Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Consummation - The Great Solar HunterConsummation - The Great Solar Hunter
Garmfrost
11.9.2019
2

Consummation

The Great Solar Hunter

Černé šílenství z Austrálie naservírované v bohatě navrstvené atmosféře v technicky výtečném instrumentálním oparu.

 
Magic Pie - Fragments Of The 5th ElementMagic Pie - Fragments Of The 5th Element
Jirka D.
10.9.2019
0

Magic Pie

Fragments Of The 5th Element

Čistá žánrová deska pro přísně vymezené spektrum fanoušků, kterým ale poskytuje silný a ambiciózní materiál.

 
The Devil & The Universe - :Endgame 69:The Devil & The Universe - :Endgame 69:
Victimer
9.9.2019
0

The Devil & The Universe

:Endgame 69:

1969 jako konec jedné éry a hnací motor temnotářů The Devil & The Universe. Jako hlavní menu se podává po čertech dobrá disko psychedelie na kozlí šťávě.

 
Five Seconds To Leave - Nina Who Wasn'tFive Seconds To Leave - Nina Who Wasn
Bhut
7.9.2019
1

Five Seconds To Leave

Nina Who Wasn't

Je jasné, že kapela jako Five Seconds To Leave nebude stát na místě a drhnout stejný model na věky věků. Tahle skupina patří do kategorie objevitelů, kteří putují, zkouší, testují a když je jim něco po chuti, tak to prostě natočí. Výsledkem pak je třeba Nina Who Wasn't, která však má svá pro i proti.

 
Mors Verum - DerangedMors Verum - Deranged
Sorgh
6.9.2019
1

Mors Verum

Deranged

Čekali na správný okamžik a nijak se nehonili. Až teď, před pár dny, vydali Mors Verum své první dlouhohrající album.

 
NYOS - Now.NYOS - Now.
Symptom
5.9.2019
0

NYOS

Now.

Duo je asi nejlepší forma, jak navázat skutečný hudební dialog mezi dvěma interprety, což finští NYOS dokazují už po čtvrté a doufám, že ne naposledy.

 
Visceral Disgorge - Slithering EviscerationVisceral Disgorge - Slithering Evisceration
Garmfrost
4.9.2019
0

Visceral Disgorge

Slithering Evisceration

Slithering Evisceration balancuje na hraně mezi chlívem a technickou precizností.

 
Russian Circles - Blood YearRussian Circles - Blood Year
Ruadek
3.9.2019
0

Russian Circles

Blood Year

Další slušný, ačkoli nijak zásadně překvapivý, post-metalový zásek do živého.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky