Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Sylvaine - WistfulSylvaine - Wistful
Symptom
11.5.2018
2

Sylvaine

Wistful

Uchu lahodící melodie s prvky blackmetalových klasik na pozadí a výrazným éterickým nádechem blackgaze v popředí. Země původu: Norsko.

 
Lychgate - The Contagion in Nine Steps Lychgate - The Contagion in Nine Steps
Victimer
10.5.2018
0

Lychgate

The Contagion in Nine Steps

Lychgate dál rozšiřují a prohlubují svůj neuchopitelný opar metalové psychedelie, ve kterém se mísí vlivy klasiky a avantgardy. Nahlédněme do duše člověka, který se dal na studium rojové inteligence. Je to doom metalista a vyšiluje.

 
Acherontas - Faustian EthosAcherontas - Faustian Ethos
Garmfrost
9.5.2018
0

Acherontas

Faustian Ethos

Acherontas se podařilo absorbovat všechny své podoby do jednoho atomu. Ten svou celistvostí uchvátí pozornost vnímavého, aby se následně pustil do pitvání nerozpojitelného. Vedle sebe a v sobě koexistují černěkovové protony a intergalaktické neutrony. Není třeba rituálních nástrojů a berliček, aby se bod vědomí posunul z materiálního vnímání reality a spatřil vše v plné kráse. Stačí se nechat unést démonem, vyvolaným pečlivým vůdcem.

 
Monster Magnet - MindfuckerMonster Magnet - Mindfucker
Jirka D.
8.5.2018
0

Monster Magnet

Mindfucker

Stárnoucí Monster Magnet se vzpírají přírodě a vydávají překvapivě svěží a nabitou desku. Mindfucker jako překvapení jarní sezóny!

 
Dark Buddha Rising - II (EP)Dark Buddha Rising - II (EP)
Victimer
7.5.2018
0

Dark Buddha Rising

II (EP)

Drsnosrsté spirituální cvičení pokračuje, dnes v kratším balení, což na intenzitě neubírá, ba naopak.

 
Dirty Grave - Evil DesireDirty Grave - Evil Desire
Bhut
5.5.2018
0

Dirty Grave

Evil Desire

Tradiční doom v té nejopravdovější podobě, jen s letopočtem 2017. Všechny nároky hoďte za hlavu a oddejte se tajemnému a děsivému doomu.

 
Tusmørke - Fjernsyn i farverTusmørke - Fjernsyn i farver
Jirka D.
3.5.2018
0

Tusmørke

Fjernsyn i farver

Tusmørke zvláštním způsobem kombinují psychedelický rock, prog rock a neo-folkové podivínství. Všechno v jednom, hodně svébytně, ale současně i bez vstřícnosti k posluchači. Umělecká svoboda především.

 
Silent Stream of Godless Elegy - SmutniceSilent Stream of Godless Elegy - Smutnice
Garmfrost
1.5.2018
4

Silent Stream of Godless Elegy

Smutnice

Smutnice je příkladem desky, která není dobrá pouze v rámci jedné scény, ale bere to šmahem. Styl nestyl, země nezemě.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky