Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Thrashing Machine - Disease Called Human MindThrashing Machine - Disease Called Human Mind
Jirka D.
15.8.2017
0

Thrashing Machine

Disease Called Human Mind

Z Thrashing Machine je cítit snaha nedělat muziku tuctově a prvoplánově, jenže z nich je cítit i obrovský kopec naivity. Začátek se vším všudy.

 
Funeralium - Of Throes and BlightFuneralium - Of Throes and Blight
Garmfrost
14.8.2017
0

Funeralium

Of Throes and Blight

Přes devadesát minut surrealistické bolesti snese jen kovaný masochista nebo bloudivý poeta, co rád hledá pod nánosy bahna a zmaru cosi ukryté a nebojí se přitom ztratit dlouhý čas možnou marností…

 
Nokturnal Mortum - VerityNokturnal Mortum - Verity
Bhut
11.8.2017
1

Nokturnal Mortum

Verity

Jak navázat na kvalitní počin? Třeba tak, jak se to povedlo Nokturnal Mortum. Udělali novou grafiku a stočili hudbu trochu nazpět a jakoby nenápadně navázali na dílo předchozí. Nyní vydali desku plnou jistot, povedených melodií a zaručených kvalit, které jejich emblém už léta slibuje. Povedlo se.

 
Daniel O'Sullivan - VELDDaniel O
Victimer
10.8.2017
0

Daniel O'Sullivan

VELD

O´Sullivanova sólovka, na které si retro podává ruku s modernou, experiment s chytlavostí a když se tak děje, každý tón VELD hezky voní. Jako když kvete louka.

 
Bjørn Riis - Forever Comes To An EndBjørn Riis - Forever Comes To An End
Jirka D.
8.8.2017
1

Bjørn Riis

Forever Comes To An End

Forever Comes to an End je příkladem toho, jak to dopadá, když se sólová deska nevymkne z rukou a když snahu nahrát slušné album nezválcuje touha se předvádět. Bjørn Riis má můj respekt.

 
Deaf & Dumb - Faceless Future...Deaf & Dumb - Faceless Future...
-krusty-
7.8.2017
1

Deaf & Dumb

Faceless Future...

Že trpělivost přináší růže, se ví, a tak si Deaf & Dumb počkali. Vyplatilo se to?

 
Igorrr - Savage SinusoidIgorrr - Savage Sinusoid
Victimer
5.8.2017
0

Igorrr

Savage Sinusoid

Doba, kdy nás Igorrr mohl šokovat, je už asi pryč, ale Savage Sinusoid je další povedenou ukázkou, že v propojení nepropojitelného je stále mistrem nad mistry.

 
Vintersorg - Till fjälls, del IIVintersorg - Till fjälls, del II
Garmfrost
4.8.2017
0

Vintersorg

Till fjälls, del II

Prvnímu dílu se Till Fjälls, Del II určitě nevyrovná co do mladé dravosti a tehdejší neokoukanosti, ale hravě ho překonává ve vyspělosti v instrumentální i skladatelské rovině. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale můžeš nastoupit tam, kde jsi z proudu vystoupil. Otázkou je, nakolik je staronová tvář kalkulem a nakolik nostalgickou touhou vrátit se někam, kde bylo kdysi fajn.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky