Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Mossambic - Promise (EP)Mossambic - Promise (EP)
Jirka D.
14.12.2010
0

Mossambic

Promise (EP)

Dlouho jsem neměl v přehrávači tak emotivní a intenzivní českou záležitost. Pět plnohodnotných skladeb bez vaty, vycpávek a nesmyslů, které vás dostanou svou hloubkou a naléhavostí. Objektivně ovšem nutno uznat, že se kapela veze na post rockové vlně, která teď jede a letí ... ale proč se jednou taky neproletět?!

 
Agogh - Demo 2002 (demo)Agogh - Demo 2002 (demo)
Bhut
13.12.2010
0

Agogh

Demo 2002 (demo)

Prvotní nahrávka tuzemské formace Agogh nesmí být jen tak opomenuta. Kapela samotná k dnešnímu dni již nefunguje. Naštěstí po sobě zanechala tento skvost, který je opravdu vydařeným dílem. Pro všechny příznivce tvrdší gothic metalové hudby se střídmě použitým kořením blacku by mělo být toto dílo nedílnou součástí jejich sbírky.

 
Saxon - Dogs Of WarSaxon - Dogs Of War
Sarapis
12.12.2010
0

Saxon

Dogs Of War

Album „Dogs of War“ je heavy metalové jen svou obálkou a částečně i titulní skladbou. Jinak poctivý hard rock, který své „vnady“ neodhaluje hned na prvním rande. Přátelé kovu asi nebudou spokojeni, ale nejen heavy metalem je člověk živ. Já říkám dobrý!

 
Shogun Tokugawa - Y3ARSShogun Tokugawa - Y3ARS
Jirka D.
9.12.2010
0

Shogun Tokugawa

Y3ARS

Další z vykutálených emo-screamo-metalcorových partiček, které teď lezou ze země jak houby po dešti. Album Y3ARS je nasměrované především na mladší posluchačskou základnu a tam podle všeho boduje. Když si odmyslím módní kabátek hudebního projevu, dostanu celkem známou kostřičku, na kterou se vždycky navléká to, co právě letí.

 
Agalloch - Marrow of the SpiritAgalloch - Marrow of the Spirit
Jirka D.
7.12.2010
1

Agalloch

Marrow of the Spirit

Další z mnoha tváří Agalloch. Rezonance se zasmušilou podzimní náladou je prvním krokem k objevení krásy skryté v hudbě, která otvírá brány přírody a podstaty ducha.

 
Watain - Sworn to the DarkWatain - Sworn to the Dark
Sarapis
5.12.2010
0

Watain

Sworn to the Dark

Album plné temných melodií, které vás nebude nudit.

 
Tenhi - KauanTenhi - Kauan
Jirka D.
5.12.2010
0

Tenhi

Kauan

Hudba pro ty, kteří se dokáží zastavit a zapomenout na Matrix kolem nás. Velmi dobře zhudebněná lehká melancholie života, pro někoho plná smutku, pro jiného s jiskřičkou naděje, že snad jednou, někdy něco přijde...

 
Linkin Park - A Thousand SunsLinkin Park - A Thousand Suns
Jirka D.
25.11.2010
0

Linkin Park

A Thousand Suns

Album, které posouvá LP zase o krok dopředu. Nemůžu než ocenit odvahu, s jakou se pustili do nového přístupu ke své hudbě a opustili staré zaběhnuté zvyklosti, které by jim jistojistě zajistily dobrou prodejnost, ale stálé remcání o uvíznutí ve stejných vodách.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky