Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Soulfly - OmenSoulfly - Omen
Jirka D.
16.9.2010
1

Soulfly

Omen

Bohužel mám stále pocit, že SOULFLY jdou cestou dolů z kopce a nemají potřebu tuto situaci řešit. Album Omen je další hřebík do hudební rakve, upřímnou soustrast s pozůstalými.

 
Disturbed - The SicknessDisturbed - The Sickness
Jirka D.
16.9.2010
0

Disturbed

The Sickness

Start jedné velké kariéry, který se na nu metalové vlně svezl spíš na mediální úrovni, protože hudebně si Disturbed vytvořili svůj vlastní otisk.

 
Lacrimas Profundere - The Grandiose NowhereLacrimas Profundere - The Grandiose Nowhere
Jirka D.
13.9.2010
0

Lacrimas Profundere

The Grandiose Nowhere

Kapela dál pokračuje ve směru, který nastolila dříve - main stream, image a průměr. Až na chodníku potkám skupinku náctiletých, jak si v mobilu přehrávají The Grandiose Nowhere, nepřekvapí mě to.

 
Memoria - Ambivalent EcstasyMemoria - Ambivalent Ecstasy
Jirka D.
13.9.2010
0

Memoria

Ambivalent Ecstasy

Album je potřeba poslechnout vícekrát a nechat uzrát. Počáteční dojem přílišné dravosti a ráznosti projevu bude doplněn o zajímavé postřehy svědčící o vyzrálosti kapely a dobrých nápadech. Sežeňte, poslechněte, uslyšíte.

 
Rotting Christ - AealoRotting Christ - Aealo
Jirka D.
13.9.2010
0

Rotting Christ

Aealo

Bojovné, svébytné album, kterým Rotting Christ nezklamali očekávání a svým fanouškům po třech letech od vydání Theogonie předložili další klenot do sbírky.

 
Fear Factory - MechanizeFear Factory - Mechanize
Jirka D.
13.9.2010
0

Fear Factory

Mechanize

V bookletu je napsána myšlenka George Orwella: „During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.“ Tedy něco ve smyslu, že během doby všeobecného klamu se hlásání pravdy stává revolučním činem. Tohle album má ovšem k revolučnosti hodně daleko, zůstalo pravděpodobně pouze u myšlenky.

 
Aglarond - Embraced by DarknessAglarond - Embraced by Darkness
Jirka D.
13.9.2010
0

Aglarond

Embraced by Darkness

Jedná se o velice povedenou a příjemnou muziku, která je pro mě vítaným útěkem před doomem z Evropy a Spolkové Re(pub)bliky Americko, když se mi už přeposlouchá. Tím nijak nesnižuju kvalitu desky Embraced By Darkness. Naopak, dlouhá a tvrdá práce po dvanácti letech vyústila ve velmi dobré album celosvětové úrovně.

 
Barracuda - HumanimalBarracuda - Humanimal
Bhut
10.9.2010
0

Barracuda

Humanimal

Humanimal je jedno ze zapomenutých alb české scény. Kapela samotná již nehraje a k dostání nejsou žádné novinky. Zanechala za sebou však výraznou stopu a památku – Humanimal. Výborné album plné experimentálního death metalu. Jeden z kousků nesmějící chybět v žádné sbírce nejen death metalových nadšenců.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky