Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Boris - Tears E.P.Boris - Tears E.P.
Victimer
16.7.2019
0

Boris

Tears E.P.

Takové malé neškodné dovádění ve víru vlastní kreativity a předělávek v poloze milých tvářiček z radia.

 
Kannout - SomaKannout - Soma
Bhut
13.7.2019
0

Kannout

Soma

Nenápadně silná deska, která vnímavějším přinese patřičné hlubiny poznání. Těžko zafunguje jako kulisa, pak se obávám jisté protivnosti. Ale ve chvíli, kdy bude nahrávce věnována patřičná péče, své ovoce nabídne na lesklém podnose.

 
Misþyrming - AlgleymiMisþyrming - Algleymi
Garmfrost
12.7.2019
1

Misþyrming

Algleymi

Misþyrming si dělají, co chtějí a jsou z toho doslova u vytržení...

 
Enthroned - Cold Black SunsEnthroned - Cold Black Suns
Sorgh
11.7.2019
0

Enthroned

Cold Black Suns

Komu je vedro, může si kromě pár piv dát nové album černoknížat Enthroned. Nebo obojí, to je vůbec nejlepší nápad.

 
Khoiba - KhoibaKhoiba - Khoiba
Victimer
10.7.2019
0

Khoiba

Khoiba

V objetí s melancholií, s klidem ruchů a za soumraku rezonujících vůní. Návrat Khoiba voní z klávesnice i z polí.

 
Deathcrush - MegazoneDeathcrush - Megazone
Jirka D.
9.7.2019
0

Deathcrush

Megazone

Drzouni Deathcrush debutující deskou Megazone, která by možná chtěla vypadat větší, než na kolik má skutečně nárok. I tak ale dokáže zaujmout.

 
The Men - DriftThe Men - Drift
David
8.7.2019
0

The Men

Drift

Atmosféra The Drift je poklidná, lehce mlhavá, vzletná a osvobozující. Ideální rušička opozdilých podokenních vyřvávačů letních večerů i netaktních ranních budovatelů kapitalismu. Radost nechat se odpojit...

 
Nocturnus AD - ParadoxNocturnus AD - Paradox
Ruadek
5.7.2019
2

Nocturnus AD

Paradox

Potěšující porce vesmírného death metalu odněkud z hloubi galaxie, která slaví svůj velký návrat na scénu s první velkou deskou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky