Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Cave In - Final TransmissionCave In - Final Transmission
Victimer
4.7.2019
1

Cave In

Final Transmission

Drsná hodnota štěrku i snaha od všeho se oprostit a nad vše se povznést. Cave In jsou po letech v naprosté rovnováze.

 
Alwanzatar - Helsfyr Terminal EkspressAlwanzatar - Helsfyr Terminal Ekspress
Jirka D.
3.7.2019
0

Alwanzatar

Helsfyr Terminal Ekspress

Album stvořené spíš jako osobní zpověď než jako deska, která by měla oslovovat širší spektrum posluchačů. Což se samozřejmě nevylučuje, ale moc bych si na to nevsadil.

 
Deathspell Omega - The Furnaces of PalingenesiaDeathspell Omega - The Furnaces of Palingenesia
Garmfrost
2.7.2019
4

Deathspell Omega

The Furnaces of Palingenesia

The Furnaces of Palingenesia je fascinující ve své zlé podstatě, kterou halí přívětivá tvář a jakoby snadné kompozice. Nic není takové, jak se zdá...

 
Mord’A’Stigmata - Dreams Of Quiet PlacesMord’A’Stigmata - Dreams Of Quiet Places
Bhut
29.6.2019
1

Mord’A’Stigmata

Dreams Of Quiet Places

Album, které s každým dalším poslechem roste. Nabízí vskutku širokou paletu avantgardního black metalu, který nedokáže ani na moment nudit. Všechno skvěle funguje, pulzuje a zarývá se do paměti. Vážně skvělá deska.

 
Obscure Infinity - Into The Vortex Of ObscurityObscure Infinity - Into The Vortex Of Obscurity
Sorgh
28.6.2019
1

Obscure Infinity

Into The Vortex Of Obscurity

Obscure Infinity už jsou zahnízděným tělesem v blahobytném koutě Zeměkoule. Už jsem se o nich na našich stránkách jednou bavili a vypadá to, že i letos si dávají záležet, aby jejich tvorba řádně protáhla zhýralá těla neodbytných posluchačů. Nepotřebují zvlášť vzdělané nebo náročné publikum, zlatý průměr je tím nejlepším.

 
Archivist - TriumvirateArchivist - Triumvirate
Symptom
27.6.2019
0

Archivist

Triumvirate

Dejme tomu, že veritas skutečně je in vino a kdybych hroznům holdoval, možná bych se na další poslech nových Archivist posílil.

 
Andavald - Undir skyggðarhaldiAndavald - Undir skyggðarhaldi
Victimer
26.6.2019
0

Andavald

Undir skyggðarhaldi

Další zásah temné metalové magie z nesvatého ostrova Island. Tentokrát v pomalejším, ovšem pořád imponujícím módu.

 
Montes Insania - Fikcia EraoMontes Insania - Fikcia Erao
Garmfrost
25.6.2019
0

Montes Insania

Fikcia Erao

Fikcia Erao je teatrální avantgarda na pomezí umělé symfonie a čertovského blacku. Montes Insania s poslední deskou díru do světa asi neudělá, ale průšvih to také není.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky