Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Incubus - If Not Now, When?Incubus - If Not Now, When?
Jirka D.
27.7.2011
0

Incubus

If Not Now, When?

Jsem rád, že se Incubus dostali z kruhu, který si sami nakreslili. Bylo na čase obrátit tužku gumou dolů, přerušit zajeté linie a udělat něco jinak. I když se některým nemusí líbit nastavený kurs, nová deska je důkazem, že kapela je stále živá a kreativní. Jsem spokojen.

 
Sepultura - KairosSepultura - Kairos
David
22.7.2011
0

Sepultura

Kairos

Sepultura nahrála desku, za níž se rozhodně nemusí stydět. Žádný převrat se nekoná, ale i tak kvalitou dokázala navázat na předchozí povedené počiny a hravě překonává poslední nemastné neslané řadovky tápajících Soulfly. Za mě palec nahoru!

 
Ásmegin - Hin Vordende Sod & SøÁsmegin - Hin Vordende Sod & Sø
Jirka D.
21.7.2011
0

Ásmegin

Hin Vordende Sod & Sø

Nedávám plné hodnocení moc a často a možná jsem jej ještě nedal. Čas se nachýlil, míra je dovršena a netřeba více. Toto album je dokonalost a síla, živelnost a energie. Nevím, co víc bych měl psát.

 
Draconian - A Rose for the ApocalypseDraconian - A Rose for the Apocalypse
Jirka D.
19.7.2011
0

Draconian

A Rose for the Apocalypse

Nemám dojem, že bych poslouchal to nejlepší, co od této kapely kdy vzešlo. Kombinace silných melodií a aspoň částečně zachované metalové tvrdosti sice působí dobře, ale především v druhé části desky jako by maratóncům docházel dech, dostavuje se pocit ospalý a ten bych věru nečekal.

 
Peste Noire - L'Ordure À L'État Pur Peste Noire - L
Bhut
18.7.2011
0

Peste Noire

L'Ordure À L'État Pur

Francouzští Peste Noire se hudebně posunuli za hranici black metalu, ale stále si zachovali svou osobitou tvář a rukopis. Od prvních tónů je bezpečně poznat, čí že to dílo vlastně je. Různorodé koření z všemožných žánrů dodává desce na neobyčejnosti a pestrosti. Řemeslná kvalita je odvedena na výbornou. Jedinečné dílo.

 
Nebelheim - a ShadowNebelheim - a Shadow
Sorgh
16.7.2011
0

Nebelheim

a Shadow

Tak to mě byl čert dlužen. Takhle tvrdej oříšek jsem dlouho nelouskal a můj chrup tak byl uchráněn jisté destrukce. Nyní ovšem nelze jinak a budu muset stoličku dvě obětovat.

 
Be Persecuted - End LeavingBe Persecuted - End Leaving
Bhut
15.7.2011
0

Be Persecuted

End Leaving

Číňané se v metalu zas tak hojně nevyskytují a už vůbec ne v black metalu a vůbec ne v depressive suicidal black metalu. Ovšem fakt, že jej umí perfektně zahrát, existuje. Důkazem je album End Leaving. Tento počin je svědectvím o tom, jak procítěně a uhrančivě může být tento žánr zahraný. Velmi kvalitní dílo s dávkou určité exotičnosti, díky zemi původu.

 
Pain - You Only Live TwicePain - You Only Live Twice
Jirka D.
12.7.2011
0

Pain

You Only Live Twice

Jednak nelze nevidět jistou povrchnost podobného materiálu, který po splnění povinností v diskografii Pain dost možná zapadne, nehledě k tomu, že kromě aktuálnosti ničím nepřekvapuje. Na druhou stranu se nemůžu ubránit obdivu k Peterově činorodosti, umění udržet si jistý standard a schopnosti jej následně prodat.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky