Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Puscifer - Conditions of My ParolePuscifer - Conditions of My Parole
Victimer
10.10.2012
0

Puscifer

Conditions of My Parole

V přirozenosti Puscifer je zakopaný pes. Ale nechtějte jej vykopat, ještě by vás pokousal. Bavíme se celou dobu o elektro rocku? No ba, o nejlepším za poslední dobu. Tohle si pořiďte.

 
Genesis - Calling All StationsGenesis - Calling All Stations
Sorgh
9.10.2012
1

Genesis

Calling All Stations

Co recenzent, to názor. Je třeba mít svou hlavu a najít si to své. Calling all stations je obecně hodnoceno poměrně nízko v porovnání s alby z dob Gabriela a Collinse. U mě však trůní na vrcholu bedny. A když jsme u těch vrcholů...ech….

 
Gehenna - Adimiron BlackGehenna - Adimiron Black
Sorgh
9.10.2012
0

Gehenna

Adimiron Black

Výborná deska, která pro mě představuje vrchol jedné z kdysi předních blackových chásek.

 
Ephel Duath - ReformulaEphel Duath - Reformula
Sorgh
9.10.2012
0

Ephel Duath

Reformula

Pohled na black z jiného konce Evropy, než jsme standartně zvyklí. Možná v kontextu kapely zbytečné album, protože obsahuje věci již vydané. Ale já ji beru jako sbírku starších alb, která mi zajišťuje přehled o věcech minulých.

 
Anathema - Alternative 4Anathema - Alternative 4
Victimer
9.10.2012
1

Anathema

Alternative 4

V klenotnictví ANATHEMA ten nejdražší šperk. Kdo jej aspoň chvíli sám nosil, dobře ví, o čem mluvím.

 
Anathema - JudgementAnathema - Judgement
Victimer
9.10.2012
0

Anathema

Judgement

Šperkování kariéry ANATHEMA neustává. Na tomto místě rozhodně ne.

 
Anathema - A Natural DisasterAnathema - A Natural Disaster
Victimer
9.10.2012
0

Anathema

A Natural Disaster

Nejosobitější album ANATHEMA za posledních deset let. Exkurze do vyšších pater obrazotvornosti v symbióze s působením přírody a vesmírných početí našich smyslů.

 
Anathema - Falling DeeperAnathema - Falling Deeper
Victimer
9.10.2012
0

Anathema

Falling Deeper

Při pohledu na názvy jednotlivých skladeb se omezím na frázi, že to podstatné na desce najdete, a to 'něco navíc' pak bude vyloženě na subjektivním dojmu a zálibě v minulosti.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky