Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Black Country Communion - Black Country CommunionBlack Country Communion - Black Country Communion
Michal Z
27.10.2011
1

Black Country Communion

Black Country Communion

Album dokladuje, že i v pokročilém věku lze produkovat jakostní strhující hudbu plnou emocí a feelingu. Zde se nachází kvalita bez kompromisů. Mistrovský počin, od začátku do konce!

 
Seeds Of Iblis - Jihad Against IslamSeeds Of Iblis - Jihad Against Islam
Bhut
26.10.2011
0

Seeds Of Iblis

Jihad Against Islam

Díky svému tématu přitahuje pozornost. Otázka náboženství je dnes ve světě celkem žádaná. Hudebně tkví v klasickém špinavém black metalu s příměsí thrashe. V neposlední řadě se do hudby vloudil nepostradatelný orientální vliv, takže vcelku příjemná záležitost.

 
sin-dick-8 - Looking Backsin-dick-8 - Looking Back
Jirka D.
23.10.2011
0

sin-dick-8

Looking Back

Deskou Lookign back se kapela v roce 2009 prezentovala slušně zvládnutým českým nu metalem / HC a jsem přesvědčen, že se najde spousta těch, kterým toto bude stačit.

 
Textures - DualismTextures - Dualism
Sorgh
20.10.2011
0

Textures

Dualism

Textures nestvořili nic převratného, ale je to sympatická a moderní deska, která si najde mnoho příznivců. Já se spíš dívám trošku jiným směrem.

 
Withershin - The Hungering Void (EP)Withershin - The Hungering Void (EP)
Bhut
19.10.2011
0

Withershin

The Hungering Void (EP)

Příjemná black metalová procházka do hladovějícího chřtánu prázdnoty. Severská scéna zůstane snad navždy tím lepším (aspoň co se daného žánru týče). Toto EP neurazí, nýbrž nadchne. Ale posluchač posmutní po krátkém obsahu…

 
Dream Theater - A Dramatic Turn of EventsDream Theater - A Dramatic Turn of Events
Sarapis
18.10.2011
0

Dream Theater

A Dramatic Turn of Events

...tak jen aby neskončilo album i v propadlišti metalových dějin, potažmo stárnoucí diskografie kapely. Ale o to se zas tak nebojím. Od „Octavaria“ jednoznačně nejlepší počin. Za každých ubraných deset minut kaše by byl u mě bod nahoru. Ale já jsem malej pán…

 
Opeth - HeritageOpeth - Heritage
Jirka D.
17.10.2011
1

Opeth

Heritage

Album Heritage Opeth potřebovali a jsem rád, že ten krok byl učiněn. Deska má velmi niternou, až intimní atmosféru, je plná proměn a pocitů, ale ne vždy a všude působí vstřebatelným dojmem. Přepracovaná? Nedotažená? Těžko odhadovat, každopádně k Heritage se vracím obtížně.

 
Anthrax - Worship MusicAnthrax - Worship Music
David
14.10.2011
0

Anthrax

Worship Music

Anthrax už asi nikdy nenahrají žádné zlomové album rockové historie, přesto se jim podařilo, i přes nemalé problémy chvílemi vypadající na totální rozklad, vkráčet do nové dekády s hlavou vztyčenou a deskou napěchovanou kvalitními, propracovanými skladbami dýchajícími jako živoucí organismus.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky