Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Toothgrinder - Phantom AmourToothgrinder - Phantom Amour
Sorgh
4.1.2018
1

Toothgrinder

Phantom Amour

Letos je to červená deska, ta minulá se halila do modré. S červenou přišlo vyměknutí, hebkost a melodický cukr. Není to sice žádná tragédie, ale bylo líp.

 
David Gilmour - Live at PompeiiDavid Gilmour - Live at Pompeii
Jirka D.
3.1.2018
3

David Gilmour

Live at Pompeii

Řádná porce živého hraní pro fanoušky Gilmoura, Pink Floyd a hudebních dinosaurů, kteří ne a ne vyhynout.

 
Barshasketh / Outre - Sein / Zeit (split)Barshasketh / Outre - Sein / Zeit (split)
Garmfrost
2.1.2018
0

Barshasketh / Outre

Sein / Zeit (split)

Barshasketh s Outre natočili výborné split album, které nutí posluchače k dalším a dalším poslechům.

 
Shpongle - Codex VIShpongle - Codex VI
Ruadek
1.1.2018
0

Shpongle

Codex VI

Klasická současná produkce Shpongle, která nadále udivuje množstvím detailů a zhuleností své existence.

 
Baestien - UroborosBaestien - Uroboros
Symptom
29.12.2017
0

Baestien

Uroboros

Bílou křídou do černého komína bych jméno nové domácí úderky zatím nepsal, na to bude času dost, až se kapela lépe vyprofiluje a dá více prostoru vlastní fantazii, než svým vzorům.

 
Phragments - All Towers Must Fall (2CD)Phragments - All Towers Must Fall (2CD)
Victimer
28.12.2017
0

Phragments

All Towers Must Fall (2CD)

Všechny věže impéria prozatím drží pevné skály, ale je jasné, že pod tíhou apokalyptické orchestrace musí padnout.

 
Exit Empire - Exit EmpireExit Empire - Exit Empire
Jirka D.
27.12.2017
2

Exit Empire

Exit Empire

Exit Empire to světově zatím spíš myslí, než hraje, ale i tak představuje jejich debutní deska slušný kus práce. Modernější zvuk je u českých kytarovek vzácný a tak za něj buďme rádi.

 
Algiers - The Underside of PowerAlgiers - The Underside of Power
Ruadek
26.12.2017
0

Algiers

The Underside of Power

Algiers nahráli pozoruhodné album, o kterém nejde psát krátce a nejde ho poslechnout jen jako kulisu. Hodně by jste minuli. V kapele vidím jeden z největších objevů mého 25 let trvajícího hudebního hledání. Bez debat. Zda se k tomuto proposloucháte, to už je jen na vás.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky