Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Vesicant - Shadows of Cleansing IronVesicant - Shadows of Cleansing Iron
Garmfrost
25.8.2017
0

Vesicant

Shadows of Cleansing Iron

Vesicant jsou stále na začátku svého snažení a musí být jasné, že mistrovství se prozatím odkládá. Líbí se mi, že se pánové unáší vlastní vizí, svými zlými sny a nebojí se rozkopat zažité představy o tom, jak má znít metalová skladba.

 
Iced Earth - IncorruptibleIced Earth - Incorruptible
Sarapis
24.8.2017
0

Iced Earth

Incorruptible

Pětice neúplatných v silném momentu power metalového jiskření.

 
Apathy Again - MechanicApathy Again - Mechanic
Jirka D.
23.8.2017
0

Apathy Again

Mechanic

Mechanic není špatní deska, ale současně mě nenapadá důvod, proč by to měla být dobrá deska. Groovy válec a nic moc k tomu.

 
Boris - DearBoris - Dear
Victimer
22.8.2017
0

Boris

Dear

Těžcí i milí, vrávoraví, zkrátka takoví, jak jsme zvyklí. Boris různých poloh v krajině husté a složitě rozehnatelné mlhoviny. Překvapení? To sotva. Uhrančivost? To pořád ano.

 
The Afghan Whigs - In SpadesThe Afghan Whigs - In Spades
David
21.8.2017
1

The Afghan Whigs

In Spades

Afghan Whigs zůstávají nadále neochvějnými vládci svého vlastního vesmíru. Slzy, strach i láskyplné objetí na jedné adrese.

 
Cult Of Fire - Untitled (EP)Cult Of Fire - Untitled (EP)
Bhut
19.8.2017
0

Cult Of Fire

Untitled (EP)

Materiál možná krátký, ale pěkně sytý, ačkoliv z něj vykukuje pouze černá barva. Cult Of Fire v razantnější podobě, kterou jsme mohli slyšet naposledy na albu Triumvirát.

 
Laibach - Also Sprach ZarathustraLaibach - Also Sprach Zarathustra
Victimer
18.8.2017
2

Laibach

Also Sprach Zarathustra

Minimalistická a nepřístupná avantgarda ve jménu temné elektroniky a klasické moderny. Bez okázalých gest, přesto s velkým výsledkem. Hlavním průvodcem budiž Friedrich Nietzsche.

 
The Midnight Ghost Train - Cypress Ave.The Midnight Ghost Train - Cypress Ave.
Jirka D.
17.8.2017
0

The Midnight Ghost Train

Cypress Ave.

Kořeny v hard & blues a současný zvuk. Tak trochu stoner a tak trochu i něco málo navíc, což je devíza, která má svoji váhu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky