Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Dark Gamballe - Hluboký nádechDark Gamballe - Hluboký nádech
Victimer
25.12.2018
0

Dark Gamballe

Hluboký nádech

Stále ostří hoši, ale taky zamračení a na cestě na mořské dno, kde mi připadají ve větší kondici, než v pozemských maskách panoptika. Je v tom zas víc temnoty a melancholie.

 
Floex & Tom Hodge - A Portrait Of John DoeFloex & Tom Hodge - A Portrait Of John Doe
Victimer
24.12.2018
0

Floex & Tom Hodge

A Portrait Of John Doe

Až nebezpečně povedené spojení dvou muzikantů, kterým se podařilo rozvinout původní improvizaci v neobyčejný soundtrack obyčejného života jednoho z nás.

 
Mallephyr - Womb Of WormsMallephyr - Womb Of Worms
Bhut
22.12.2018
2

Mallephyr

Womb Of Worms

Mallephyr se derou do popředí tuzemského death/blacku náležitě ostře. Natočili výrazné album plné bohatých kompozic a vynikajících aranží. Silná a kvalitní nahrávka.

 
Oak - False Memory ArchiveOak - False Memory Archive
Jirka D.
21.12.2018
0

Oak

False Memory Archive

Oak jako zástupci norského prog / art rocku, kterým nechybí cit pro detail, ale současně mezi prsty uniká schopnost ukočírovat desku jako celek.

 
Adaestuo - Krew Za KrewAdaestuo - Krew Za Krew
Victimer
20.12.2018
0

Adaestuo

Krew Za Krew

Rituál trvá. Dostál svému jménu a pokračuje v širším spektru praktikování magie zla na nebohém posluchači. Ten musí skousnout ledacos, ale je po zásluze odměněn. Krew za krew.

 
Demonic Obedience - Fatalistic Uprisal of Abhorrent CreationDemonic Obedience - Fatalistic Uprisal of Abhorrent Creation
Garmfrost
19.12.2018
0

Demonic Obedience

Fatalistic Uprisal of Abhorrent Creation

Demonic Obedience hrnou dřevní death metal s příměsí černé krve. Jejich třetí zásek není za každou cenu originální a novátorský, ale je poctivý ve svém hrubém zaměření.

 
Therapy? - CleaveTherapy? - Cleave
Jirka D.
18.12.2018
0

Therapy?

Cleave

Jasně identifikovatelná a s přehledem zvládnutá deska Therapy?, jakou lze od této kapely právem čekat. I po těch letech.

 
Emerald Shine - Misty TalesEmerald Shine - Misty Tales
Ruadek
17.12.2018
0

Emerald Shine

Misty Tales

Velmi příjemné překvapení od kapely, od které jsem ho popravdě nečekal až tak velké. Upřímná muzika bořící své mantinely, pestrá jako fantasy světy, o kterých hovoří.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky