Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
První Hoře - Křehký mechanismus pozemského štěstíPrvní Hoře - Křehký mechanismus pozemského štěstí
Mirek M
12.10.2017
1

První Hoře

Křehký mechanismus pozemského štěstí

Křehký mechanismus pozemského štěstí dělá čest svému jménu a přináší do duší pozemšťanů mír, radost, euforii a lásku k veškerenstvu, byť občas varovně zahrozí prstíkem.

 
Necro Deathmort - OverlandNecro Deathmort - Overland
Victimer
11.10.2017
0

Necro Deathmort

Overland

Dynamická projížďka skrz na sebe volně navazující žánry, ve kterých se promítají jednotlivé nálady a možné představy, ale hlavní slovo má přirozenost a pohyb po povrchu.

 
Septicflesh - Codex OmegaSepticflesh - Codex Omega
Garmfrost
10.10.2017
0

Septicflesh

Codex Omega

Septicflesh znovu bombastičtí a zase o kus zuřivější.

 
We Stood Like Kings - USA 1982We Stood Like Kings - USA 1982
Jirka D.
9.10.2017
0

We Stood Like Kings

USA 1982

Návrat do roku 1982 a snaha o nový přístup k jednomu kultovnímu filmu s hudbou od Philipa Glasse. Neboli post-rock, který není ani tak post-rockem, s pianem v hlavní roli.

 
Naurrakar - ApogeumNaurrakar - Apogeum
Bhut
7.10.2017
0

Naurrakar

Apogeum

Naurrakar se neobejdou bez blackových jistot, hodnot a atributů, které tento žánr doprovází, ale umí do toho vtisknout vlastní xicht, který momentálně září nukleární září.

 
Get Your Gun - Doubt Is My Rope Back To YouGet Your Gun - Doubt Is My Rope Back To You
Sorgh
6.10.2017
0

Get Your Gun

Doubt Is My Rope Back To You

Zatímco prvotina, kterou Get Your Gun sršela živočišnou energií, novinka je temnější, komornější a chudší na nápady. Přesto má své nesporné kouzlo.

 
Okra Playground - TurmioOkra Playground - Turmio
Ruadek
5.10.2017
1

Okra Playground

Turmio

Velmi příjemné tradiční pojetí starých písní se špetkou vlastní autorské tvorby ze srdce Finska. Čistě folklórní, plné vibrujících strun prastarých nástrojů a hlasových harmonií.

 
Chelsea Wolfe - Hiss SpunChelsea Wolfe - Hiss Spun
Victimer
4.10.2017
3

Chelsea Wolfe

Hiss Spun

Chelsea Wolfe jako odvážná a experimentující dáma na úrovni posouvá svou hudbu zas o hezký kousek dál. I půlnoční víla umí být hlučná.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky