Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Umbrtka - SpočinutíUmbrtka - Spočinutí
Victimer
7.10.2012
1

Umbrtka

Spočinutí

Není vždy vše dle experimentální šedé libosti, ovšem tohle dílo mě opět pohltilo a spočinul jsem na jeho dělnickém rameni.

 
End Of Green - The Sick's SenseEnd Of Green - The Sick
Ruadek
7.10.2012
0

End Of Green

The Sick's Sense

Deska, která mne nikdy nepřestane bavit, od skupiny, o které mohu s klidem říci totéž. Album od alba s větším nadhledem servíruje naprosto pohodovou hudbu vzešlou z doom metalových základů. Depresivní emo rock ve zcela současném kabátku.

 
Hands - Give Me RestHands - Give Me Rest
Victimer
7.10.2012
2

Hands

Give Me Rest

Pokud chce někdo změřit odstín k moderní fúzi metalu, rocku a atmosférických motivů, tohle je etalon.

 
Fen - EpochFen - Epoch
Victimer
7.10.2012
0

Fen

Epoch

FEN nestojí jen toporně ve svém vlastním mokrém teritoriu a nemočí si na nohy, ale rozhodli se jít dál, což je podstatou nového alba. Mnohem chutnější, přístupnější a uvolněnější, to je tvář dnešních FEN. Budiž bahno a odlesky zamračeného nebe v jeho špinavých vodách. I v nich lze nalézt krásu a dar žít.

 
Disillusion - GloriaDisillusion - Gloria
Ruadek
6.10.2012
0

Disillusion

Gloria

Zcela jedinečné album, které je experimentem od lidí, co mají doufám další tak skvělé nápady jako měli tady. Deska je plná ruchů a hluků, death metalu, melodií a zcela nečekaného spojení rytmů z jiných stylů. Pokud někdo dokáže přijít s něčím takovým na druhém albu, jaké bude třetí ?

 
Disillusion - Back To Times Of SplendorDisillusion - Back To Times Of Splendor
Ruadek
6.10.2012
0

Disillusion

Back To Times Of Splendor

Jedna z nejlepších death – progressive desek od kapely, kterou doufám ještě čeká velká budoucnost. Zabijácký debut, na kterém je vidět, že kluci měli v té době už deset let společného hraní za sebou.

 
Dead Letter Circus - This Is The WarningDead Letter Circus - This Is The Warning
Ruadek
6.10.2012
0

Dead Letter Circus

This Is The Warning

Australský objev, kterému to šlape skutečně dobře. Nic složitého ,dokonale zahraný alternativní rock moderního střihu.

 
Blood Stain Child - EpsilonBlood Stain Child - Epsilon
Ruadek
6.10.2012
0

Blood Stain Child

Epsilon

Japonská škola roubování nemyslitelných stylů zavítala do prostředí temoty a září jako barevná vlaječka. Poslouchá se to dobře, trochu se to podobá jedno druhému a je to místy značně přeslazeno. Nová deska je posunem o krok dál do cukru a tepajících beatů, gejzír nápadů ale nepolevuje. Jen tak dále, chlapci.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky