Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Frontier Guards - YouFrontier Guards - You
Victimer
24.6.2019
1

Frontier Guards

You

Melancholicky a tanečně se vinoucí pásmo oddechové elektroniky pro důvěrnější vzpomínky a lepší zítřky.

 
Triumph, Genus - Po vrhu vždy je prázdno kolébekTriumph, Genus - Po vrhu vždy je prázdno kolébek
Garmfrost
21.6.2019
0

Triumph, Genus

Po vrhu vždy je prázdno kolébek

Umělecky nepotlačovaná vášeň!

 
Sunn O))) - Life MetalSunn O))) - Life Metal
Victimer
20.6.2019
1

Sunn O)))

Life Metal

Barvy života vs. barvy rezonance. Oživení vs. stagnace. Snaha rozhýbat nehybné funguje jen místy.

 
Saint Vitus - Saint VitusSaint Vitus - Saint Vitus
Jirka D.
19.6.2019
0

Saint Vitus

Saint Vitus

Nové album Saint Vitus nedělá ani tak čest svému jménu, jakože ho spíš ždíme, dokud něco teče. Nebo aspoň kape.

 
The Warlocks - Mean Machine MusicThe Warlocks - Mean Machine Music
Sorgh
18.6.2019
0

The Warlocks

Mean Machine Music

Letní dávka psychedelie, to je novinka od američanů The Warlocks.

 
Thou Shell of Death - WitcheryThou Shell of Death - Witchery
Victimer
17.6.2019
0

Thou Shell of Death

Witchery

Jaké to pěkné a k pomilování ve vesmírných dálavách vhodné plasticky úsporné blackmetalování. Jaké to libé zvuky pohádek a příběhů, nad nimiž se (ne)tají dech.

 
Drom / Blues For The Redsun - Fullmoon Alchemy Narcotic SessionDrom / Blues For The Redsun - Fullmoon Alchemy Narcotic Session
Bhut
15.6.2019
1

Drom / Blues For The Redsun

Fullmoon Alchemy Narcotic Session

Skvělé splitko, které nejen že hezky zní, ale taky dobře vypadá. Sice moc veselých nálad nepřinese, nicméně to už je věc žánru. Rozhodně kvalitní záležitost.

 
Bjørn Riis - A Storm is ComingBjørn Riis - A Storm is Coming
Sarapis
14.6.2019
2

Bjørn Riis

A Storm is Coming

Hřejivá sbírka severských chmur a ztrát v decentním prog rockovém jiskření.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky