Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Marduk - ViktoriaMarduk - Viktoria
Garmfrost
2.7.2018
6

Marduk

Viktoria

Marduk natočili desku špinavou jako prase, punkově dravou a přímočaře drtící. Jenže bez náznaku stylotvornosti, progrese, ale ani ponurosti a jedovatosti.

 
Ad Hominem - Napalm For AllAd Hominem - Napalm For All
Bhut
30.6.2018
0

Ad Hominem

Napalm For All

Správně natlakovaná a agresivní deska s přesahem do zahrádkářských políček. Agrese je jí vlastní stejně jako smysl pro nápadité riffy a další melodie. Ad Hominem po minulém slabším díle přichází s povedeným a silným materiálem.

 
November Might Be Fine - SouthNovember Might Be Fine - South
Symptom
29.6.2018
0

November Might Be Fine

South

Čekání na aha-moment v té záplavě nápadů druhé cenové kategorie chvílemi připomíná věčnost. Díky dobré instrumentaci a kvalitnímu nazvučení dává poslech naději na lepší zítřky.

 
Uada - Cult of a Dying SunUada - Cult of a Dying Sun
Victimer
28.6.2018
3

Uada

Cult of a Dying Sun

Šerozrakým rarachům Uada umírá slunce a posluchači zase naděje, že se v zemi kultu děje něco závratného. Cult Of A Dying Sun je deskou náznaků, nikoliv velké síly a potenciálu.

 
At the Gates - To Drink From The Night ItselfAt the Gates - To Drink From The Night Itself
Sorgh
27.6.2018
0

At the Gates

To Drink From The Night Itself

Už je to dávno, co mě závislost na melodickém death metalu opustila. Přesto to tam pořád je. Utvrdila mě v tom nová deska kapely At The Gates, průkopníků stylu, kterým celá léta zvonily umíráčky.

 
The Canyon Observer - NøllThe Canyon Observer - Nøll
Jirka D.
26.6.2018
0

The Canyon Observer

Nøll

Nøll představuje stejně jako předchozí deska výzvu a zvýšené nároky na posluchače, který to ani tentokrát nebude mít snadné. Pokřižovat, loknout vína a s chutí do toho!

 
Self-Hatred - HlubinySelf-Hatred - Hlubiny
Garmfrost
25.6.2018
0

Self-Hatred

Hlubiny

Hlubiny jsou lahodné emocionální silou a vyspělou instrumentací.

 
Funeral Mist - HekatombFuneral Mist - Hekatomb
Bhut
23.6.2018
0

Funeral Mist

Hekatomb

Vyhlazovací šrapnel Funeral Mist se ozval po devíti letech hibernace. Novinka je náležitě pestrá a neomrzí i přes existenci přímočaré rotyky. Divoké, funerální a zajímavě uchopené.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky