Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Sargeist - UnboundSargeist - Unbound
Garmfrost
5.11.2018
2

Sargeist

Unbound

Unbound představuje návrat Sargeist k čistší produkci a výrazným melodiím. Tyto aspekty ničím nenarušují dokonalost a krutou podstatu temných kompozic. Povstaňte - přichází ďábel!

 
Zatokrev / Minsk - BigodZatokrev / Minsk - Bigod
Victimer
2.11.2018
0

Zatokrev / Minsk

Bigod

Spojení předních kapel post metalového žánru sebou nese jejich ambice, jistoty i poklesky.

 
Wrathrone - Reflections of TormentWrathrone - Reflections of Torment
Garmfrost
1.11.2018
0

Wrathrone

Reflections of Torment

Wrathrone na poslední desce Reflections of Torment předvádí old schoolový nářez. Jejich death 'n' roll má své kouzlo, ale stále jen lokálního rázu. Uvidí se časem.

 
Sejd - Ben & HjärtaSejd - Ben & Hjärta
Symptom
31.10.2018
0

Sejd

Ben & Hjärta

Vystřelit do světa hudby post-rockový blafák se podle mě kapele nepodařilo, ale není vyloučeno, že právě vás si deska svým étosem získá.

 
The Ocean - Phanerozoic I: PalaeozoicThe Ocean - Phanerozoic I: Palaeozoic
Jirka D.
30.10.2018
0

The Ocean

Phanerozoic I: Palaeozoic

Všechno je více méně předvídatelné, ale současně i víc než dobré. The Ocean jako jistota pro fanoušky Cesty do pravěku.

 
A Storm Of Light - AnthrosceneA Storm Of Light - Anthroscene
Victimer
29.10.2018
0

A Storm Of Light

Anthroscene

A Storm Of Light o poznání živější a posluchačsky vstřícnější, než v případě předchozí desky. Stará láska nerezaví, i když k tomu bylo blízko.

 
Xoresth - Vortex of DesolationXoresth - Vortex of Desolation
Garmfrost
26.10.2018
2

Xoresth

Vortex of Desolation

Během černočerných kompozic zemřelo vše příjemné a skutečné z mých snů. Přeji se vzbudit ze zlého oparu, který, jak to tak vypadá, snem nebyl.

 
Colosso - RebirthColosso - Rebirth
Sorgh
25.10.2018
0

Colosso

Rebirth

Portugalsko nepatří k zemím, do kterých bychom při hudebních výletech zavítali příliš často. Proto na mě doléhá silný pocit exotična ve chvíli, kdy rozjíždím novinku portugalské kapely Colosso.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky