Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Černý Kov - SpolečenstvíČerný Kov - Společenství
Bhut
27.7.2019
3

Černý Kov

Společenství

Reflexe black metalu v určitém horizontu. Projev ortodoxnější stránky žánru s plně autentickou formou. Album, co ctí dávná pravidla a ukazuje podstatu svých kořenů. Naprosto úchvatná deska.

 
Rendezvous Point - Universal ChaosRendezvous Point - Universal Chaos
Ruadek
25.7.2019
0

Rendezvous Point

Universal Chaos

Nadějní Norové s druhou deskou, která by nemusela znít jako sólovka jejich zpěváka. Přesto zajímavá porce s výbornou rytmickou sekcí.

 
Abigorum / Striborg - Spectral ShadowsAbigorum / Striborg - Spectral Shadows
Garmfrost
24.7.2019
0

Abigorum / Striborg

Spectral Shadows

Spectral Shadows je splitko stejně přitažlivé jako odpudivé. Pro neortodoxní fans černočerné hudby, hluku a atmosféry bezmála povinnost, pro ostatní dobrý tip vyzkoušet sondy do niter méně známých, ale neméně objevných umělců.

 
Warmrain - Back Above The CloudsWarmrain - Back Above The Clouds
Jirka D.
23.7.2019
0

Warmrain

Back Above The Clouds

Warmrain se na své první dlouhohrající desce rozhlížejí dost nejistě a jediné, co se jim zatím daří, je kopírovat jiné.

 
Óreiða - ÓreiðaÓreiða - Óreiða
Victimer
22.7.2019
3

Óreiða

Óreiða

Spojení blackmetalové epiky, meditačně volené agresivity a špíny s výhledem do dálek. Óreiða pasou po našich atmosférických choutkách.

 
Inez - NowInez - Now
David
19.7.2019
0

Inez

Now

V případě vnímání Now více než kdy jindy rezonuje paralela odvěkého dilema náhledu na množství kapaliny uvnitř skleněné nádoby. Je na vás, jestli shledáte její útroby poloprázdné nebo poloplné. Tentokrát volím s klidným svědomím první variantu.

 
Ethir Anduin - Loneliness of My LifeEthir Anduin - Loneliness of My Life
Garmfrost
18.7.2019
0

Ethir Anduin

Loneliness of My Life

Loneliness of My Life i beze slov promlouvá k posluchači silou melodie, atmosféry a v neposlední řadě osobitým šarmem...

 
Earth - Full Upon Her Burning Lips Earth - Full Upon Her Burning Lips
Jirka D.
17.7.2019
0

Earth

Full Upon Her Burning Lips

Současní Earth se opět uzavírají sami do sebe a neservírují nikomu nic. Zůstávají sví, nenabízí se a nikoho o nic neprosí.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky