Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Kampfar - Ofidians ManifestKampfar - Ofidians Manifest
Victimer
30.5.2019
1

Kampfar

Ofidians Manifest

Severský vichr melodií i brutality charakterově nezkažených horalů Kampfar. Variabilní a komplexní manifest jich samotných. Další radost roku.

 
Bad Religion - Age of Unreason Bad Religion - Age of Unreason
Jirka D.
29.5.2019
0

Bad Religion

Age of Unreason

Age of Unreason nezpůsobí žádný převrat - fanoušky kapely jednoznačně potěší, protože dostanou přesně to, na co jsou zvyklí, a pro ty ostatní tahle deska stejně není určena. Tak snadné to je.

 
Beheaded - Only Death Can Save YouBeheaded - Only Death Can Save You
Garmfrost
28.5.2019
0

Beheaded

Only Death Can Save You

Beheaded dokazují, že nepatří do starého železa, a mají stále prst na tepu scény. Desku je radost poslouchat. Je skvělá nejen po řemeslné stránce, je pestrá, brutální a zábavná.

 
Waste of Space Orchestra - SyntheosisWaste of Space Orchestra - Syntheosis
Victimer
27.5.2019
0

Waste of Space Orchestra

Syntheosis

Kolaborace, která trhá žíly, studuje účinky úbytku psychických sil metalových válečníků a nekompromisně zabíjí řízenou improvizací. Album roku? Album cvoků? Dost možná.

 
Edremerion - Ambre GrisEdremerion - Ambre Gris
Bhut
25.5.2019
0

Edremerion

Ambre Gris

Blackmetalový duch z Francie se nezapře, trochu sice pokukuje po svých evropských kamarádech z oboru, ale jinak si to tlučou po svém. Trochu komplikovanější, leč jednoznačná záležitost, která potěší každého, kdo by rád trochu zajímavější black metal. Na druhou stranu převraty nelze očekávat.

 
Aoratos - Gods Without NameAoratos - Gods Without Name
Sorgh
24.5.2019
2

Aoratos

Gods Without Name

Z tunelů neznámého podzemního labyrintu se nám hlásí američtí Aoratos a chtějí svůj díl z koláče slávy. V patách jim jde kataklysmatická bouře hrozící převrátit vratkou bárku normality.

 
Big|Brave - A Gaze Among ThemBig|Brave - A Gaze Among Them
Victimer
23.5.2019
0

Big|Brave

A Gaze Among Them

Pohledy skrz nás do nás za vizuálního doprovodu na plátno pouštěných pocitů a vnitřních napětí. Všechny jsou krásné a hlučné.

 
Idle Hands - ManaIdle Hands - Mana
Victimer
22.5.2019
1

Idle Hands

Mana

Když v Portlandu prší, hraje se svižný gothic rock a skrz jeho melodie je vidět duhu za oceánem.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky