Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Under The Skin - Planet Earth's SurvivorsUnder The Skin - Planet Earth
Jirka D.
5.12.2017
0

Under The Skin

Planet Earth's Survivors

Druhá deska Under The Skin na pomezí metalového ostří, rockové energie a melodického hraní. Provedeno ve stylu střídavě oblačno, místy slušně a místa slabota.

 
Jotunspor - Gleipnirs Smeder (reedice)Jotunspor - Gleipnirs Smeder (reedice)
Victimer
4.12.2017
0

Jotunspor

Gleipnirs Smeder (reedice)

Zapomenutá a znovu nalezená epizoda severské mytologie praná ve špinavé pračce v norské chatrči s vchodem do podzemí.

 
Les Lekin - Died With Fear Les Lekin - Died With Fear
Jirka D.
1.12.2017
0

Les Lekin

Died With Fear

Instrumentální rocková psychedelie Les Lekin působí jako první pokusy po přečtení úvodní lekce o instrumentální rockové psychedelii. Záměr byl jasný, provedení ale vzbuzuje řadu nepříjemných otázek.

 
Veena - Help It To Die.Veena - Help It To Die.
Symptom
30.11.2017
0

Veena

Help It To Die.

Táborští kumštýři na své dlouhohrající desce hrají prim, jistou rukou modelují tvary klidného rozjímání i dusných psychóz a člověku je z toho všeho zase jednou dobře na světě.

 
Blaze Of Perdition - Conscious DarknessBlaze Of Perdition - Conscious Darkness
Victimer
29.11.2017
0

Blaze Of Perdition

Conscious Darkness

Černá náruč Blaze Of Perdition je otevřená. Polyká tuny hlíny, stejně jako napíná své ruce k nekonečným dálavám.

 
Aosoth - V: The Inside ScripturesAosoth - V: The Inside Scriptures
Garmfrost
28.11.2017
1

Aosoth

V: The Inside Scriptures

Aosoth přinesli na V: The Inside Scriptures nejvyzrálejší kompozice, které dokazují, že lze hrát nenávistně, chaoticky a přitom podmanivě atmosféricky. Kapela je věrna svým kořenům a zároveň nestojí ani chvíli na místě a své umění posunuje neustále dál a dál.

 
Throne Of Heresy - DecameronThrone Of Heresy - Decameron
Sorgh
27.11.2017
0

Throne Of Heresy

Decameron

Decameron, jeden z nejklasičtějších, magických názvů, za kterým můžeme hledat celou řadu smyslů, ale všechny vyplývají ze slavného díla italského renesančního klasika. V případě hudebního alba je nabíledni, že bude sestávat z deseti skladeb a nejinak je tomu v případě třetího řadového alba švédů Throne Of Heresy.

 
Samsara - When the Soul Leaves the BodySamsara - When the Soul Leaves the Body
Sarapis
24.11.2017
0

Samsara

When the Soul Leaves the Body

Malé slovenské překvapení a jistě vhodný společník pro dny se sníženou sluneční aktivitou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky