Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Korn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your KindKorn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your Kind
Jirka D.
15.10.2019
0

Korn / Slipknot

The Nothing / We Are Not Your Kind

Společný verdikt pro obě kapely by mohl být ten, že ani jedna nepřekročila svůj stín. Ovšem zatímco KoRn alespoň řemeslně pokračují v tom, co umí, Slipknot se stali ještě teatrálnějším spolkem, než jakým bývali dříve.

 
Shrine Of Insanabilis - Vast Vortex LitaniesShrine Of Insanabilis - Vast Vortex Litanies
Garmfrost
14.10.2019
3

Shrine Of Insanabilis

Vast Vortex Litanies

Blasfemie, okultní texty, harsh vokál, blasty a přitom thrashově ušpiněná kila a profesorská rytmika...

 
Vukari - AevumVukari - Aevum
Bhut
12.10.2019
0

Vukari

Aevum

Atmosférický black metal s příměsí sludge není samo o sobě třeba kdoví jak velkým lákadlem. Jenže, když vám řeknu, že ta kapela to prostě fakt umí, není od věci se tomu trochu věnovat. Takže Vukari na Echoes již potřetí a opět s pozitivními pocity.

 
Wolcensmen - Fire In The White Stone Wolcensmen - Fire In The White Stone
Victimer
11.10.2019
0

Wolcensmen

Fire In The White Stone

Druhé album Dana Cappa a jeho přátel, druhá výprava za starými mýty, pohádkovými příběhy a folkovou mytologií. Wolcensmen vykročili správnou nohou.

 
In Mourning - Garden of StormsIn Mourning - Garden of Storms
Garmfrost
10.10.2019
0

In Mourning

Garden of Storms

Garden of Storms je kontrastní. Je hlučná, hladí i budí zvídavost.

 
Nazca Space Fox - PiNazca Space Fox - Pi
Jirka D.
9.10.2019
0

Nazca Space Fox

Pi

Druhé album Nazca Space Fox přináší docela obyčejný pohled na vyčerpaný žánr, což je kombinace, se kterou lze jen těžko překvapit.

 
Borknagar - True NorthBorknagar - True North
Victimer
8.10.2019
0

Borknagar

True North

Severní vítr není krutý a krutí nejsou ani Borknagar. Nejde ani tak o celkovou jemnost, kterou novinka nabízí, jako spíš o spokojenost a obyčejnost, která z ní sálá a zabíjí to hlavní. Překvapivost.

 
Kringa - Feast upon the GleamKringa - Feast upon the Gleam
Garmfrost
7.10.2019
1

Kringa

Feast upon the Gleam

Feast Upon The Glem pojí schizofrenie nálad, ale drží pěkně pohromadě. Zlá, běsnící a krutá psychedelická punková rošťárna.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky