Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Flowers for Bodysnatchers - Alive with ScarsFlowers for Bodysnatchers - Alive with Scars
Victimer
28.3.2019
0

Flowers for Bodysnatchers

Alive with Scars

Hodina zvukových a zdravotních komplikací, kdy jedno bez druhého nedává smysl. Hodnověrný doprovod neradostných životních chvil, kdy i němý soundtrack pochybností umí říci mnoho.

 
Quercus - VerferumQuercus - Verferum
Jirka D.
27.3.2019
2

Quercus

Verferum

Quercus přirozeně pokračují ve své potemnělé pouti a přichází s albem, které je logickým pokračovatelem těch předchozích.

 
Rotting Christ - The HereticsRotting Christ - The Heretics
Garmfrost
26.3.2019
4

Rotting Christ

The Heretics

The Heretics je hodně melancholická, prosta agrese a ponořená do sebe. Je výzvou i rutinou. Jak pro koho...

 
Misery Index - Rituals Of PowerMisery Index - Rituals Of Power
Sorgh
25.3.2019
2

Misery Index

Rituals Of Power

Netřeba představovat, saháme po jistotě, kterých je v dnešní době potřeba. Pevní jako vzrostlý dub jsou ve své smrtící víře Misery Index, jak dokazují na své čerstvé novince Rituals Of Power.

 
Purnama - LionessPurnama - Lioness
Bhut
23.3.2019
0

Purnama

Lioness

Máte-li rádi třaskavý death metal s parametry dynamitu, pak by vám Purnama neměla zmizet ze zorného pole.

 
A Million Dead Birds Laughing - To the EtherA Million Dead Birds Laughing - To the Ether
Garmfrost
22.3.2019
1

A Million Dead Birds Laughing

To the Ether

Surová bestialita To The Ether je srážkou deathu, disharmonického HC a kabaretního doomu

 
Sâver - They Came With SunlightSâver - They Came With Sunlight
Victimer
21.3.2019
0

Sâver

They Came With Sunlight

Těžké k překvapení, lehké k uvěření. Sâver umí dát svému post doomovému běsnění dost dužniny na to, abychom zase nepropadli dojmu, že tento styl už dávno strádá. Čest výjimkám, čest Sâver.

 
Ashes of Ares - Well of SoulsAshes of Ares - Well of Souls
Sarapis
20.3.2019
0

Ashes of Ares

Well of Souls

Ashes of Ares podruhé a o kousek lépe, přesto stále spíše ve druhé řadě žánrového pelotonu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky