Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Made By Zero - Between the Beginnings and MachinesMade By Zero - Between the Beginnings and Machines
Jirka D.
25.7.2018
0

Made By Zero

Between the Beginnings and Machines

Po dlouhých letech dlouhohrající debut Made By Zero příliš nepřesvědčuje, naopak navzdory krátké stopáži se zamotává sám v sobě.

 
Drom - Tady bůh není!Drom - Tady bůh není!
Jirka D.
24.7.2018
0

Drom

Tady bůh není!

Druhé dlouhohrající album Drom a zdá se že i vrchol jejich dosavadní tvorby.

 
Immortal - Northern Chaos GodsImmortal - Northern Chaos Gods
Garmfrost
23.7.2018
4

Immortal

Northern Chaos Gods

Northern Chaos Gods není klenotem a nejlepším albem skupiny, ani na scéně. Je výjimečné, silné a pravdivé. Je výborně zahrané a nazpívané. A strašně moc pěkně se poslouchá.

 
Ivar Bjørnson & Einar Selvik - HugsjáIvar Bjørnson & Einar Selvik - Hugsjá
Victimer
20.7.2018
0

Ivar Bjørnson & Einar Selvik

Hugsjá

Druhé společné album pánů Bjørnsona a Selvika má svým charakterem mnohem blíže k projektu Wardruna aneb bez ostrých kytar a s dominujícím folklórním prostředím za dalším dobrodružstvím.

 
Antigod - W.R.A.T.H.Antigod - W.R.A.T.H.
Jirka D.
19.7.2018
7

Antigod

W.R.A.T.H.

Bojovně naladěná metalová deska, která obsahuje dobře odvedenou žánrovou jistotu, ale větší přidanou hodnotu nenabízí.

 
Decline of the I - EscapeDecline of the I - Escape
Garmfrost
18.7.2018
0

Decline of the I

Escape

Escape má doslova živoucí energii. Představivost s fantazií jsou výtečnými aranžemi vybuzeny do maxima. Tempo graduje, elektronika tepe, metalová tíha je prostoupena továrním ruchem a celé to plave odkudsi po kamsi…

 
Fotocrime - Principle Of PainFotocrime - Principle Of Pain
Jirka D.
17.7.2018
0

Fotocrime

Principle Of Pain

Fotocrime se definovali už loni a letos na tom nemění nic. Nové album přináší očekávatelný, lehce dekadentní zážitek s nádechem analogových synťáků.

 
Filii Nigrantium Infernalium - HóstiaFilii Nigrantium Infernalium - Hóstia
Bhut
14.7.2018
0

Filii Nigrantium Infernalium

Hóstia

Jednoduše zábavná a chytlavá jak heavy metal, ostrá a rychlá jak thrash, rouhačská a agresivní jak black, tak taková je Hóstia.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky