Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Hnus Umírající - Hnus UmírajícíHnus Umírající - Hnus Umírající
Bhut
6.4.2019
0

Hnus Umírající

Hnus Umírající

Nahrávka, které nechybí kus poctivého řemesla a solidně odvedeného black metalu. Nechybí ani dobrý zvuk, nápady i cit pro udržení pozornosti. Přesto té desce něco chybí, něco, co ji brzdí v průletu do vyšších bodovacích pozic.

 
Candlemass - The Door to DoomCandlemass - The Door to Doom
Garmfrost
5.4.2019
2

Candlemass

The Door to Doom

Majestátní, svižná, tvrdá a melodická se silnými refrény... Taková je návratová deska The Door to Doom legendárních Candlemass.

 
FTR - MannersFTR - Manners
Victimer
4.4.2019
0

FTR

Manners

Rocková temnota napříč škatulkami, které jsou samy o sobě v příbuzenském vztahu.

 
Funereal Presence - AchatiusFunereal Presence - Achatius
Victimer
3.4.2019
2

Funereal Presence

Achatius

Velká síla tradice + schopnost ji nechat ojedinělým způsobem vynést z jámy pekel až k výšinám, tak stojí v erbu Funereal Presence.

 
Radare - Der Endless DreamRadare - Der Endless Dream
Jirka D.
2.4.2019
0

Radare

Der Endless Dream

Radare jako promyšlení a hodně pomalí zástupci instrumentálního post-rocku, kterým lze porozumět a které si lze oblíbit.

 
Within Temptation - ResistWithin Temptation - Resist
Ruadek
1.4.2019
0

Within Temptation

Resist

Nejsoučasněji vyznívající deska, která sleduje trendy a určuje nový směr. WT jsou nadále naprosto svoji s tím, že je buď budete nadále milovat, nebo o ně ani nezakopnete. Tahle hra se nemění.

 
Ni - PantophobieNi - Pantophobie
Bhut
30.3.2019
0

Ni

Pantophobie

Album prolezlé skrz na skrz všelijakým strachem a obavami. Album plné nečekaných a netradičních hudebních postupů. Album, které je velmi těžké chytit za správný konec.

 
I Am No Hero - Without AntennasI Am No Hero - Without Antennas
Symptom
29.3.2019
0

I Am No Hero

Without Antennas

Komorní debut řeckých post-rockerů má své autorské chvíle a ten pocit, kdy se světlo vylije ze tmy, tak ten by tu byl.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky