Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraVouna - Atropos
Victimer
21.9.2021
0

Vouna

Atropos

Něhou ženy zosobněná proměna esoteriky ve funerální obřad v náruči přírody.

 
Einherjer - North Star
Michal Z
20.9.2021
0

Einherjer

North Star

North Star není nejlepším albem souboru, ani převratným, natož průkopnickým. Co však jistě je? Je dobré. Smysluplně nese zástavu hrdého nepodbízivého viking metalu. Po dlouhé době nastražené kvalitě sedám na lep a jsem schopný si hudbu užívat. Dřívější despekt a nechutenství poslouchat Einherjer jsou pryč. Oceňuji i to, že se chlapi drží pevně v okruhu své kovadliny a stále razí svoji vizi, byť již notně omlácenou a patinovanou časem.

 
Sur Austru - Obârșie
Garmfrost
17.9.2021
0

Sur Austru

Obârșie

Studený vítr při letu lomcuje emocemi a vy tušíte, že se vás dotýká mysl tamních sice pozapomenutých, avšak stále činných božstev.

 
White Stones - Dancing Into Oblivion
Sorgh
16.9.2021
0

White Stones

Dancing Into Oblivion

Mezi vším tím blackem, co teď poslouchám, mě zaujala jedna zajímavá nahrávka, kterou nejde snadno definovat. A to je její největší předností.

 
Sculptured - The Liminal Phase
Victimer
15.9.2021
0

Sculptured

The Liminal Phase

Sculptured jsou po dlouhých třinácti letech zpět. Pokorní, zamyšlení a jako ideální společníci ke krátké podzimní procházce.

 
Obsidian Mantra - Minds Led Astray
Jirka D.
14.9.2021
0

Obsidian Mantra

Minds Led Astray

Album zaujme sevřenou a docela silnou atmosférou, která dokáže skrýt jeho jinak jednoduché a nepříliš bohaté vyjadřovací prostředky.

 
Mr. Bungle - The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo
Michal Z
13.9.2021
0

Mr. Bungle

The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo

Vzpomínka na doby dávno minulé, kdy se začal do metalu tlačit nadhled a poťouchlosti. Začal se rodit crossover. Výchozí thrashmetalová sloučenina je zde hnojena vším možným, co začalo tento styl kontaminovat. Brzy vyrazily nové větve na metalovém stromu. Dobový dokument, přepracovaný dnešní technologií u mě obstál se ctí a má i starému thrasherovi co nabídnout. Navíc když je na co vzpomínat a užívat si asociace, je prožitek z alba silnější.

 
Jarun - Rok spokojnego słońca
Victimer
10.9.2021
1

Jarun

Rok spokojnego słońca

Komplexní naturální black metal Jarun. Epický, progresivní, i s kořeny namočenými ve vlastní šťávě.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky