Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Carpe Noctem - VitrunCarpe Noctem - Vitrun
Garmfrost
14.11.2018
3

Carpe Noctem

Vitrun

Carpe Noctem předvedli, že lze znít extrémně, zuřivě a vskutku temně a přitom se nebát rozvíjet svůj rukopis a do blackové ortodoxnosti vetkat hravou otevřenost zdánlivě neslučitelným vlivům. Kdo se nenechá odradit nemilosrdnou uzavřeností, může nalézt skutečné hudební poklady.

 
Mudhoney - Digital GarbageMudhoney - Digital Garbage
Jirka D.
13.11.2018
0

Mudhoney

Digital Garbage

Mudhoney jsou tak trošku jako dinosaurus, co si nevšiml velkého vymírání a odmítl navzdory zásadní změně klimatu vyklidit pole. Ale taky Mudhoney jako jistota pro fanoušky toho nejlepšího alt rocku.

 
Them - Manor of the Se7en GablesThem - Manor of the Se7en Gables
Sarapis
12.11.2018
1

Them

Manor of the Se7en Gables

Them podruhé a zase slušná trefa!

 
MAYD - My Angels your DemonsMAYD - My Angels your Demons
Jirka D.
10.11.2018
0

MAYD

My Angels your Demons

MAYD jako dříči podzemí - kapela na debutu především hledá sama sebe a svou vlastní tvář, zatím tedy marně.

 
Bloodbath - The Arrow Of Satan Is DrawnBloodbath - The Arrow Of Satan Is Drawn
Sorgh
9.11.2018
2

Bloodbath

The Arrow Of Satan Is Drawn

Vyschlá a práchnivá je cesta, po které se už od roku 1998 ubírá švédské seskupení Bloodbath. Ani letos nejde o nic jiného než o masakr. Jak milé je setkání po čtyřech letech, posuďte sami.

 
Zeal & Ardor - Stranger FruitZeal & Ardor - Stranger Fruit
Victimer
8.11.2018
2

Zeal & Ardor

Stranger Fruit

Dál než na debutu, dál v módu imponujícího spojení soulu, black metalu a dalších pár nedorozumění, která dohromady tak mile fungují. Stranger Fruit je ovocem, po kterém se můžete utlouct.

 
Grotesque Ceremonium - Demonic InquisitionGrotesque Ceremonium  - Demonic Inquisition
Garmfrost
7.11.2018
0

Grotesque Ceremonium

Demonic Inquisition

Projekt Grotesque Ceremonium na albu Demonic Inqusition představuje zanícené barbarství a vášeň pro valivě surový death metal jednoduššího ražení.

 
The Devil’s Trade - What Happened to the Little Blind CrowThe Devil’s Trade  -  What Happened to the Little Blind Crow
Jirka D.
6.11.2018
0

The Devil’s Trade

What Happened to the Little Blind Crow

Osobní kytarová zpověď ladící do temných odstínů lidské duše.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky