Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Sunset Trail - ReflectionsSunset Trail - Reflections
Jirka D.
22.6.2018
0

Sunset Trail

Reflections

Sunset Trail představují české dědictví amerického nu-metalu s nakročením do metalcorové současnosti. A v mnoha ohledech taky příliš okatou inspiraci u Linkin Park.

 
We Hate You Too - Howling ScarsWe Hate You Too - Howling Scars
Garmfrost
21.6.2018
1

We Hate You Too

Howling Scars

Howling Scars je dílem stejně bizarním jako temným. We Hate You Too se obešli bez kytar a bicích, avšak zní velice intezivně. Je libo dark jazz, ambient a podobné radovánky? Pak je album Howling Scars určené právě pro vás.

 
Thy Catafalque - GeometriaThy Catafalque - Geometria
Victimer
20.6.2018
6

Thy Catafalque

Geometria

Geometria jako ideální ukázka skladatelského rukopisu Tamáse Kátaie. Od hravé avantgardy, přes folklór a jazzík až k death metalu. Se vší volností a hudební svobodou na geometricky přesně určeném území.

 
Sleep - The SciencesSleep - The Sciences
Jirka D.
19.6.2018
0

Sleep

The Sciences

Sleep udělali dobře už jen tím, že vůbec něco vydali. A to že vydali dobrou desku, už je jen něco jako bonus navíc.

 
The Konsortium - RogalandThe Konsortium - Rogaland
Sorgh
18.6.2018
0

The Konsortium

Rogaland

Škrabošky na obličej a vzhůru do boje po boku The Konsortium. Jejich druhé album je výzvou k promenádě krajem větrného pobřeží. Zároveň se ukáže, jestli mlaďoši zrají nebo jsou naopak marní.

 
Urfaust - The Constellatory PracticeUrfaust - The Constellatory Practice
Bhut
16.6.2018
1

Urfaust

The Constellatory Practice

Těžká a podmanivá atmosféra, vláčnější tempo, silné gradace a hluboké noření do ambientních vln. Tolik noví a pohltiví Urfaust.

 
Sons of Apollo - Psychotic SymphonySons of Apollo - Psychotic Symphony
Sarapis
15.6.2018
0

Sons of Apollo

Psychotic Symphony

Silný materiál, který ač formálně nereflektuje nic aktuálně progresivního, z hlediska tahu na bránu a hitových proporcí má koule jako bejk.

 
Wayfarer - World's BloodWayfarer - World
Victimer
14.6.2018
0

Wayfarer

World's Blood

Black metal s vůní US venkova, coloradských hor, širokých plání a dobytka. Black metal, který neomráčí, ale řekne si své stylem, který aspoň chytne kolem ramen a pobídne k procházce.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky