Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Renaissance - The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)Renaissance - The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)
-krusty-
20.10.2017
1

Renaissance

The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)

Dáme nějakou starou bajku nebo pohádku na dobré spaní? Tak tedy: žila, byla kdysi dávno v belgické Lovani jedna dnes již zapomenutá kapela a ta nám - posluchačům ve své době dávala co proto :-)

 
Foo Fighters - Concrete and GoldFoo Fighters - Concrete and Gold
Jirka D.
19.10.2017
2

Foo Fighters

Concrete and Gold

Concrete and Gold je deska, na níž Foo’s chtějí být ještě světovější, než doposud byli. Pokud jste snad už teď měli pocit, že Foo’s jsou mainstream, tak ve světle téhle desky se všechno předchozí jeví jako hluboký underground.

 
Incantation - Profane NexusIncantation - Profane Nexus
Garmfrost
18.10.2017
0

Incantation

Profane Nexus

Pro pravověrné je nová deska Incantation dárkem a může chutnat i milovníkům extrémního doomu.

 
Kauan - KaihoKauan - Kaiho
Victimer
17.10.2017
1

Kauan

Kaiho

Blednoucí vzpomínky na dětství v mysli dospělého člověka, kde se pojí křehkost a dojemná nostalgie. Stejně jako v hudbě Kauan. Kapely, které se povedla další tématicky dotažená deska.

 
Leprous - MalinaLeprous - Malina
Sarapis
16.10.2017
2

Leprous

Malina

Přístupnost a progrese na společné párty pod jednou střechou, kde všeho je dost a víkendem to nekončí. Malina.

 
Dagoba - Black NovaDagoba - Black Nova
Sorgh
15.10.2017
0

Dagoba

Black Nova

Dagoba se momentálně zastavili a těží z toho, co v okolí zbylo po předchozích albech. Je to takový druhák, stále má sílu, ale první je vždycky lepší.

 
Myrkur - MareridtMyrkur - Mareridt
Bhut
14.10.2017
12

Myrkur

Mareridt

Lze hovořit o dobré práci a kvalitním díle ovlivněném hnijícím black metalem folklorního ducha v kombinaci s atmosféricky doomovou náladou spadající až někam do snivých končin.

 
Wailin Storms - Sick CityWailin Storms - Sick City
Jirka D.
13.10.2017
0

Wailin Storms

Sick City

Mohla to být dobrá směs post-punku a hlučného rocku z toho nejlepšího podzemí, nebýt těch nejhorších zvukových destrukcí. Poslech jen na vlastní nebezpečí.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky