Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Vomitile - Pure Eternal HateVomitile - Pure Eternal Hate
Garmfrost
24.10.2018
0

Vomitile

Pure Eternal Hate

Každá nota Pure Eternal Hate je nacpaná upřímností a radostí ze hry. Skladby jsou doslova napěchované výbušnou agresí se silnou atmosférou, občas brutální, občas klasicky thrashově řezavou. Co desce schází na originalitě, to vyrovnává hitovostí a neúprosným tahem na branku.

 
Beast Within The Sound - Propulsion of War (EP)Beast Within The Sound - Propulsion of War (EP)
Jirka D.
23.10.2018
0

Beast Within The Sound

Propulsion of War (EP)

Druhé album v letošním roce a současně rozseknutí otázky, kterým směrem se vydat.

 
Behemoth - I Loved You at Your DarkestBehemoth - I Loved You at Your Darkest
Victimer
22.10.2018
0

Behemoth

I Loved You at Your Darkest

Behemoth nadobro povolili a nahráli svou nejpřístupnější desku, které se jedni obávali, druzí ji očekávali a ti třetí potřebovali.

 
Kevlar Bikini - Rants, Riffage and Rousing RhythmsKevlar Bikini - Rants, Riffage and Rousing Rhythms
Jirka D.
19.10.2018
0

Kevlar Bikini

Rants, Riffage and Rousing Rhythms

Kapela a deska pro čistý průplach hlavy, kterýžto účel plní v podstatě na výbornou. Cokoliv dalšího se nepřipouští.

 
Madder Mortem - MarrowMadder Mortem - Marrow
Sorgh
18.10.2018
0

Madder Mortem

Marrow

Madder Mortem jakoby chytili druhý dech a servírují druhé album během dvou let. A nejde o žádné zoufalé přešlapování, alespoň ta minulá deska měla slušné koule. S tou letošní už to tak slavné není.

 
A Forest of Stars - Grave Mounds and Grave MistakesA Forest of Stars - Grave Mounds and Grave Mistakes
Garmfrost
17.10.2018
4

A Forest of Stars

Grave Mounds and Grave Mistakes

Grave Mounds and Grave Mistakes je deska výborná, plná skvělé instrumentace, parádních zpěvů a svobodomyslného ducha. Pouze momentů, kdy se tají dech, puká srdce a zneklidňují představy, je letos poskrovnu.

 
Alice In Chains - Rainier FogAlice In Chains - Rainier Fog
Jirka D.
16.10.2018
5

Alice In Chains

Rainier Fog

Alice In Chains se v druhém období své existence už naplno usadili v nové, metalovější poloze a aktuální deska jasně ukazuje, že jim temnější tóny náramně sluší.

 
Wrekmeister Harmonies - The Alone RushWrekmeister Harmonies - The Alone Rush
Victimer
15.10.2018
1

Wrekmeister Harmonies

The Alone Rush

Vyžilý pastýř hypnotizuje pohledem a recituje své zhudebnělé básně do ticha, tmy a zbytků zvukového chaosu. Následujte jeho zdánlivě klidná slova plná znepokojení.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky