Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
James LaBrie - Elements of PersuasionJames LaBrie - Elements of Persuasion
Sarapis
3.1.2011
0

James LaBrie

Elements of Persuasion

James LaBrie po své „mullmuzzlerovské“ kapitole poněkud přišlápl plyn k podlaze a na „Elements of Persuasion“ to místy pěkně jiskří. Tvrdost je ale jen jedním z dílčích atributů tohoto alba, jemuž vévodí především silné melodie a svěží nápady v aranžích skladeb.

 
Horn Of The Rhino - Weight of CoronationHorn Of The Rhino - Weight of Coronation
Jirka D.
1.1.2011
0

Horn Of The Rhino

Weight of Coronation

Album, které potřebuje čas a soustředěnější poslech, aby vydalo vše, co jest v něm ukryto. Téměř sedmdesát minut plných hutné porce muziky, pomalého i rychlejšího tempa, odvážného zpěvu a nevšedního pohledu na soudobou sludge scénu. A nedoporučuji poslouchat v autě.

 
Rodus Merte - Zeitgeist (demo)Rodus Merte - Zeitgeist (demo)
Bhut
29.12.2010
0

Rodus Merte

Zeitgeist (demo)

Vynikající prvotina sólového projektu Rodus Merte, který má na svědomí kytarista Slav z bandy jménem Morgue Son. Uhrančivá, pohlcující atmosféra prostupující touto hudboou je vhodná pro krásný relaxační, trochu melancholický večer se sklenkou dobrého pití a svitu svící. Nádherné melodie střídající jedna druhou, hladivý mužský zpěv, středně rychlé i baladické tempo. To vše Vás čeká při poslechu tohoto skvostu jménem Zeitgeist.

 
Laments Of Silence - Restart Your MindLaments Of Silence - Restart Your Mind
Jirka D.
28.12.2010
0

Laments Of Silence

Restart Your Mind

Jednoznačný produkt metalové módy, která si žádá trochu rychlé a tvrdé agrese, drobet melodií, klávesovou auru, „kvalitní“ zvuk a přiměřený obal. Spotřební zboží určené pro každého s nádechem kýče, který lze poslouchat i při vaření krupičné kaše.

 
The Squirm - In A Decadent ApathyThe Squirm - In A Decadent Apathy
Jirka D.
22.12.2010
0

The Squirm

In A Decadent Apathy

Tato hudba mi silně připomíná dnes módní architekturu. Samá ostrá křivka, kov, sklo, studený pocit, dokonalé dispoziční řešení, splnění všech českých i evropských technických norem, předpisů a systémů jakosti, moderní vybavení a skvělé technologie, záchod s vyhřívaným prkýnkem a na dálkové ovládání. Jediný problém je v tom, že lidem jako jsem já se tam špatně bydlí.

 
Greedy Invalid - AnnaGreedy Invalid - Anna
Jirka D.
18.12.2010
0

Greedy Invalid

Anna

Asi není moc co dodávat. Příjemná náladová deska, která se ovšem utápí ve vodách dávno probádaných a mnohými i zapomenutých. Komu tyto vody nejsou překážkou, nechť se přidá a bude spokojen, ostatní se musí poohlédnout jinde.

 
Mossambic - Promise (EP)Mossambic - Promise (EP)
Jirka D.
14.12.2010
0

Mossambic

Promise (EP)

Dlouho jsem neměl v přehrávači tak emotivní a intenzivní českou záležitost. Pět plnohodnotných skladeb bez vaty, vycpávek a nesmyslů, které vás dostanou svou hloubkou a naléhavostí. Objektivně ovšem nutno uznat, že se kapela veze na post rockové vlně, která teď jede a letí ... ale proč se jednou taky neproletět?!

 
Agogh - Demo 2002 (demo)Agogh - Demo 2002 (demo)
Bhut
13.12.2010
0

Agogh

Demo 2002 (demo)

Prvotní nahrávka tuzemské formace Agogh nesmí být jen tak opomenuta. Kapela samotná k dnešnímu dni již nefunguje. Naštěstí po sobě zanechala tento skvost, který je opravdu vydařeným dílem. Pro všechny příznivce tvrdší gothic metalové hudby se střídmě použitým kořením blacku by mělo být toto dílo nedílnou součástí jejich sbírky.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky