Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
God Body Disconnect - The Mist Between MirrorsGod Body Disconnect - The Mist Between Mirrors
Victimer
2.9.2019
0

God Body Disconnect

The Mist Between Mirrors

Pochyby ve jménu jemné obrazotvornosti a samota jako nekonečný prostor, kterým plujeme.

 
Darkened Nocturn Slaughtercult - MardomDarkened Nocturn Slaughtercult - Mardom
Bhut
31.8.2019
0

Darkened Nocturn Slaughtercult

Mardom

Black metal bez kompromisů. Ber nebo jdi dál. Oni totiž i ty sypačky se musejí umět. A Darkened Nocturn Slughtercult umí.

 
Ty Segall - First TasteTy Segall - First Taste
Jirka D.
27.8.2019
0

Ty Segall

First Taste

S vydáním minulé desky bylo jasné, že dohodit dál bude hodně složité a nakonec to dopadlo tak, jak se dalo čekat - First Taste kvalit předchozího alba nedosahuje. Což ale neznamená, že by šlo o špatné album.

 
Árstíðir Lífsins - Saga á tveim tungum I: Vápn ok viðrÁrstíðir Lífsins - Saga á tveim tungum I: Vápn ok viðr
Garmfrost
26.8.2019
0

Árstíðir Lífsins

Saga á tveim tungum I: Vápn ok viðr

Slyšte příběh o panování krále Óláfra Helgi Haraldssona.

 
Inter Arma - Sulphur EnglishInter Arma - Sulphur English
Bhut
24.8.2019
0

Inter Arma

Sulphur English

Inter Arma nepovoluje ze svých otěží a jen hrne další masivní kolos osobitého sludge. Nelítostně tluče dusivé tempo a promítá do hlavy nepěkné myšlenky. Je to síla, je to váha a je to hlavně nemilosrdný žár.

 
The Meads of Asphodel - Running Out of Time Doing Nothing The Meads of Asphodel - Running Out of Time Doing Nothing
Victimer
23.8.2019
3

The Meads of Asphodel

Running Out of Time Doing Nothing

Návrat lehce ujetých zbrojnošů cestujících v čase přišel letošní léto docela vhod. Zpívejme, blbněme a rozšiřujme svá pole působnosti.

 
Downfall Of Gaia - Ethic Of Radical FinitudeDownfall Of Gaia - Ethic Of Radical Finitude
Sorgh
22.8.2019
0

Downfall Of Gaia

Ethic Of Radical Finitude

Dnes se podíváme do Německa. Za atmosférou sténajících ozvěn, vybuzeného dialogu, ale i pěkných sprostonárodních depresí.

 
Cloudkicker - Unending Cloudkicker - Unending
Jirka D.
21.8.2019
1

Cloudkicker

Unending

Cloudkicker překvapil. Překvapil už tím, že něco vydal po tak dlouhé době, přišel ve správný čas a sedl mi na výbornou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky