Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Cloak of Altering - I Reached for the Light That Drowned in Your MouthCloak of Altering - I Reached for the Light That Drowned in Your Mouth
Victimer
4.9.2017
0

Cloak of Altering

I Reached for the Light That Drowned in Your Mouth

Další z potřeb nadprodukcí trpícího vykonavetele všeho nečistého na metalové rutině. Nahrávka místy opravdu zábavná, jindy zase hnusná jak milenka po kvapně provedené kvadratuře. Prostě nic pro normální uši, oči a žalud(k)y.

 
Cradle Of Filth - Cryptoriana - The Seductiveness Of DecayCradle Of Filth - Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay
Bhut
2.9.2017
2

Cradle Of Filth

Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay

Od poslední řadové desky se de facto nic nezměnilo. Ani v hudbě, ve které Cradle Of Filth začínají lehounce přešlapovat na místě. Stále však jde o solidní a lehce nadprůměrný materiál.

 
Decapitated - AnticultDecapitated - Anticult
Sorgh
1.9.2017
0

Decapitated

Anticult

Během prvních dnů letošních prázdnin se do míchanice veder a bouřek vmísilo nové album polské mlátičky Decapitated nazvané Anticult. To nejde přehlédnout ani přeslechnout, zvědavost je veliká.

 
Alice Phoebe Lou - OrbitAlice Phoebe Lou - Orbit
Symptom
31.8.2017
0

Alice Phoebe Lou

Orbit

Jednou, až opadne pěna dní, počítat se bude jen to, co zůstane. Proto si pro Alici, která není žádný slabingr, připravte všech deset, ať se dopočítáte...

 
Biosphere - The Petrified ForestBiosphere - The Petrified Forest
Victimer
30.8.2017
0

Biosphere

The Petrified Forest

Filmová připomínka z roku 1936, fungující jako spojení dneška a osmdesát let starého vzplanutí v odlehlém místě americké pouště. Protnutí tajuplnosti, atmosféry a osudů hlavních hrdinů, spolu s citem vedenou hudební skromností.

 
Decrepit Birth - Axis MundiDecrepit Birth - Axis Mundi
-krusty-
29.8.2017
0

Decrepit Birth

Axis Mundi

Je libo se nechat proplesknout od profíků a ještě za to poděkovat? Je tu pro vás řešení... I když na konci budete mít chuť jim to možná i vrátit.

 
Dead Cross - Dead CrossDead Cross - Dead Cross
Jirka D.
28.8.2017
0

Dead Cross

Dead Cross

Velcí kluci se baví

 
Al-Namrood - EnkarAl-Namrood - Enkar
Bhut
26.8.2017
0

Al-Namrood

Enkar

Anarchie a punk se vklínila do orientálního black metalu. Výsledek je výrazně energický, takřka výbušný a zejména hodný poslechu, neboť tohle se povedlo. Al-Namrood v plné polní.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky