Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Master's Hammer - FascinatorMaster
-krusty-
14.3.2018
4

Master's Hammer

Fascinator

Stroj na okultní black metal se nezastavil ani letos.

 
Sectesy - In The Secretion Of Upcoming DaysSectesy - In The Secretion Of Upcoming Days
-krusty-
22.12.2017
6

Sectesy

In The Secretion Of Upcoming Days

Brains! Brains! Death metal braainssss......!!

 
Asgard - Una Maquina InfernaleAsgard - Una Maquina Infernale
-krusty-
23.11.2017
0

Asgard

Una Maquina Infernale

Hele, nebudeme si hrát na to, že slušní kluci nepijí pivo, že metal není o čertech a jediná opravdu hodnotná hudba je souzvuk vzduchem naplněných kozích měchýřů, vyprazdňovaných proti listopadovému větru absolventy hudební akademie z Ulánbátaru, podkreslovaný samply dreadatého transsexuálního DJe z předměstí Londýna...... METAL!

 
7C - Compartment C7C - Compartment C
-krusty-
4.11.2017
0

7C

Compartment C

Trojice zebra italských ještěrka vizionářů sup mi hroch opravdu makak dala vruboun co pásovec proto tučňák a tuňák já mandelinka se tetra ptám: co mamba ještě vlk je puma a keporkak co mihule už stehlík není vyza avantgarda?

 
Renaissance - The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)Renaissance - The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)
-krusty-
20.10.2017
1

Renaissance

The Death Of Art (music for empty rooms Vol.1)

Dáme nějakou starou bajku nebo pohádku na dobré spaní? Tak tedy: žila, byla kdysi dávno v belgické Lovani jedna dnes již zapomenutá kapela a ta nám - posluchačům ve své době dávala co proto :-)

 
Monstrosity - Imperial DoomMonstrosity - Imperial Doom
-krusty-
6.9.2017
1

Monstrosity

Imperial Doom

Pojďme zabřednout do deathmetalových klišé roku 1992 a věnujme tichou vzpomínku jednomu vypečenému debutu!

 
Decrepit Birth - Axis MundiDecrepit Birth - Axis Mundi
-krusty-
29.8.2017
0

Decrepit Birth

Axis Mundi

Je libo se nechat proplesknout od profíků a ještě za to poděkovat? Je tu pro vás řešení... I když na konci budete mít chuť jim to možná i vrátit.

 
Deaf & Dumb - Faceless Future...Deaf & Dumb - Faceless Future...
-krusty-
7.8.2017
1

Deaf & Dumb

Faceless Future...

Že trpělivost přináší růže, se ví, a tak si Deaf & Dumb počkali. Vyplatilo se to?

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky