Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Long Distance Calling - Long Distance CallingLong Distance Calling - Long Distance Calling
Jirka D.
18.3.2011
0

Long Distance Calling

Long Distance Calling

Silná emoční hudba, pro kterou je potřeba se pouze otevřít a nechat ji proudit skrz sebe. Limitovaná edice je balena v parádním šestipanelovém digipaku s dvanáctistránkovým bookletem, o jehož grafickou stránku se svými kresbami postaral Sebastian Jerke. Přiloženo je bonusové CD obsahující živý záznam z festivalu Roadburn, Nizozemsko 2010.

 
Marilyn Manson - Antichrist SuperstarMarilyn Manson - Antichrist Superstar
Jirka D.
14.3.2011
0

Marilyn Manson

Antichrist Superstar

Album, kterým se kapela Marilyn Manson zapsala do učebnic. Ohromující koncept je podpořený hudbou, která nepatří k tomu nejlepšímu, co v rámci žánru vzniklo, ale v součtu se jedná o uchvacující dílo. Do dnes živé, do dnes drásavé, do dnes platné.

 
Mawataki - Vlastní světMawataki - Vlastní svět
Jirka D.
11.3.2011
0

Mawataki

Vlastní svět

Pokud hledáte zajímavé inspirace, nové přístupy nebo jste prostě jenom zvědaví, pak Vlastní svět je album právě pro vás. Netradiční propojení hard coru a ethno pasáží v podobě menšinových nástrojů není ke slyšení každý den. Někteří se budou muset vyrovnat s obvyklým českým zvukem a sladit se svým osobním vkusem některé momenty, které jsem popsal výše. Každopádně investovat trochu toho drahocenného času a symbolickou úplatu do této nahrávky je vklad, který bude odměněn. Howgh.

 
The Devil Wears Prada - Zombie (EP)The Devil Wears Prada - Zombie (EP)
Ruadek
10.3.2011
0

The Devil Wears Prada

Zombie (EP)

Nevím, s jakým materiálem přišli kluci na nové desce, ale tohle je bomba. Zda mají tolik invence, aby jim to vystačilo i na další desku, nevím, jsem na to každopádně velmi zvědav. Zombiecore v celé své apokalyptické kráse.

 
Radiohead - The King Of LimbsRadiohead - The King Of Limbs
David
6.3.2011
0

Radiohead

The King Of Limbs

Pokud jste se s tvorbou Radiohed ještě nikdy dříve nesetkali a upřednostňujete klasický rockový sound - tedy kytara, basa, bicí bez zbytečných příkras - nebo se nechystáte zrovínka zahájit meditační týden zavření v místnosti o velikosti 2 x 2 metry, raději na The King Of Limbs rovnou zapomeňte. Jestliže ale přeci jen čas od času zatoužíte po hudbě, která se vymyká zaběhnutým rockovým klišé, jste na správné adrese.

 
A Life Divided - PassengerA Life Divided - Passenger
Jirka D.
6.3.2011
0

A Life Divided

Passenger

Jde o snadno přijatelné a líbivé album, standardní a možná o kousek lepší v rámci žánru. Své posluchače si jistě najde, ovšem náročnější z vás budou postrádat výraznější kompoziční snahu a originálnější pojetí. Obojí lze odpustit, ale pak je rovněž nutné upustit od vysokých příček. Velmi mírný nadprůměr, víc ani omylem.

 
Stratovarius - ElysiumStratovarius - Elysium
Michal Z
3.3.2011
0

Stratovarius

Elysium

Výtečné album s mírnou dávkou progrese tvorby, které kapelu už bezpečně posouvá do nové éry. Je to éra hledání nové cesty, bez dřívějšího hlavního skladatele.

 
Marilyn Manson - Smells Like Children (kompilace)Marilyn Manson - Smells Like Children (kompilace)
Jirka D.
2.3.2011
0

Marilyn Manson

Smells Like Children (kompilace)

Smells Like Children není pro každého, pro každý den a pro každou náladu. Spíš se zdá, že není pro nikoho, pro nikdy a pro žádné rozpoložení ….. proto asi přitahuje, možná proto je platinová ve Státech, v Kanadě a prodalo se jí přes milión kopií. Podivné.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky