Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Voices - FrightenedVoices - Frightened
Sorgh
13.7.2018
1

Voices

Frightened

Nechrlí tuny nahrávek, ale co výstřel, to trefa. Voices mě zase dostali do kolen svojí podivnou formou tvrdého metalu, který je těžké pojmenovat, ale to není důležité. Hlavní je, že se stále najde někdo, kdo umí přijít s něčím jedinečným. A to Voices umí.

 
Nine Inch Nails - Bad WitchNine Inch Nails - Bad Witch
Victimer
12.7.2018
1

Nine Inch Nails

Bad Witch

Trilogie ukončena dílem, který spojuje prazáklady s experimenty, Reznora s Bowiem a ze všech tří malých koláčů chutná nejlíp.

 
Edain - RephrasedEdain - Rephrased
Garmfrost
11.7.2018
0

Edain

Rephrased

... skladby netrpí srážkou instrumentálního velikášství. Nejdůležitější je skladba samotná. Desku zastřešuje dobrá nálada a hudební vyzrálost brněnského kvarteta ...

 
High Purity - TulpaHigh Purity - Tulpa
Garmfrost
10.7.2018
0

High Purity

Tulpa

Z podprůměrné lokální kapelky se z High Purity vyklubal vyspělý interpret, který dějiny hudby sice nepřepíše, ale svým netypickým přístupem určitě obohatí.

 
April Weeps - CommaApril Weeps - Comma
Jirka D.
9.7.2018
1

April Weeps

Comma

Druhá dlouhohrající deska April Weeps po pěti letech a taky muzika pro starší a pokročilé. Comma představuje návrat k melodické, doomem načichlé gotice v černé vyžehlené košili.

 
Aura Noir - Aura NoireAura Noir - Aura Noire
Bhut
7.7.2018
0

Aura Noir

Aura Noire

Možná znějí trochu zastarale, ale v takové míře, že to vlastně nikterak nevadí. Ta dravost a svižnost je jednoduše odzbrojující a především plně funkční. Vítejte zpět na scéně pojem Aura Noir, který dosud nevydal chabou nahrávku.

 
Mindreaper - Mirror Construction (...a Disordered World)Mindreaper - Mirror Construction (...a Disordered World)
Sorgh
6.7.2018
0

Mindreaper

Mirror Construction (...a Disordered World)

Němečtí Mindreaper přinášejí svůj pohled na melodický death metal. A i když nezbourali mantinely obemykající stylové bahno, dá se jejich nahrávkou docela dobře pobavit.

 
Theatrum Spirituum - Wastelands Theatrum Spirituum - Wastelands
Victimer
4.7.2018
0

Theatrum Spirituum

Wastelands

Recitace v kombinaci s neoklasickou a teatrální dark ambientní mozaikou. Vše v provedení, kterému nelze vytknout jisté stopy hudební poutavosti, ovšem jinak jsou účinky zanedbatelné.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky