Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Et Moriemur - Cupio DissolviEt Moriemur - Cupio Dissolvi
Jirka D.
21.1.2012
0

Et Moriemur

Cupio Dissolvi

Zdá se, že český doom nemá zdaleka odzvoněno. Nahrávka nadějná a potěšitelná.

 
Green River - Come On Down (EP)Green River - Come On Down (EP)
David
18.1.2012
0

Green River

Come On Down (EP)

První grungeová nahrávka první grungeové kapely na světě! Co chcete vědět víc!?

 
Isacaarum - VaselineIsacaarum - Vaseline
Bhut
18.1.2012
0

Isacaarum

Vaseline

Klasická porce osobitého grindu s občasnými nečekanými úlety. Jediné, co budete po poslechu téhle desky dělat, je to, že půjdete do drogerie a koupíte si patřičné předměty z obalu desky. Soundtrack k choutkám už máte.

 
Tenhi - SaivoTenhi - Saivo
Jirka D.
14.1.2012
0

Tenhi

Saivo

Na Saivo přichází Tenhi odlehčenější, ale stejně zamyšlení a plní melancholie jako kdykoliv před tím. Z desky promlouvá vnitřní klid, vyrovnanost sama se sebou. Běh věcí je přirozený, v souladu s přírodou, v souladu s vyšším Já.

 
Black Hill - KakaduBlack Hill - Kakadu
David
11.1.2012
0

Black Hill

Kakadu

Cílem těchto pár řádek rozhodně neměl být nějaký ošklivý a podlý útok na nebohou skupinu mírumilovných obyvatel, kteří se chtějí hudbou bavit po svém a nepotřebují při tom poslouchat depresivní lamentování zlomeného frontmana za kvílivého doprovodu nesrozumitelně komplikovaných kytarových výpadů. Z mého pohledu však hudba Black Hill neskrývá ničehož nic zajímavého a poutavého, k čemu bych se v budoucnu ještě někdy rád vracel. Šlapavou rockovou nahrávku, jejímž prvotním cílem je nakopat všem v okruhu minimálně jednoho kilometru zadky a následně odejít s hlavou vztyčenou si představuji jinak...

 
Cradle Of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In PhallusteinCradle Of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein
Bhut
11.1.2012
0

Cradle Of Filth

Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein

Hudebně i vizuálně vynikající materiál. Jedna z nejsilnějších nahrávek Cradle Of Filth. Pro mne je Vempire zlatým skvostem.

 
Unholy - From the ShadowsUnholy - From the Shadows
Bodin
6.1.2012
0

Unholy

From the Shadows

Unholy se na začátku 90 let objevili na scéně jako zvláštní zjevení, jejich styl je plný bizárních složitostí, jejich produkce je neuvěřitelně poskládaná a složení skladeb velmi odlišné.

 
Korn - The Path of TotalityKorn - The Path of Totality
Jirka D.
5.1.2012
0

Korn

The Path of Totality

Sbližování hudebních kultur? Hledání nových inspirací? Chvilkový rozmar? Ztráta soudnosti? Otázky a další otázky zůstávají a odpovědi neznám.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky