Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Blues For The Redsun / Omm - Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)Blues For The Redsun / Omm - Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)
Bhut
3.3.2018
0

Blues For The Redsun / Omm

Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)

Feťákův sludge doom, co rozebírá, ale netrvá dlouho. Pěkné balení na cesty a dosud zřejmě nejlepší studiový záznam Blues For The Redsun. Enjoy.

 
Voidhanger - Dark Days of the SoulVoidhanger - Dark Days of the Soul
Garmfrost
2.3.2018
0

Voidhanger

Dark Days of the Soul

Jestli vám po poslechu Dark Dys of the Soul zůstane krapet dobrého vkusu a času na rozmyšlenou, nevnímali jste odkaz Voidhanger dostatečně vášnivě. Voidhanger jsou hlavně o řevu, mlácení a dělání randálu. Všechno ostatní, jako melodie a hitové momenty v refrénech, jsou druhořadé.

 
Colp - Phase #12Colp - Phase #12
Jirka D.
1.3.2018
0

Colp

Phase #12

Colp na nové desce zůstávají někde na půli cesty mezi metalovou modernou a metalovými tradicemi. Phase #12 jako střet dvou přístupů s nejasnými hranicemi.

 
Zrní - JiskřícíZrní - Jiskřící
Symptom
28.2.2018
0

Zrní

Jiskřící

Slovy klasika bych pocit z nejnovější desky shrnul tak, že počáteční rychlost byla sice dobrá, ale přechod do druhé fáze letu už se tolik nezdařil. Jiskřící jiskří, co jí síly stačí, ale k úplnému vzplanutí prostě nedošlo.

 
Myrkraverk - Nær dødenMyrkraverk - Nær døden
Victimer
27.2.2018
0

Myrkraverk

Nær døden

S Myrkraverk vážně i nevážně, špinavě i podivínsky, dlouze a s otazníky. Je to jednoduché - to špinavé je krásné, to čisté je falešné.

 
In Vain - CurrentsIn Vain - Currents
Sorgh
26.2.2018
0

In Vain

Currents

In Vain jsou zpět a opět ve formě. Jejich Currents je album bez pochyb a minimálně stejně tak dobré jako minulé Ænigma.

 
Novae Militiae - Gash'khalahNovae Militiae - Gash
Bhut
24.2.2018
1

Novae Militiae

Gash'khalah

Další z řady okultních black metalů, avšak tentokrát s velmi silným potenciálem. Skvostná nahrávka pro chvíle pohody a milovníky francouzského rukopisu.

 
Susperia - The LyricistSusperia - The Lyricist
Garmfrost
23.2.2018
0

Susperia

The Lyricist

The Lyricist není albem průměrným nebo dokonce podprůměrným. Je albem plným radosti z nových skladeb, ale radosti natolik velké, že nezbyl prostor pro sebereflexi.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky