Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Jääportit - JääportitJääportit - Jääportit
Victimer
13.3.2018
0

Jääportit

Jääportit

Jääportit se nechali zmrazit, aby se po devíti letech vrátili s civilnějším projevem smířeného dospěláka, který sleduje současnou scénu a přitom je dál fascinován ledovou krásou domovské krajiny. S nostalgickou slzou v oku a razancí bigbíťáka.

 
Centuries - The Lights Of This Earth Are Blinding Centuries - The Lights Of This Earth Are Blinding
Jirka D.
12.3.2018
0

Centuries

The Lights Of This Earth Are Blinding

Centuries se na druhém albu představují jako kapela, která se posouvá, přemýšlí a od jednoduše a přímočaře zahraného, temného hardcoru vyráží vstříc novým výzvám.

 
Or - JaroOr - Jaro
Bhut
10.3.2018
0

Or

Jaro

Nová (ačkoliv už skoro rok stará) deska Or zní svěže, prostorně a fajnově. Pohodová rocková záležitost pro chvíle oddechu. Na druhou stranu hodně alternativní kousek.

 
Björk - UtopiaBjörk  - Utopia
Ruadek
9.3.2018
1

Björk

Utopia

Utopii provází unikátní spolupráce dvou celků, jaká se nevidí moc často a povyšuje toto dílo na čisté umění. Se všemi nevýhodami s tím spojenými.

 
Mortis Mutilati - The Stench of DeathMortis Mutilati - The Stench of Death
Garmfrost
8.3.2018
0

Mortis Mutilati

The Stench of Death

The Stench of Death není deskou nijak zvlášť povedenou, ale pár míst stojí za hřích nebo aspoň hříšek.

 
Charming Timur - So Far, So GoodCharming Timur - So Far, So Good
Jirka D.
7.3.2018
4

Charming Timur

So Far, So Good

Charming Timur je svět self-made metalu uzavřený sám do sebe, zbavený zábran a bez jakékoliv sebereflexe. Nebo by šlo taky napsat, že Charming Timur je prostě blbost.

 
Tortharry - Sinister SpeciesTortharry - Sinister Species
Sorgh
6.3.2018
3

Tortharry

Sinister Species

Na desky jako je Sinister Species se píše velice těžko, protože vám nabídnou přesně to, co od konkrétní kapely čekáte. Neslibují překvapení, nenesou žádná nová témata k diskuzi, k práci se staví pořád stejně, a tak vlastně není moc o čem psát. Stručně řečeno mi nezbývá než konstatovat, že i devátý zářez v diskografii Tortharry přesně odpovídá tomu, co od něj obdivovatelé těžkotonážního metalu očekávají.

 
IAMX - Alive in New LightIAMX - Alive in New Light
Victimer
5.3.2018
1

IAMX

Alive in New Light

Osmé řadové album IAMX jako kombinace škrobené šikovnosti s dramatickou koncovkou vyznívající do poloprázdna.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky