Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Rivulets - In Our CircleRivulets - In Our Circle
Symptom
31.1.2019
0

Rivulets

In Our Circle

Nathan Amundson je médium a jeho zvláštní schopnost zobrazit jednoduchou kytarovou figurou bezrozměrnost lidského pocitu mě opět dostává na kolena.

 
Oceán - Femme FataleOceán - Femme Fatale
Victimer
30.1.2019
2

Oceán

Femme Fatale

Druhá deska po reunionu má podobu ženy a jako žena se i chová. Je krásná, tajuplná i svůdná. Je Femme Fatale.

 
Ars Magna Umbrae - Lunar AscensionArs Magna Umbrae - Lunar Ascension
Garmfrost
29.1.2019
1

Ars Magna Umbrae

Lunar Ascension

Vyšinuté vlnění Lunar Ascension je natolik sevřené a nepřístupné, že jen odhodlaným ukáže, že se jedná o pestrou škálu hudebního zla.

 
Povodí Ohře - Povodí OhřePovodí Ohře - Povodí Ohře
Jirka D.
28.1.2019
2

Povodí Ohře

Povodí Ohře

Hudebně zajímavá deska, která nezapírá své noise-rockové kořeny, trpí přepáleným zvukem a podbízí se svými povrchními texty podobně laděným posluchačům.

 
Lahar / Čad - Čertova kovadlina / Černý svědomí (split)Lahar / Čad - Čertova kovadlina / Černý svědomí (split)
Bhut
26.1.2019
2

Lahar / Čad

Čertova kovadlina / Černý svědomí (split)

Povedené česko-slovenské splitko představující aktuální thrashovou tvář obou zemí. Svižnost ani nápaditost nahrávce nechybí, stejně jako umění drtit a válet. Šlape to opravdu hezky.

 
Lunatic Soul - Under the Fragmented SkyLunatic Soul - Under the Fragmented Sky
Ruadek
25.1.2019
1

Lunatic Soul

Under the Fragmented Sky

Slabší kousek od leadera Riverside, další v řadě. Prakticky je to deska jen pro příznivce jeho tvorby pod touto hlavičkou, nikoli dílo s přesahem do dalších rovin. Časy velkých desek Lunatic Soul už jsou bohužel nejspíš navždy pryč.

 
Phlebotomized - Deformation of HumanityPhlebotomized - Deformation of Humanity
Victimer
24.1.2019
1

Phlebotomized

Deformation of Humanity

Svou hlavní roli odehráli Phlebotomized uprostřed devadesátek alby Immense Intense Suspense a Skycontact. Tečka? Tečka.

 
Face The Day - Stuck in the PresentFace The Day - Stuck in the Present
Jirka D.
23.1.2019
0

Face The Day

Stuck in the Present

Deska, která roste pozvolna, s přibývající tolerancí k tomu, že někde možná až příliš pokukuje po zahraničí. Kažopádně na domácí scéně slušné zjevení.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky