Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Cormorant - DwellingsCormorant - Dwellings
Sarapis
29.1.2012
0

Cormorant

Dwellings

U „Metazoa“ jsem měl někdy nálady dát plný kotel a nedívat se nalevo napravo, u „Dwellings“ se mi to nestalo ani jednou. Budu-li porovnávat – debut zůstal nepřekonán. Samo o sobě je ale nové album soběstačnou jednotkou nadstandardních kvalit. Poměr skvělého a průměrného je stále s velkou převahou na straně Dobra, a tak se nemusíte bát, že poslech tohoto alba bude marněním času.

 
Rage Against The Machine - The Battle of Los AngelesRage Against The Machine - The Battle of Los Angeles
Jirka D.
26.1.2012
0

Rage Against The Machine

The Battle of Los Angeles

Vrchol popularity Rage Against The Machine. Se vším, co s tím souvisí.

 
Deicide - To Hell With GodDeicide - To Hell With God
Bhut
25.1.2012
0

Deicide

To Hell With God

Klasická porce od klasického jména. To Hell With God je typickým dílem sírou nasmrádlých Deicide. Ovšem žádný průměr a šeď. Opět krásný hlasitý přednes bez menšího škobrtnutí. Na druhou stranu nic výrazně nového pod obráceným křížem.

 
Et Moriemur - Cupio DissolviEt Moriemur - Cupio Dissolvi
Jirka D.
21.1.2012
0

Et Moriemur

Cupio Dissolvi

Zdá se, že český doom nemá zdaleka odzvoněno. Nahrávka nadějná a potěšitelná.

 
Green River - Come On Down (EP)Green River - Come On Down (EP)
David
18.1.2012
0

Green River

Come On Down (EP)

První grungeová nahrávka první grungeové kapely na světě! Co chcete vědět víc!?

 
Isacaarum - VaselineIsacaarum - Vaseline
Bhut
18.1.2012
0

Isacaarum

Vaseline

Klasická porce osobitého grindu s občasnými nečekanými úlety. Jediné, co budete po poslechu téhle desky dělat, je to, že půjdete do drogerie a koupíte si patřičné předměty z obalu desky. Soundtrack k choutkám už máte.

 
Tenhi - SaivoTenhi - Saivo
Jirka D.
14.1.2012
0

Tenhi

Saivo

Na Saivo přichází Tenhi odlehčenější, ale stejně zamyšlení a plní melancholie jako kdykoliv před tím. Z desky promlouvá vnitřní klid, vyrovnanost sama se sebou. Běh věcí je přirozený, v souladu s přírodou, v souladu s vyšším Já.

 
Black Hill - KakaduBlack Hill - Kakadu
David
11.1.2012
0

Black Hill

Kakadu

Cílem těchto pár řádek rozhodně neměl být nějaký ošklivý a podlý útok na nebohou skupinu mírumilovných obyvatel, kteří se chtějí hudbou bavit po svém a nepotřebují při tom poslouchat depresivní lamentování zlomeného frontmana za kvílivého doprovodu nesrozumitelně komplikovaných kytarových výpadů. Z mého pohledu však hudba Black Hill neskrývá ničehož nic zajímavého a poutavého, k čemu bych se v budoucnu ještě někdy rád vracel. Šlapavou rockovou nahrávku, jejímž prvotním cílem je nakopat všem v okruhu minimálně jednoho kilometru zadky a následně odejít s hlavou vztyčenou si představuji jinak...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky