Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Yob - Our Raw HeartYob - Our Raw Heart
Victimer
21.9.2018
1

Yob

Our Raw Heart

Sáhli jsme si na dno, pohlédli do očí smrti a náš doom dlí v našich srdcích tak hluboko, že skrze něj navěky promlouváme. Vaši Yob.

 
Gray Dog - The Deal (EP)Gray Dog - The Deal (EP)
-krusty-
20.9.2018
0

Gray Dog

The Deal (EP)

Folk nebo unplugged rock? Ani ryba, ani rak...

 
Eskhaton - OmegalitheosEskhaton - Omegalitheos
Garmfrost
18.9.2018
0

Eskhaton

Omegalitheos

Nový počin Eskhaton má schopnost zaujmout nejen pár bláznů na samém chvostu extrému. Svou šikovností a chytrostí dokázali australští démoni svůj výplach povznést z podzemního světa mezi to nejlepší, co metal nabízí.

 
Mare - Ebony TowerMare - Ebony Tower
Victimer
17.9.2018
7

Mare

Ebony Tower

Mare se patnáct let od svého vzniku dočkali debutu. Je epickým monumentem noci, zapomenutou věží, ze které vede pouze jediná cesta - do nitra temné zhýralosti každého z nás.

 
Nocturnal Pestilence - Fire & ShadeNocturnal Pestilence - Fire & Shade
Bhut
15.9.2018
0

Nocturnal Pestilence

Fire & Shade

Novinka zní velmi pevně a uceleně. Svěží kompozice, která se nebojí čistých a opravdu chytlavých vokálů. Silný materiál, který jen tak nezapadne.

 
Halcyon Way - Bloody But UnbowedHalcyon Way - Bloody But Unbowed
Sarapis
14.9.2018
0

Halcyon Way

Bloody But Unbowed

Halcyon Way přešlapují mezi temnotou a světlem s nejasným cílem. Jejich melodické cítění ale za zkoušku stojí.

 
Archgoat - The Luciferian CrownArchgoat - The Luciferian Crown
Sorgh
13.9.2018
0

Archgoat

The Luciferian Crown

Chlívek, upřímný underground a teprve čtvrté album za skoro třicet let existence, to je lážo plážo kariéra black/deathové party Archgoat.

 
Mournful Congregation - The Incubus of KarmaMournful Congregation - The Incubus of Karma
Garmfrost
12.9.2018
0

Mournful Congregation

The Incubus of Karma

Epická velkolepost v očarovaném posluchači vytvoří kouzlo, které ho přenese do tajemné říše vlastní propasti.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky