Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Korn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your KindKorn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your Kind
Jirka D.
15.10.2019
3

Korn / Slipknot

The Nothing / We Are Not Your Kind

Společný verdikt pro obě kapely by mohl být ten, že ani jedna nepřekročila svůj stín. Ovšem zatímco KoRn alespoň řemeslně pokračují v tom, co umí, Slipknot se stali ještě teatrálnějším spolkem, než jakým bývali dříve.

 
Biosphere - The Senja Recordings Biosphere - The Senja Recordings
Victimer
2.10.2019
0

Biosphere

The Senja Recordings

Prostředí arktického Norska ve zvukové zpovědi, která mísí reál zachycený v přírodě se studiovým doprovodem.

 
Cadaver - ...In PainsCadaver - ...In Pains
Garmfrost
12.8.2019
1

Cadaver

...In Pains

Spolu s Cadaver se vydejme na bizarní výlet na počátek devedasátých let. Ponořme se do psychedelie, jazzové improvizace a deathové krutosti i hravosti.

 
Darkthrone - Hate ThemDarkthrone - Hate Them
Victimer
5.8.2019
0

Darkthrone

Hate Them

Rez, špína a nenávist albové relikvie Hate Them a norského kultu Darkthrone. Osobní vzplanutí a vzpomínka po letech, na kterou se dnes hodí poukázat.

 
Type O Negative - Slow, Deep and HardType O Negative - Slow, Deep and Hard
Garmfrost
14.4.2019
3

Type O Negative

Slow, Deep and Hard

Dnes je to neskutečných devět let, co skonal zdánlivě nezničitelný, železný Peter Steele.

 
Hudba Praha - Divoký srdceHudba Praha - Divoký srdce
Bhut
9.2.2019
1

Hudba Praha

Divoký srdce

Retro vzpomínka na muziku, která formovala vkus. Možná se zdá jako nevýrazná, přesto jde o zcela povedenou desku od první po poslední skladbu. Zdravá a vyspělá, energická a chytlavá. I bigbít má dnes co říct.

 
Steve Von Till - If I Should Fall To The FieldSteve Von Till - If I Should Fall To The Field
Symptom
31.12.2018
0

Steve Von Till

If I Should Fall To The Field

Na otázku, jestli i hudba může být oduševnělá, odpovídá Steve Von Till více než přesvědčivě a v duchu hesla "co na srdci, to na jazyku" předvádí velkou podívanou pro váš vnitřní zrak.

 
Xoresth - Vortex of DesolationXoresth - Vortex of Desolation
Garmfrost
26.10.2018
2

Xoresth

Vortex of Desolation

Během černočerných kompozic zemřelo vše příjemné a skutečné z mých snů. Přeji se vzbudit ze zlého oparu, který, jak to tak vypadá, snem nebyl.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky