Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
FDK - BorderlineFDK - Borderline
Jirka D.
9.10.2010
0

FDK

Borderline

Jedna z desek, kterou stojí za to poslechnout si vícekrát, ale ona stejně nedovolí jinak. Hutná a emotivně založená atmosféra nahrávky pohltí i odolné jedince, jakkoliv se bránit je úplně zbytečné.

 
Mar De Grises - Streams InwardsMar De Grises - Streams Inwards
Jirka D.
4.10.2010
0

Mar De Grises

Streams Inwards

Povedená deska vykutálené kapely z dalekého Chille, kterou si i nadále rezervují místo ve světové elitě progrssive doomu. Jistý příklon k trendovosti oproti předchozí desce budiž odpuštěn vzhledem k výbornému provedení a bezesporné kvalitě předloženého materiálu.

 
Mudvayne - L.D. 50Mudvayne - L.D. 50
Jirka D.
30.9.2010
0

Mudvayne

L.D. 50

Srdeční záležitost. Album našlapané až po strop skvělou muzikou, která posloucháním nabírá na kvalitě a neustále dává možnost se zaposlouchávat. Je potřeba strhnout nálepku nu-metalového průměru a podívat se dovnitř.

 
Paradise Lost - Faith Divides Us - Death Unites UsParadise Lost - Faith Divides Us - Death Unites Us
Jirka D.
28.9.2010
0

Paradise Lost

Faith Divides Us - Death Unites Us

Našláplá deska od začátku do konce, plná energie, elánu a dobrých nápadů, které, jak se zdá, nedocházejí ani po dvaceti letech fungování.

 
Root - ZjeveníRoot - Zjevení
Bhut
26.9.2010
1

Root

Zjevení

Syrová blacková deska skvěle korespondující s daným žánrem své doby, tedy let devadesátých. Úderné svižné i tajemně pomalé skladby provázející během poslechu navozují mrazivou atmosféru. Nesmrtelné songy kapely jako Píseň pro Satana, či Hřbitov jsou nedílnou součástí tohoto díla. Zjevení je deska, která nesmí chybět v žádné sbírce blackmetalového nadšence.

 
Serj Tankian - Imperfect Harmonies Serj Tankian -  Imperfect Harmonies
Jirka D.
24.9.2010
0

Serj Tankian

Imperfect Harmonies

Možná se jedná o tak nadčasové album, že mně byla jeho tajná zákoutí plná krásy utajena. Možná jsem nic nepochopil, mám nějaké zvláštní zatmění a jednou (a možná brzy) budu pranýřován jako zpátečník a ignorant. Ale tady a teď budiž napsáno, že se jedná o teatrální desku, která má k hluboké a pravdivé politické kritice pěkný kus cesty.

 
Lacrimas Profundere - MemorandumLacrimas Profundere - Memorandum
Jirka D.
23.9.2010
0

Lacrimas Profundere

Memorandum

Po dvou deskách přichází v podobě třetího alba Memorandum vyvrcholení doomovější etapy v životě německých Lacrimas Profundere. Kdo ještě neslyšel, honem sehnat!

 
Anneke van Giersbergen & Danny Cavanagh - In Parallel (live)Anneke van Giersbergen & Danny Cavanagh -  In Parallel (live)
Jirka D.
20.9.2010
0

Anneke van Giersbergen & Danny Cavanagh

In Parallel (live)

Musel bych být básník, abych dokázal obsáhnout všechno, co mi In Parallel dává ... a ten nejsem a jeho nástrojů neovládám ...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky