Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
My Dying Bride - Bring Me Victory (EP)My Dying Bride - Bring Me Victory (EP)
Jirka D.
3.10.2011
0

My Dying Bride

Bring Me Victory (EP)

Jedná se spíše o sběratelskou záležitost, jejíž poslech ovšem lze doporučit i širšímu publiku, než jen fanouškům MDB. Nejde o žádné přelomové dílo, to nás čeká příště, stejně jako nás na podzim čeká další EP této kultovní party.

 
Fall of Empyrean - A Life Spent DyingFall of Empyrean - A Life Spent Dying
Jirka D.
1.10.2011
0

Fall of Empyrean

A Life Spent Dying

Album A life spent dying lze doporučit fanouškům doom / deathových ukolébavek pro rozšíření zájmové oblasti za hranice Atlantského oceánu či jiným hudebním hledačům a pátračům pro osvěžení nudného dne. Příznivci žánrů jiných, progresivních a dnešních budou dýchat stěží.

 
Ill Crow - Into The Forgotten Spheres (demo)Ill Crow - Into The Forgotten Spheres (demo)
Jirka D.
28.9.2011
0

Ill Crow

Into The Forgotten Spheres (demo)

Pokud se na Into The Forgotten Spheres budeme dívat jako na demo, asi budeme spokojeni a budeme hovořit cosi o slušném českém undergroudnu. Ale chtějme víc, tahle nahrávka šla dotáhnout dál a je škoda, že se tak nestalo. Hodnotím proto nízko, ale s vkladem do budoucna - v souvislosti se zachycením informace o připravovaném novém materiálu očekávám posun vpřed.

 
Amon Amarth - Surtur RisingAmon Amarth - Surtur Rising
Bhut
25.9.2011
0

Amon Amarth

Surtur Rising

Klasické dílo z kovárny severních vikingů jménem Amon Amarth. Nic nového, nic neobvyklého, nic, co by měnilo tvář kapely. Typické melodie, klasické postupy. Nic, co by urazilo, ale nic, co by ohromilo.

 
October Falls - A Collapse Of FaithOctober Falls - A Collapse Of Faith
Jirka D.
21.9.2011
0

October Falls

A Collapse Of Faith

Dnešní album lze bez okolků doporučit pro dokreslení nálady, která nás nepochybně čeká s nadcházejícími pochmurnými podzimními dny. Jste-li fanoušky Moonsorrow, Agalloch či dalších „přírodně“ založených pagan spolků, pak vás October Falls potěší a snad i zaujmou, ale nepřekvapí.

 
Dirge - Elysian Magnetic FieldsDirge - Elysian Magnetic Fields
Jirka D.
18.9.2011
0

Dirge

Elysian Magnetic Fields

Jedna z povedených desek jarní sezóny, která stojí za povšimnutí nejen u fanoušků podobných žánrů. V mých očích Dirge potvrdili svoji pozici a pokračují dál v těžkotonážním tanečku.

 
ICS Vortex - Storm SeekerICS Vortex - Storm Seeker
Sorgh
11.9.2011
0

ICS Vortex

Storm Seeker

Už od prvních tónů je posluchači jasné, kterými to cestami nás Simen povede. Nevymyslel nic světoborného, dribluje mezi mantinely, kde je mu dobře a kde již osvědčil svůj um. Zkrátka povedená deska vyzrálého muzikanta.

 
Tears Of Styrbjørn - Tears of Styrbjørn (EP)Tears Of Styrbjørn - Tears of Styrbjørn (EP)
Jirka D.
5.9.2011
0

Tears Of Styrbjørn

Tears of Styrbjørn (EP)

Tears Of Styrbjörn o sobě dali vědět albem potěšivým, které mi víc než co jiného dává nemalé naděje do budoucna. Určitě je na čem pracovat, o tom žádná, ale tak tomu prostě bývá. Osobně bych se zaměřil především na zpěv, ať už na pilování některých poloh, či nalezení pouze těch svých, silných od povahy, kompoziční vyzrálost bude zrát, tím jsem si jist.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky