Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Saxon - Dogs Of WarSaxon - Dogs Of War
Sarapis
12.12.2010
0

Saxon

Dogs Of War

Album „Dogs of War“ je heavy metalové jen svou obálkou a částečně i titulní skladbou. Jinak poctivý hard rock, který své „vnady“ neodhaluje hned na prvním rande. Přátelé kovu asi nebudou spokojeni, ale nejen heavy metalem je člověk živ. Já říkám dobrý!

 
Shogun Tokugawa - Y3ARSShogun Tokugawa - Y3ARS
Jirka D.
9.12.2010
0

Shogun Tokugawa

Y3ARS

Další z vykutálených emo-screamo-metalcorových partiček, které teď lezou ze země jak houby po dešti. Album Y3ARS je nasměrované především na mladší posluchačskou základnu a tam podle všeho boduje. Když si odmyslím módní kabátek hudebního projevu, dostanu celkem známou kostřičku, na kterou se vždycky navléká to, co právě letí.

 
Agalloch - Marrow of the SpiritAgalloch - Marrow of the Spirit
Jirka D.
7.12.2010
1

Agalloch

Marrow of the Spirit

Další z mnoha tváří Agalloch. Rezonance se zasmušilou podzimní náladou je prvním krokem k objevení krásy skryté v hudbě, která otvírá brány přírody a podstaty ducha.

 
Watain - Sworn to the DarkWatain - Sworn to the Dark
Sarapis
5.12.2010
0

Watain

Sworn to the Dark

Album plné temných melodií, které vás nebude nudit.

 
Tenhi - KauanTenhi - Kauan
Jirka D.
5.12.2010
0

Tenhi

Kauan

Hudba pro ty, kteří se dokáží zastavit a zapomenout na Matrix kolem nás. Velmi dobře zhudebněná lehká melancholie života, pro někoho plná smutku, pro jiného s jiskřičkou naděje, že snad jednou, někdy něco přijde...

 
Linkin Park - A Thousand SunsLinkin Park - A Thousand Suns
Jirka D.
25.11.2010
0

Linkin Park

A Thousand Suns

Album, které posouvá LP zase o krok dopředu. Nemůžu než ocenit odvahu, s jakou se pustili do nového přístupu ke své hudbě a opustili staré zaběhnuté zvyklosti, které by jim jistojistě zajistily dobrou prodejnost, ale stálé remcání o uvíznutí ve stejných vodách.

 
Cruadalach - V Rytmu Staré Krve (demo)Cruadalach - V Rytmu Staré Krve (demo)
Bhut
24.11.2010
0

Cruadalach

V Rytmu Staré Krve (demo)

Prvotní nahrávka kapely a hned skvost! Parádní folkové melodie v kontrastu s metalovými postupy. Vynikající skupina, která má vykročena správným směrem. Věřím, že další pokračování této skupiny a taktéž této nahrávky budou neméně krásné, ba i lepší.

 
Orphaned Land - The Never Ending Way of ORwarriOROrphaned Land - The Never Ending Way of ORwarriOR
Jirka D.
17.11.2010
0

Orphaned Land

The Never Ending Way of ORwarriOR

Propracované až přepracované album kombinující klasický metal s nemalým množstvím tradičních folklórních prvků blízkého východu, které stojí na rozhranní výborného nápadu se skvělou epičností a naivního klišé s lacinými symboly určenými pro západní trhy, kde je po podobných záležitostech hlad, to si přiznejme.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky