Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
God Dethroned - PassiondaleGod Dethroned - Passiondale
Bhut
10.7.2012
0

God Dethroned

Passiondale

Bitevní pole je nasáklé krví, těla se povalují v bahně jak roztrhnutý pytlík s těstovinami. Náhle vysvitne sluníčko, které vnukne nostalgickou myšlenku. Zároveň dodá sebevědomí do dalšího útoku. Beru do rukou poslední munici a vrhám se do nepřátelských zákopů. God Dethroned a jejich Passiondale mi hrají na cestu.

 
Six Feet Under - UndeadSix Feet Under - Undead
Jirka D.
8.7.2012
0

Six Feet Under

Undead

Nepřekvapující deska. Pro někoho jasně definovaný monolit signovaný seňorem Barnesem a tedy důvod ke spokojenosti, pro dalšího jen další z řady alb SFU, kterému se dostane dvou tří poslechů a následnému odsunu do složky archív.

 
Fear Factory - The IndustrialistFear Factory - The Industrialist
Jirka D.
5.7.2012
0

Fear Factory

The Industrialist

Jendo ze zklamání letošního roku. Deska rádoby tvrdá a řízná, přitom jen recykluje staré nápady a podává je způsobem, který ji řadí k tomu nejhoršímu, co Fear Factory vydali. Vedle Transgression další kousek, co si do sbírky nepořídím.

 
Nahum - The Gates Are OpenNahum - The Gates Are Open
Ruadek
4.7.2012
0

Nahum

The Gates Are Open

Slušná česká thrash / death metalová jízda, která je pro mne milým překvapením. Ačkoli uznávám, že kluci nehrajou nic, co by tu ještě nebylo a jejich pojetí tohoto stylu není zrozenou originalitou, je to hodně slušná práce. Ta deska mě baví, je výborně zahraná a má mnoho obstojně ostrých pasáží. A to je přesně to, o čem tento styl je - nebýt progresivní za každou cenu, ale umět dostat do lidí energii, vztek a dát tomu v textech všemu nějaký smysl. A to se tady povedlo.

 
Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's ThunderCradle Of Filth - Godspeed On The Devil
Bhut
2.7.2012
0

Cradle Of Filth

Godspeed On The Devil's Thunder

Album jsem neslyšel snad od jeho vydání. Tehdy jsem jej po pár přehráních odložil a dnes se k němu po té době vrátil v rámci seriálu recenzí na tuto partu. S jistotou mohu říci, že se k němu zase dlouho nevrátím. Průměrné až přejídavé divočení gothického metalu.

 
Beherit - EngramBeherit - Engram
Bhut
2.7.2012
0

Beherit

Engram

Engram ohlásil návrat jedné z legend na scénu. Hovoří skrze black metalovou tlamu, kde se mezi zuby zalesknou ambientní zbytečky. Uhrančivé, mocné dílo. Není co dodat – musí se slyšet – prožít.

 
Ahab - The GiantAhab - The Giant
Jirka D.
29.6.2012
1

Ahab

The Giant

Skvělé víno. Barva těžce rudá s jasně červenými odlesky, chuť komplexně plná až hutná, zemitá, s lehčími tóny a dlouhým aftertastem. Buket přesto svěží a euforický.

 
Jerry Cantrell - Degradation Trip Volumes 1 & 2Jerry Cantrell - Degradation Trip Volumes 1 & 2
David
28.6.2012
0

Jerry Cantrell

Degradation Trip Volumes 1 & 2

Album, které svou kvalitou chvílemi strčí do kapsy i desky nedotknutelných Alice. Jerry Cantrell v životní formě.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky