Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Poppy Ackroyd - ResolvePoppy Ackroyd - Resolve
Ruadek
30.4.2018
0

Poppy Ackroyd

Resolve

Ovoněná paleta neo-klasické produkce Poppy je perličkou svého žánru, ve kterém už způsobila dostatek rozruchu v minulosti. Resolve je dospělá deska umělkyně, která ví jakým způsobem promlouvat muzikou.

 
Lingam - Behind The SceneLingam - Behind The Scene
Bhut
28.4.2018
4

Lingam

Behind The Scene

Je-li chuť na klávesový black podpořený jak mužským, tak ženským zpěvem, Behind The Scene je možnou volbou. Úderná salva bicích, nápadité kytary jen možná trochu více rozplizlé klávesy. Vše tvoří melodický celek, kterým lze doplnit vzdělání v rozhledu po tuzemském hájemství.

 
Rivers Of Nihil - Where Owls Know My NameRivers Of Nihil - Where Owls Know My Name
Sorgh
27.4.2018
3

Rivers Of Nihil

Where Owls Know My Name

Američtí deathers Rivers Of Nihil jsou po třech letech zpět a je to návrat krále. Kapela přichází s tak překvapující deskou, že dochází k neprodyšnému uzavření brány za minulostí a představuje se pouze jedinečná budoucnost, která hýří nespočtem barev.

 
Jeden kmen - MlhaJeden kmen - Mlha
Victimer
26.4.2018
0

Jeden kmen

Mlha

Příjemná a nekomplikovaná tribal toulka do minulosti do hloubky nejde, ale spirit spojení prastarých časů a fantasy bojůvek nabídne.

 
Me And That Man - Songs Of Love And DeathMe And That Man - Songs Of Love And Death
Ruadek
25.4.2018
1

Me And That Man

Songs Of Love And Death

Death country od Nergala z Behemoth - tak trochu zapadnutá stylovka z minulého roku, která překvapuje skvělými skladbami a polohou Nergala, jakou by asi čekal málokdo.

 
Will Haven - MuerteWill Haven - Muerte
Jirka D.
24.4.2018
1

Will Haven

Muerte

Will Haven stojí opět mimo hlavní proud, který je vůbec nezajímá, opět to s jejich muzikou není snadné, ale opět je fajn zážitek si ji poslechnout. Will Haven jsou zpět a jsou silní.

 
Varathron - Patriarchs of Evil Varathron - Patriarchs of Evil
Garmfrost
23.4.2018
0

Varathron

Patriarchs of Evil

Skladby na Patriarchs of Evil nejsou ničím objevné. Jsou ale přesně takové, co od řeckého blacku očekávám a vyžaduji. Tedy epické hymny, drásavé melodie a dravčí vokál. Co si přát víc?

 
MindThorN - EntitylogistMindThorN - Entitylogist
Bhut
21.4.2018
0

MindThorN

Entitylogist

Jasně, přečtete si verdikt, sklouznete na hodnocení, řeknete si hmm, to by mohlo být fajn, ale pak vás to tolik neosloví. Neházejte to pryč, dejte tomu čas, věnujte se detailům, zkuste pochopit tok myšlenek a nelehkých nálad. Rozmáchlá členitost desky možná není nejlehčí, ačkoliv zní obyčejně, ale pod tou krustou je vážně hodně velký potenciál!

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky