Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Riverside - WastelandRiverside - Wasteland
Ruadek
22.11.2018
3

Riverside

Wasteland

První vykročení znatelně oslabené kapely, které je ve finále méně jisté, než by mělo být.

 
Agrypnie - GrenzgængerAgrypnie - Grenzgænger
Garmfrost
21.11.2018
0

Agrypnie

Grenzgænger

Grenzgænger je sbírkou hezkých písniček, nesoucích se v duchu melancholie i dravého vzteku. Stylově pokračuje tam, kde se minule skončilo. Podmanivá místa jsou občas proložena vatou, což je v případě Agrypnie nepřípustné. Možná je pouze velikost díla. To se však neděje...

 
The Clouds Will Clear - Recollection Of What Never WasThe Clouds Will Clear - Recollection Of What Never Was
Jirka D.
20.11.2018
0

The Clouds Will Clear

Recollection Of What Never Was

Docela obyčejný instrumentální post-rock, který pár kladných bodů získal až v úplném závěru. Možná že časem ještě poroste. Anebo vyklidí pole.

 
Insistent / BYT - Serenity Of Suffering / Understrike (split)Insistent / BYT - Serenity Of Suffering / Understrike (split)
-krusty-
19.11.2018
0

Insistent / BYT

Serenity Of Suffering / Understrike (split)

Další tuzemský grind, další tuzemské splitko....chuťově příjemné, výživově hodnotné, na patru nehořknoucí.

 
Necrocock - Křivoklátské martyriumNecrocock - Křivoklátské martyrium
redakce
18.11.2018
0

Necrocock

Křivoklátské martyrium

Detektivní album poodhalující mysteriózní rozměr křivoklátských lesů i Necrocockovy hudby obecně. Museli jsme na něj ve dvou, jsme zhypnotizovaní a stejně jsme případ neuzavřeli.

 
One Tail, One Head - Worlds Open, Worlds CollideOne Tail, One Head - Worlds Open, Worlds Collide
Bhut
17.11.2018
0

One Tail, One Head

Worlds Open, Worlds Collide

Pravý norský black metal v podání jedné z nejuvěřitelnějších kapel. Škoda jen, že jde o poslední počin, tedy dle uniklých informací. V každém případě je to deska silná a plná patřičného vzteku a černoty.

 
Suburban Terrorists - Inhuman BreedSuburban Terrorists - Inhuman Breed
Sorgh
16.11.2018
0

Suburban Terrorists

Inhuman Breed

Zkáza a totální rozpad společnosti zůstává hlavním tématem slovenských teroristů. Své pocity zmaru, nejistoty a naprosté deziluze ventilují pomocí čím dál hlubšího a demoralizujícího umění.

 
Hissing - Permanent DestitutionHissing - Permanent Destitution
Victimer
15.11.2018
0

Hissing

Permanent Destitution

Je to krátké, neschopné chůze, leze to za nehty a našlo to smrt blízko nevábné fabriky. Tak chcípou Hissing.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky