Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Mastodon - The HunterMastodon - The Hunter
David
28.12.2011
0

Mastodon

The Hunter

Mastodon se podařilo něco jedinečného, krásného a obdivuhodného, stvořili umělecké dílo, jehož velikost hvězd se dotýká, jehož omračující síla je s to smést kohokoliv v okruhu tisíce kilometrů a zanechat po sobě nic víc a nic miň, než oslňující světlo vesmírné temnoty a černotu explodujících supernov.

 
Fleshless - Slaves Of The God MachineFleshless - Slaves Of The God Machine
Sarapis
27.12.2011
0

Fleshless

Slaves Of The God Machine

FLESHLESS natočili standardní deathmetalové album, které je s ohledem na jejich zkušenosti spíše slabším dílem. Nahrávka se nezařezává do mozku, nedrtí kosti, nešlehá devítiocasou kočkou po zádech ani neškvaří kůži na uhel. A když death metal, tak aspoň něco z toho chci.

 
Will Haven - Voir DireWill Haven - Voir Dire
Jirka D.
26.12.2011
0

Will Haven

Voir Dire

Na nové desce si Will Haven razí stále tu svoji cestu, nedívají se napravo ani nalevo a hrají to, co jim jde nejlépe. Jsem za to rád a tuhle bandu beru.

 
Negativa - NegativaNegativa - Negativa
Sorgh
23.12.2011
0

Negativa

Negativa

Quebec, Kanada, rok 2005. Cosi se dere z podhoubí tamní smrtelné scény a po chvíli s údivem pozoruji, že je třeba na světě přivítat nové seskupení toužící trýznit a deptat náročností své práce. Řeč je o deathmetalové sebrance kanadské provenience, skupině Negativa.

 
Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made FleshCradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh
Bhut
22.12.2011
0

Cradle Of Filth

The Principle Of Evil Made Flesh

Výborná deska, která si i dnes zasluhuje velkého uznání. Poprvé zde byl použit kontrast black metalu, kláves a ženského zpěvu. Na debutovou práci vskutku úctyhodný výkon. Sice ji k dokonalosti cosi chybí, ale i tak to stojí za to.

 
Chris Cornell - SongbookChris Cornell - Songbook
David
20.12.2011
0

Chris Cornell

Songbook

Chris Cornell je konečně sám sebou. Spokojený, vyrovnaný... nepotřebuje nikomu nic dokazovat, hrát si na někoho, kým nikdy nebyl, není a nebude. Po letech mám konečně pocit, že ho hudba skutečně baví a vkládá do ní celé své srdce... Díky Chrisi!

 
Elementary - Horizont lidskosti Elementary - Horizont lidskosti
Jirka D.
19.12.2011
0

Elementary

Horizont lidskosti

Albem Horizont lidskosti jsem příjemně překvapen a svou dosavadní neznalostí spolku i zahanben. Dostalo se mi ponaučení, jméno Elementary si zapíšu do deníčku.

 
Nocturnal Depression - Suicidal ThoughtsNocturnal Depression - Suicidal Thoughts
Bhut
16.12.2011
0

Nocturnal Depression

Suicidal Thoughts

Melodické, melancholické, depresivní, sebevražedné album francouzských nestorů Nocturnal Depression je na světě. Na poli DSBM není žádnou novinkou, neb se jedná o znovunatočené prvotní demo. Ovšem hudbou a celkovým obsahem je to neuvěřitelně pohltivý materiál s mocnou aurou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky