flynotes

Child In The Woods

Flynotes svou verzi psychedelického rocku hrnou bez ohledu na trendy zbytku světa. Není to kapela, co se snaží dělat muziku násilně složitě, přesto se jim jistá neuchopitelnost občas zadaří. Tenhle rock v sobě má i něco tajuplného a zvláštního.

 
Sinmara - Hvísl StjarnannaSinmara - Hvísl Stjarnanna
Garmfrost
12.4.2019
0

Sinmara

Hvísl Stjarnanna

Hvísl Stjarnanna je dynamicky atmosférická, místy hodně jemná, spirituální hudební báseň. K vstřebání je však potřeba ani ne tak čas, jako citlivé vnímání a snahu poodkrýt skryté bohatství. Kdo takto k hudbě není přistupovat ochoten nebo schopen, asi velikost této desky neocení a zavrhne ji. A to je klad i zápor současné podoby černých astrálních básníků Sinmara.

 
Dark Blue - Victory Is RatedDark Blue - Victory Is Rated
David
11.4.2019
0

Dark Blue

Victory Is Rated

Dark Blue nenápadně zalézají pod nehty, beze spěchu, rozvážně. Vystačí si s minimem prostředků, rozhazování okvětních lístků na cestu, po které nakonec vykročí shrbená nevěsta s přešitým obličejem, přenechávají jiným.

 
Media Data - AdoreMedia Data - Adore
Victimer
10.4.2019
0

Media Data

Adore

Když osamocené tělo tančí stranou ostatních a vy se na něj díváte a přemýšlíte o úctě k němu. Něco se tam odehrává...

 
Transnadežnost' - MonomythTransnadežnost
Jirka D.
9.4.2019
0

Transnadežnost'

Monomyth

Standardní a předvídatelní psychedelický rock v instrumentálním podání. Ruská kapela Transnadežnosť nepřekvapuje vůbec v ničem a až na výjimky pouze naplňuje definici stylu.

 
Fallujah - Undying LightFallujah - Undying Light
Sorgh
8.4.2019
0

Fallujah

Undying Light

Technicky vycizelovaná a možná někdy trošku neosobní se může zdát hudba Fallujah. U čerstvé novinky Undying Light si můžeme pozměnit nebo zachovat svůj názor.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky