Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Impavida - AntipodeImpavida - Antipode
Victimer
20.9.2019
0

Impavida

Antipode

Zbloudil jsem se smrtí na jazyku v nechráněném nekonečnu, tetelím se blahem, ale jsem tak trochu ztracený...

 
Pelican - Nighttime StoriesPelican - Nighttime Stories
Ruadek
19.9.2019
0

Pelican

Nighttime Stories

Po šesti letech jsou tu Pelican s deskou, kterou má smysl poslouchat. V ničem přehnaně nadčasovou, slušně nářezovou, cíleně intenzivní.

 
Slugdge - Esoteric MalacologySlugdge - Esoteric Malacology
Sorgh
18.9.2019
1

Slugdge

Esoteric Malacology

Skoro to nejde vyslovit, nebo nevím jak. Slugdge. Podivnost, jazyková hříčka, ale hlavně skvělá kapela, která má v oblibě sliz a tvory jej plodící.

 
Wires & Lights - A Chasm Here And NowWires & Lights - A Chasm Here And Now
Jirka D.
17.9.2019
0

Wires & Lights

A Chasm Here And Now

I německý post-punk šmrncnutý gotikou může dopadnout důstojně.

 
Vosbúð - Almannagjá Vosbúð - Almannagjá
Victimer
16.9.2019
0

Vosbúð

Almannagjá

Sopečná činnost ostrova Island převedená v nový atmosféricky vulkanický atak. V zemi je trhlina...

 
Deadspace - The Grand DisillusionmentDeadspace - The Grand Disillusionment
Bhut
14.9.2019
1

Deadspace

The Grand Disillusionment

Až budete chtít svůj posranej život skončit vlastní rukou, pusťte si třeba Lungs nebo Bones Beneath My Feet od Deadspace a pak mi přijďte říct, co to s váma provedlo.

 
Our Survival Depends on Us - Melting the Ice in the Hearts of MenOur Survival Depends on Us - Melting the Ice in the Hearts of Men
Victimer
13.9.2019
0

Our Survival Depends on Us

Melting the Ice in the Hearts of Men

Vysoko v horách tají ledovce a dole v ulicích tají srdce nás všech. Our Survival Depends On Us nechávají nahlédnout do své výpravné ságy, ze které sálá magická harmonie i potřeba se zamyslet.

 
Lost In Kiev - PersonaLost In Kiev - Persona
Ruadek
12.9.2019
1

Lost In Kiev

Persona

Třetí deska, jiný koncept, jiný přístup a nadále slušná kvalita jedné z těch hodně talentovaných post-rockových kapel.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky