Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Tears Of Styrbjørn - Tears of Styrbjørn (EP)Tears Of Styrbjørn - Tears of Styrbjørn (EP)
Jirka D.
5.9.2011
0

Tears Of Styrbjørn

Tears of Styrbjørn (EP)

Tears Of Styrbjörn o sobě dali vědět albem potěšivým, které mi víc než co jiného dává nemalé naděje do budoucna. Určitě je na čem pracovat, o tom žádná, ale tak tomu prostě bývá. Osobně bych se zaměřil především na zpěv, ať už na pilování některých poloh, či nalezení pouze těch svých, silných od povahy, kompoziční vyzrálost bude zrát, tím jsem si jist.

 
Wormfood - PosthumeWormfood - Posthume
Jirka D.
1.9.2011
0

Wormfood

Posthume

Všeho všudy zajímavá deska plná nálad vyvěrajících z temných a odlehlých zákoutí lidské duše, zpracovaná s patřičným umem a lehkostí. Všechno se zdá být zpočátku jednoduché a jasné, ale tohle album je hluboké, tajemné a plné překvapujících zákoutí, které je potřeba hledat, být na ně připraven a zároveň být dostatečně odolný, protože břímě je to náročné a přelétnuté povrchním zrakem může budit dojem zátěže lehké a snadno zvládnutelné ... a ono může být všechno jinak. Hledači, pátrači, dekadenti, básníci i vy pouze zvědaví! Tohle je album pro vás!

 
The Skeletal - The Plague RitualsThe Skeletal - The Plague Rituals
Sarapis
29.8.2011
0

The Skeletal

The Plague Rituals

Povedený old school death metal, kterým si kapela jistě najde své fanoušky. Mám tušení, že se k nahrávce čas od času jen tak pro pobavení vrátím a stydět se za to určitě nebudu.

 
Kladovest - AtmosphereKladovest - Atmosphere
Bhut
27.8.2011
0

Kladovest

Atmosphere

Melancholická podzimní procházka lesem. Lepší název pro toto album, snad nešel vymyslet - Atmosphere. Nic převratného, ale nic průměrného.

 
Witchgrave - The Devils NightWitchgrave - The Devils Night
Sarapis
22.8.2011
0

Witchgrave

The Devils Night

Jako připomenutí atmosféry starých šťavnatých časů může nahrávka posloužit jen těm nejoddanějším UG fandům, kterým je víceméně toto EP adresováno, já se však při svých častých výletech do minulosti obracím raději na originální interprety. Ti mají vedle své nezpochybnitelné příslušnosti do časového kontextu na své straně i kvalitu. A to se bohužel o "The Devil's Night" říct nedá.

 
Dinner auf Uranos - 50 Sommer - 50 WinterDinner auf Uranos - 50 Sommer - 50 Winter
Jirka D.
17.8.2011
0

Dinner auf Uranos

50 Sommer - 50 Winter

Přemýšlím, komu bych podobnou desku doporučil. Sám necítím potřebu se vracet, vokální patos předvedený na 50 Sommer – 50 Winter není z těch, které bych si oblíbil. Instrumentálně by materiál fungoval o stupeň lépe, ale kdyby je jen kdyby.

 
Pensées Nocturnes - GrotesquePensées Nocturnes - Grotesque
Bhut
15.8.2011
0

Pensées Nocturnes

Grotesque

Avantgardní opus prvotřídní kvality. Chcete-li něco netradičního, neobyčejného a pojatého ve velkém stylu, Pensées Nocturnes je pak zárukou spokojenosti. Album Grotesque je těžký materiál stvořený s dokonalou řemeslnou přesností a vysokou jakostí. Poslech Vás odnese daleko za hranice lidského vnímání do světa snad expresionistické avantgardy.

 
Queensrÿche - Dedicated To ChaosQueensrÿche - Dedicated To Chaos
Michal Z
11.8.2011
0

Queensrÿche

Dedicated To Chaos

Náročnější, rozmanitější a komplikovanější placku jsem od těchto urputně bojujících veteránů už nečekal. Dedicated To Chaos je vyzrálá, smysluplná kolekce, umělecky hodnotná, zasluhující zvýšenou pozornost. Předpokládám, že i po stém poslechu dostanu porci všeho zásadního, co v hudbě vyhledávám.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky