Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Gaia Mesiah - Excellent MistakeGaia Mesiah - Excellent Mistake
Jirka D.
8.5.2019
1

Gaia Mesiah

Excellent Mistake

Gaia Mesiah vsadili na jistotu a z klobouku vytáhli všechny dříve platné trumfy. Možná překvapivě s nimi lze i letos uhrát slušnou partii.

 
Dead to a Dying World - ElegyDead to a Dying World - Elegy
Victimer
7.5.2019
0

Dead to a Dying World

Elegy

Žalem se propíná tělo, tahle planeta i poslední, bagrem rozorané pole. Elegy je dobrá deska k zamyšlení, ale větší charisma jí chybí.

 
October Tide - In Splendor BelowOctober Tide - In Splendor Below
Garmfrost
6.5.2019
0

October Tide

In Splendor Below

October Tide jsou ve svém posledním díle originální, sebevědomí a zároveň velice emotivní. Dokážou říct své i v dnešní přesycené době a stagnujícímu mixu deathu s doomem dodat pořádnou šťávu.

 
Agos - Aonian InvocationAgos - Aonian Invocation
Bhut
4.5.2019
0

Agos

Aonian Invocation

Nápaditý a mystikou opředený black/death z Řecka. Ta země z hudby přímo dýchá, nejinak tomu je i v případě tajemných otázek dávných kultur tohoto území. Tohle na vás dýchne okamžitě, ale jestli album ustojí zkoušku časem, si už netroufám zodpovídat.

 
NERATERRÆ - The Substance of PerceptionNERATERRÆ - The Substance of Perception
Victimer
3.5.2019
0

NERATERRÆ

The Substance of Perception

Sedm předpovědí na příštích sedm dní, kdy mysl pohltí temnota. Každá z nich nejspíš vyjde, neb na ni dohlíží ti nejpovolanější.

 
Lucy In Blue - In FlightLucy In Blue - In Flight
Jirka D.
2.5.2019
0

Lucy In Blue

In Flight

Historizující deska od mládežníků z Islandu, u kterých zatím snaha strefit se do předlohy převažuje nad vlastní uměleckou licencí.

 
Hexis - XII (EP)Hexis - XII (EP)
Symptom
30.4.2019
0

Hexis

XII (EP)

Přítomnost zla je na zatím poslední nahrávce dánských černokněžníků přímo hmatatelná a jakkoli vzrušivě to zní, funguje to na mě tak na půl.

 
Ceremony of Silence - OútisCeremony of Silence - Oútis
Victimer
29.4.2019
1

Ceremony of Silence

Oútis

Našlápnutá slovenská odpověď na černozemní boom death metalu, která zní dostatečně odhodlaně a hrdě, aby zanechala svůj vryp mezi ostatními.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky