Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Barshasketh - BarshaskethBarshasketh - Barshasketh
Garmfrost
9.1.2019
0

Barshasketh

Barshasketh

Barshasketh se na své čtvrté dlouhohrající nahrávce nepodařilo navázat na velikost Sein / Zeit. Desku nedoprovází pouze výborné muzikanstsví, ale také nuda.

 
Dead Can Dance - DionysusDead Can Dance - Dionysus
Victimer
8.1.2019
2

Dead Can Dance

Dionysus

Album, které potvrzuje jedinečnost kapely a ideálně vystihuje její hudebně kosmopolitní umění. Světové dějiny a milníky diskografie naruší však jen těžko.

 
Antimatter - Black Market EnlightenmentAntimatter - Black Market Enlightenment
Ruadek
7.1.2019
2

Antimatter

Black Market Enlightenment

Nejlepší deska Antimatter v jejich historii, která vítězí intenzitou a předvádí výstavní formu temného rocku.

 
Steve Von Till - If I Should Fall To The FieldSteve Von Till - If I Should Fall To The Field
Symptom
31.12.2018
0

Steve Von Till

If I Should Fall To The Field

Na otázku, jestli i hudba může být oduševnělá, odpovídá Steve Von Till více než přesvědčivě a v duchu hesla "co na srdci, to na jazyku" předvádí velkou podívanou pro váš vnitřní zrak.

 
Entropia - VacuumEntropia - Vacuum
Bhut
29.12.2018
0

Entropia

Vacuum

Deska, která roste a roste až do fáze, kdy zjistíte, že vás má. Naprosto podmanivá záležitost, jejíž oblíbenost se stane závislostí.

 
Shuffle - #WontTheyFade?Shuffle - #WontTheyFade?
Sorgh
28.12.2018
0

Shuffle

#WontTheyFade?

Velkou neznámou jsou v našich končinách kluci z kapely Shuffle. Promo jejich druhé desky pojmenované #WontTheyFade? je tak cestou do neznáma, na jejímž konci může čekat cokoliv.

 
Brant Bjork - Mankind WomanBrant Bjork - Mankind Woman
Jirka D.
27.12.2018
0

Brant Bjork

Mankind Woman

Navzdory předvídatelnosti a prakticky nulovému přínosu si tuhle desku lze užít a mít u ní spokojený, lenošivý pocit jako po dobrém jídle. Brant Bjork jako jistota pro ty, kteří vědí, co a proč od něj čekat.

 
The Order of Apollyon - MoriahThe Order of Apollyon - Moriah
Garmfrost
26.12.2018
2

The Order of Apollyon

Moriah

Moriah je sympaticky zuřivá deska plná opojného zla.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky