Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Cradle Of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In PhallusteinCradle Of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein
Bhut
11.1.2012
0

Cradle Of Filth

Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein

Hudebně i vizuálně vynikající materiál. Jedna z nejsilnějších nahrávek Cradle Of Filth. Pro mne je Vempire zlatým skvostem.

 
Unholy - From the ShadowsUnholy - From the Shadows
Bodin
6.1.2012
0

Unholy

From the Shadows

Unholy se na začátku 90 let objevili na scéně jako zvláštní zjevení, jejich styl je plný bizárních složitostí, jejich produkce je neuvěřitelně poskládaná a složení skladeb velmi odlišné.

 
Korn - The Path of TotalityKorn - The Path of Totality
Jirka D.
5.1.2012
0

Korn

The Path of Totality

Sbližování hudebních kultur? Hledání nových inspirací? Chvilkový rozmar? Ztráta soudnosti? Otázky a další otázky zůstávají a odpovědi neznám.

 
Cormorant - MetazoaCormorant - Metazoa
Sarapis
4.1.2012
0

Cormorant

Metazoa

Variabilní deska, které by slušela trošku střídmější stopáž, ale na debutový status nahrávky jde o malou mouchu. Experimentální pojetí tradičních metalových odnoží bez extravagantních prvků. Necelé dva roky poslouchání bez ztráty jediné kytičky, to je slušná vizitka.

 
Insomnium - One for SorrowInsomnium - One for Sorrow
Jirka D.
4.1.2012
0

Insomnium

One for Sorrow

Bezpochyby výborně zvládnutá deska, která svému žánru ani kvartetu Insomnium neuřízne ostudu, a fanoušky melodického death metalu (a nejen ty) jednoznačně potěší. Snad je to dost.

 
Rage Against The Machine - Evil EmpireRage Against The Machine - Evil Empire
Jirka D.
1.1.2012
0

Rage Against The Machine

Evil Empire

Druhá deska je výborná. Řeči o tom, že kapela neměla po prvním albu už co sdělit, nechávám jiným a sám opět tleskám.

 
Ephel Duath - Pain Necessary To KnowEphel Duath - Pain Necessary To Know
Sorgh
30.12.2011
0

Ephel Duath

Pain Necessary To Know

Hodně náročná záležitost, která se svojí délkou stává oříškem i pro otrlé jedince. Spousta zajímavých a pěkných momentů v takové koncentraci, že bych doporučil řídit se receptem od psychiatra.

 
Venom - Fallen AngelsVenom - Fallen Angels
Bhut
29.12.2011
0

Venom

Fallen Angels

Dle slov Cronose bylo Hell uhlazenější a Fallen Angels má být tedy lepší. Bohužel. Dle mého soudu bylo Hell lepší a Fallen Angels sklouzlo, nejspíš nechtěně, do šedého průměru. Nebýt pár zajímavých momentů skrývajících se ve skladbách jako Punk’s Not Dead nebo Fallen Angels nejspíš by spadlo ještě níže.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky