Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Type O Negative - Slow, Deep and HardType O Negative - Slow, Deep and Hard
Garmfrost
14.4.2019
3

Type O Negative

Slow, Deep and Hard

Dnes je to neskutečných devět let, co skonal zdánlivě nezničitelný, železný Peter Steele.

 
Hudba Praha - Divoký srdceHudba Praha - Divoký srdce
Bhut
9.2.2019
0

Hudba Praha

Divoký srdce

Retro vzpomínka na muziku, která formovala vkus. Možná se zdá jako nevýrazná, přesto jde o zcela povedenou desku od první po poslední skladbu. Zdravá a vyspělá, energická a chytlavá. I bigbít má dnes co říct.

 
Steve Von Till - If I Should Fall To The FieldSteve Von Till - If I Should Fall To The Field
Symptom
31.12.2018
0

Steve Von Till

If I Should Fall To The Field

Na otázku, jestli i hudba může být oduševnělá, odpovídá Steve Von Till více než přesvědčivě a v duchu hesla "co na srdci, to na jazyku" předvádí velkou podívanou pro váš vnitřní zrak.

 
Xoresth - Vortex of DesolationXoresth - Vortex of Desolation
Garmfrost
26.10.2018
2

Xoresth

Vortex of Desolation

Během černočerných kompozic zemřelo vše příjemné a skutečné z mých snů. Přeji se vzbudit ze zlého oparu, který, jak to tak vypadá, snem nebyl.

 
Blues For The Redsun / Omm - Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)Blues For The Redsun / Omm - Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)
Bhut
3.3.2018
0

Blues For The Redsun / Omm

Deadspace / Knocking On The Cemetary Gates (split SP)

Feťákův sludge doom, co rozebírá, ale netrvá dlouho. Pěkné balení na cesty a dosud zřejmě nejlepší studiový záznam Blues For The Redsun. Enjoy.

 
Amorphis - Tales From The Thousand LakesAmorphis - Tales From The Thousand Lakes
Bhut
10.2.2018
6

Amorphis

Tales From The Thousand Lakes

Když dnešní velikán Relapse vydával pohádky tisíce jezer od Amorphis, možná ani netušil u jak velkého díla stojí. Zásadní album hudebního světa od kapely, která po vydání desky otočila kormidlem do jiných vod.

 
David Gilmour - Live at PompeiiDavid Gilmour - Live at Pompeii
Jirka D.
3.1.2018
3

David Gilmour

Live at Pompeii

Řádná porce živého hraní pro fanoušky Gilmoura, Pink Floyd a hudebních dinosaurů, kteří ne a ne vyhynout.

 
Barshasketh / Outre - Sein / Zeit (split)Barshasketh / Outre - Sein / Zeit (split)
Garmfrost
2.1.2018
0

Barshasketh / Outre

Sein / Zeit (split)

Barshasketh s Outre natočili výborné split album, které nutí posluchače k dalším a dalším poslechům.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky