Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Nightwish - ImaginaerumNightwish - Imaginaerum
Ruadek
15.12.2011
0

Nightwish

Imaginaerum

Novinkové album Nightwish překvapilo. Pozitivně – je symfonické a to v perfektní symbióze s metalovým základem. Kýčovité v rámci mezí, překvapivé a hitové. To vše u Nightwish známe a tentokrát je to opět trochu jinak strhující. Pokud tedy strhnuti touto hudbou dovolíte být. Tato kapela je i o specifickém přístupu. Každopádně člověk, co za tím vším stojí, je výborný komponista s talentem k hitovosti a teď nám předložil dílo vskutku velmi zajímavé, na kterém nenacházím mnoho slabších míst.

 
Rage Against The Machine - Rage Against The MachineRage Against The Machine - Rage Against The Machine
Jirka D.
15.12.2011
0

Rage Against The Machine

Rage Against The Machine

Album, které se vepsalo do historie. Příznivci klasického metalu se možná budou škrábat za uchem a ošívat při poslechu téhle rapované tvrdé alternativy, ale nechme je i s jejich blechami. Dneska je to za plných deset bobříků.

 
Al-Namrood - Kitab Al-AwthanAl-Namrood - Kitab Al-Awthan
Bhut
10.12.2011
0

Al-Namrood

Kitab Al-Awthan

Čistokrevný orient black metal ze Saudské Arábie. Už tento popis má evokovat jistou originalitu a nezaměnitelnost. Hudba samotná je důkaz, opravdu zdařilý počin.

 
0N0 - Path0N0 - Path
David
9.12.2011
0

0N0

Path

Vyšinutá terapie pomateného blázna se tedy ani v nejmenším nekoná. Twistedův projekt si hlasitě říká o své místo na scéně a čas nyní ukáže, zdali bude schopen 0n0 oprostit od dětských nemocí a povýšit ho mezi skutečnou elitu.

 
Thy Catafalque - RengetegThy Catafalque - Rengeteg
Jirka D.
6.12.2011
1

Thy Catafalque

Rengeteg

Tamás Kátai vydal desku, která je opět výborná a silná, s tou předchozí srovnávat nebudu. Hudebně na ni navazuje, ale v této chvíli jsem spíš zvědav, jakým směrem se Tamás bez hostujícího Attily posune příště. Rengeteg možná končí další kapitolu Thy Catafaque, budoucností se nechme překvapit.

 
My Dying Bride - The Barghest o' Whitby (EP)My Dying Bride - The Barghest o
Jirka D.
2.12.2011
0

My Dying Bride

The Barghest o' Whitby (EP)

Malé album temné a hluboké atmosféry.

 
Altar Of Plagues - White TombAltar Of Plagues - White Tomb
Sorgh
1.12.2011
0

Altar Of Plagues

White Tomb

Záležitost, která neskrývá svůj silný potenciál, ale počkám ještě nějaký rok, než vše uzraje a dokvasí.

 
Trinacria - Travel Now Journey InfinitelyTrinacria - Travel Now Journey Infinitely
Sorgh
30.11.2011
0

Trinacria

Travel Now Journey Infinitely

Jednotlivé kusy na albu jsou jako parní válce, plny energie, síly a hmoty, kterou je radno míti pod kontrolou. Valí se přímo, nekličkují, jako by sledovaly jediný cíl, který je nutno zválet, zarazit do země. Ovšem stejně jako je válení těžkotonážní, tak je i stereotypní.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky