Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
No Man's Valley - Outside The DreamNo Man
Jirka D.
19.3.2019
0

No Man's Valley

Outside The Dream

Psychedelický rock složitě a kostrbatě, bez pochopení na naší straně.

 
Memento Mori - Life, Death and Other Morbid TalesMemento Mori - Life, Death and Other Morbid Tales
Ruadek
18.3.2019
12

Memento Mori

Life, Death and Other Morbid Tales

Devadesátková kultovka od kapely, která dala žánru mnoho. Unikát sám pro sebe.

 
Weregoat - Pestilential Rites Of Infernal FornicationWeregoat - Pestilential Rites Of Infernal Fornication
Bhut
16.3.2019
1

Weregoat

Pestilential Rites Of Infernal Fornication

Nečistoty jsou ve světě Weregoat okrasným zdobením okolí. Perverzi lze velmi snadno vídat jako prostředek umění a hrubé násilí se rovná hrdinským činům. Tvář Weregoat je pohltivá a přísná.

 
Angel's Arcana - SelvaAngel
Victimer
15.3.2019
0

Angel's Arcana

Selva

Éterický gotický rock alba Selva dbá na kořeny stylu i povznášející prvky povyšující jeho prožitek nad běžnou kytarovku. Citlivější temné typy pookřejí a možná se i usmějí. Čekají je krásné chvíle.

 
VNV Nation - NoireVNV Nation - Noire
Ruadek
14.3.2019
0

VNV Nation

Noire

Nová deska je slušnou porcí future-popu / EBM od kultovky, která tímto potvrzuje, že chce být nadále součástí scény. Na druhou stranu už VNV Nation nepřichází naprosto s ničím novým, což je po minulé desce docela škoda.

 
Hexvessel - All TreeHexvessel - All Tree
Jirka D.
13.3.2019
2

Hexvessel

All Tree

All Tree, to jsou Hexvessel opět zahnaní do lesa, ale místo mlhy a hlubokých hvozdů vyvolávají představy sluncem prozářeného paloučku vhodného pro piknik a vyprázdnění několika lahví vína.

 
Varego - I, PropheticVarego - I, Prophetic
Sorgh
12.3.2019
0

Varego

I, Prophetic

Zatím jen náznak věcí budoucích, které by mohly být psány velkým písmem.

 
Örmagna - ÖrmagnaÖrmagna - Örmagna
Garmfrost
11.3.2019
0

Örmagna

Örmagna

Byť je Örmagna islandskou černě kovovou smečkou, jejich styl je spíše depresivní, atmosférický a vůbec ne disharmonický a mlhavě odporný či alespoň divný a neuchopitelný jako většina tamní scény.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky