Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Laments Of Silence - Restart Your MindLaments Of Silence - Restart Your Mind
Jirka D.
28.12.2010
0

Laments Of Silence

Restart Your Mind

Jednoznačný produkt metalové módy, která si žádá trochu rychlé a tvrdé agrese, drobet melodií, klávesovou auru, „kvalitní“ zvuk a přiměřený obal. Spotřební zboží určené pro každého s nádechem kýče, který lze poslouchat i při vaření krupičné kaše.

 
The Squirm - In A Decadent ApathyThe Squirm - In A Decadent Apathy
Jirka D.
22.12.2010
0

The Squirm

In A Decadent Apathy

Tato hudba mi silně připomíná dnes módní architekturu. Samá ostrá křivka, kov, sklo, studený pocit, dokonalé dispoziční řešení, splnění všech českých i evropských technických norem, předpisů a systémů jakosti, moderní vybavení a skvělé technologie, záchod s vyhřívaným prkýnkem a na dálkové ovládání. Jediný problém je v tom, že lidem jako jsem já se tam špatně bydlí.

 
Greedy Invalid - AnnaGreedy Invalid - Anna
Jirka D.
18.12.2010
0

Greedy Invalid

Anna

Asi není moc co dodávat. Příjemná náladová deska, která se ovšem utápí ve vodách dávno probádaných a mnohými i zapomenutých. Komu tyto vody nejsou překážkou, nechť se přidá a bude spokojen, ostatní se musí poohlédnout jinde.

 
Mossambic - Promise (EP)Mossambic - Promise (EP)
Jirka D.
14.12.2010
0

Mossambic

Promise (EP)

Dlouho jsem neměl v přehrávači tak emotivní a intenzivní českou záležitost. Pět plnohodnotných skladeb bez vaty, vycpávek a nesmyslů, které vás dostanou svou hloubkou a naléhavostí. Objektivně ovšem nutno uznat, že se kapela veze na post rockové vlně, která teď jede a letí ... ale proč se jednou taky neproletět?!

 
Agogh - Demo 2002 (demo)Agogh - Demo 2002 (demo)
Bhut
13.12.2010
0

Agogh

Demo 2002 (demo)

Prvotní nahrávka tuzemské formace Agogh nesmí být jen tak opomenuta. Kapela samotná k dnešnímu dni již nefunguje. Naštěstí po sobě zanechala tento skvost, který je opravdu vydařeným dílem. Pro všechny příznivce tvrdší gothic metalové hudby se střídmě použitým kořením blacku by mělo být toto dílo nedílnou součástí jejich sbírky.

 
Saxon - Dogs Of WarSaxon - Dogs Of War
Sarapis
12.12.2010
0

Saxon

Dogs Of War

Album „Dogs of War“ je heavy metalové jen svou obálkou a částečně i titulní skladbou. Jinak poctivý hard rock, který své „vnady“ neodhaluje hned na prvním rande. Přátelé kovu asi nebudou spokojeni, ale nejen heavy metalem je člověk živ. Já říkám dobrý!

 
Shogun Tokugawa - Y3ARSShogun Tokugawa - Y3ARS
Jirka D.
9.12.2010
0

Shogun Tokugawa

Y3ARS

Další z vykutálených emo-screamo-metalcorových partiček, které teď lezou ze země jak houby po dešti. Album Y3ARS je nasměrované především na mladší posluchačskou základnu a tam podle všeho boduje. Když si odmyslím módní kabátek hudebního projevu, dostanu celkem známou kostřičku, na kterou se vždycky navléká to, co právě letí.

 
Agalloch - Marrow of the SpiritAgalloch - Marrow of the Spirit
Jirka D.
7.12.2010
1

Agalloch

Marrow of the Spirit

Další z mnoha tváří Agalloch. Rezonance se zasmušilou podzimní náladou je prvním krokem k objevení krásy skryté v hudbě, která otvírá brány přírody a podstaty ducha.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky