Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Awali - Ad AstraAwali - Ad Astra
Symptom
30.3.2018
0

Awali

Ad Astra

Hudba, která z paralelních světů kolem nás klade posluchači velmi znepokojivé otázky, ale umí i pohladit po duši, záleží na momentálním rozpoložení.

 
Hvíldarlauss Dauðr - TerrorformingHvíldarlauss Dauðr - Terrorforming
Victimer
29.3.2018
0

Hvíldarlauss Dauðr

Terrorforming

Proměnlivým black metalem chytře a snadno za vztekem, za atmosférou a třeba i za A Forest Of Stars.

 
The Shadow Lizzards - The Shadow LizzardsThe Shadow Lizzards - The Shadow Lizzards
Jirka D.
28.3.2018
0

The Shadow Lizzards

The Shadow Lizzards

The Shadow Lizzards jsou plagiátoři bez talentu, jejichž opisování od velikánů rockové historie je natolik evidentní, že slova omluvy se hledají jen stěží.

 
Demonical - Chaos ManifestoDemonical - Chaos Manifesto
Garmfrost
27.3.2018
2

Demonical

Chaos Manifesto

Chaos Manifesto je albem výborným a nadprůměrným v rámci neustále stárnoucí (nejen) švédské scény. Srovnáme-li ale diskografii samotných Demonical, musí být jasné, že lépe už bylo.

 
Coram Lethe - In AbsenceCoram Lethe - In Absence
Sorgh
26.3.2018
0

Coram Lethe

In Absence

I když je to skoro deset let, co Italové Coram Lethe plují v metalových vodách, příliš toho o nich nevíme. Informací se však dá najít poměrně dost, a tak nemám problém vás s kapelou blíže seznámit. Jako vnadidlo bych nadhodil, že Coram Lethe produkují hudbu, která nepatří k většinové tvorbě a můžeme ji nazvat smrtícím progmetalem.

 
Dærrwin - Uv'DerekhDærrwin - Uv
Garmfrost
25.3.2018
1

Dærrwin

Uv'Derekh

Uv'Derekh je debut, jakých se moc nerodí. Ve svém stylu black/shoegaze/HC je v našich krajinách takřka ojedinělý. Přesto neplatí, že je jednooký mezi slepými králem. Poetično je zde míseno blast beaty a černým včelínem. Vše dobře vymyšleno, zahráno a nařváno. Co si přát víc?

 
Chaos Echœs - MouvementChaos Echœs - Mouvement
Bhut
24.3.2018
0

Chaos Echœs

Mouvement

Hudba, při které slova přestávají mít význam. Rituální řinčení svérázné kombinace deathu, blacku a doomu. Chaos Echoes opět rozčeřili tmavé hladiny neprobádaných vod.

 
Stone Cavalli - Kill Violence (EP)Stone Cavalli - Kill Violence (EP)
Jirka D.
23.3.2018
0

Stone Cavalli

Kill Violence (EP)

Jsou dva a jen z poslechu byste to neřekli aneb Stone Cavalli jako post-punková zábava pro rozpohybování ztuhlého krku.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky