Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Skjult - Progenies ov LightSkjult - Progenies ov Light
Garmfrost
29.5.2018
1

Skjult

Progenies ov Light

Progenies of Light je mrazivá sbírka blasfemického black metalu, ve kterém je prostor pro ničivé tempo i silnou atmosféru. Skjult je mladým tělesem na vzestupu. Zatím se nechá okatě inspirovat, ale výsledek je nakažlivý.

 
Ministry - AmeriKKKantMinistry - AmeriKKKant
Ruadek
28.5.2018
1

Ministry

AmeriKKKant

Ministry opět dávají vědět, že jsou ještě tady. Opětovně nasraná deska plná odkazů, šmejdů a keců, které vytáčejí industriální bahno do ruda. AmeriKKKant ale nespaluje, jen potřásá rukou a plive do ksichtu. Hudebně slušná záležitost, v rámci Ministry lehce nad průměrem.

 
Dimmu Borgir - EonianDimmu Borgir - Eonian
Victimer
26.5.2018
3

Dimmu Borgir

Eonian

Eonian nepřináší vůbec nic, jen více či méně klesající křivku potence již tak velmi málo plodné a nepochopitelně přeceňované kapely.

 
Infection Code - DissensoInfection Code - Dissenso
Bhut
25.5.2018
1

Infection Code

Dissenso

Úderný industrial noise atakující thrash a hardcore. Velmi impulsivní a podmanivá záležitost, která se zároveň výrazně opírá o nervozitu a znepokojivost. Jména typu Neurosis, Ministry, Godflesh, Massive Attack nebo Killing Joke jsou upřímně uvedeny jako inspirace.

 
Kekal - Deeper Underground Kekal - Deeper Underground
Victimer
24.5.2018
1

Kekal

Deeper Underground

Jedenácté studiové album experimentálních Kekal ve znamení propojení dávných kořenů s futuristickým soundem pokroku a typickým koktejlem protikladů.

 
Ihsahn - ÁmrIhsahn - Ámr
Sorgh
23.5.2018
2

Ihsahn

Ámr

Rok 2018 je rokem vyhasínání vulkánu. Jestliže s minulým Arktis jsem si ještě hodně rozuměl a dokázal ho ocenit, nyní jde o pád v řádu několika vrstevnic.

 
Avidity For... - RestartAvidity For... - Restart
Jirka D.
22.5.2018
0

Avidity For...

Restart

Desku Restart možná ocení fanoušci žijící z tradic a patosu českých 80. a 90. let, ale v současné době a pro posluchače dnešní scény mnoho nepřináší. Vlastně skoro nic.

 
Anna von Hausswolff - Dead MagicAnna von Hausswolff - Dead Magic
Victimer
21.5.2018
0

Anna von Hausswolff

Dead Magic

Krásná je tma, do které se noří postava Anny von Hausswolff. Její hlas, varhany a nadšení pro mystiku... Jde to od srdce, ale jako bych to všechno už někde slyšel a proto jsem při našlapování do sklepení poněkud obezřetnější.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky