Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Götterdämmerung - ... projekt RieseGötterdämmerung - ... projekt Riese
Garmfrost
25.12.2017
0

Götterdämmerung

... projekt Riese

Zuřivá thrashově pravověrná třískanice s přesahy k deathovým hranicím s příchutí prastarého blacku ve válečném mundúru.

 
Sectesy - In The Secretion Of Upcoming DaysSectesy - In The Secretion Of Upcoming Days
-krusty-
22.12.2017
6

Sectesy

In The Secretion Of Upcoming Days

Brains! Brains! Death metal braainssss......!!

 
The Devil & The Universe - Folk HorrorThe Devil & The Universe - Folk Horror
Victimer
21.12.2017
0

The Devil & The Universe

Folk Horror

Prostředí anglického venkova, po krk v plískanicích a v těsném doslechu atmosféry starých hororů. Tak je vedeno čtvrté album formace, která žije zvuky a vizemi temnoty. Album, které potvrzuje status, ale neomračuje svou silou.

 
Nevermore - Dreaming Neon BlackNevermore - Dreaming Neon Black
Sarapis
20.12.2017
4

Nevermore

Dreaming Neon Black

Nevermore chladní, nepřístupní a ve vrcholné formě.

 
Anime Torment - AfterlifeAnime Torment - Afterlife
Jirka D.
19.12.2017
2

Anime Torment

Afterlife

Technicky zvládnutý deathmetalový průměr, u něhož je slyšet posun oproti debutu pouze v produkční rovině. I nadále chybí osobitost a skladatelská nápaditost.

 
Solfernus - NeoantichristSolfernus - Neoantichrist
Garmfrost
18.12.2017
1

Solfernus

Neoantichrist

Doktor Solfernus vtrhl zpátky na scénu hezky rozčílený. Neoantichrist je album syrové, rvavé, ale zároveň kytarově barevné a melodicky zajímavé.

 
Asagraum - Potestas Magicum DiaboliAsagraum - Potestas Magicum Diaboli
Bhut
16.12.2017
9

Asagraum

Potestas Magicum Diaboli

Black metal nesnažící se o nic jiného, než aby byl kvalitně interpretován ve své ryzí podstatě. Je to plné démonizmů a černočerných možná klišé postupů, ale výsledek funguje a dokáže oslovit. Nemyslím si, že by deska mohla zapadnout v šedi podobných.

 
The Faceless - In Becoming A GhostThe Faceless - In Becoming A Ghost
Sorgh
15.12.2017
0

The Faceless

In Becoming A Ghost

Zimní pohoda nese jméno The Faceless. Jejich nové album je barevné jako vánoční stromek. Chcete black? Dají vám ho. Libo death v sametovém zpěvu? Áno. A i ti Depeche Mode budou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky