Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Chris Cornell - SongbookChris Cornell - Songbook
David
20.12.2011
0

Chris Cornell

Songbook

Chris Cornell je konečně sám sebou. Spokojený, vyrovnaný... nepotřebuje nikomu nic dokazovat, hrát si na někoho, kým nikdy nebyl, není a nebude. Po letech mám konečně pocit, že ho hudba skutečně baví a vkládá do ní celé své srdce... Díky Chrisi!

 
Elementary - Horizont lidskosti Elementary - Horizont lidskosti
Jirka D.
19.12.2011
0

Elementary

Horizont lidskosti

Albem Horizont lidskosti jsem příjemně překvapen a svou dosavadní neznalostí spolku i zahanben. Dostalo se mi ponaučení, jméno Elementary si zapíšu do deníčku.

 
Nocturnal Depression - Suicidal ThoughtsNocturnal Depression - Suicidal Thoughts
Bhut
16.12.2011
0

Nocturnal Depression

Suicidal Thoughts

Melodické, melancholické, depresivní, sebevražedné album francouzských nestorů Nocturnal Depression je na světě. Na poli DSBM není žádnou novinkou, neb se jedná o znovunatočené prvotní demo. Ovšem hudbou a celkovým obsahem je to neuvěřitelně pohltivý materiál s mocnou aurou.

 
Nightwish - ImaginaerumNightwish - Imaginaerum
Ruadek
15.12.2011
0

Nightwish

Imaginaerum

Novinkové album Nightwish překvapilo. Pozitivně – je symfonické a to v perfektní symbióze s metalovým základem. Kýčovité v rámci mezí, překvapivé a hitové. To vše u Nightwish známe a tentokrát je to opět trochu jinak strhující. Pokud tedy strhnuti touto hudbou dovolíte být. Tato kapela je i o specifickém přístupu. Každopádně člověk, co za tím vším stojí, je výborný komponista s talentem k hitovosti a teď nám předložil dílo vskutku velmi zajímavé, na kterém nenacházím mnoho slabších míst.

 
Rage Against The Machine - Rage Against The MachineRage Against The Machine - Rage Against The Machine
Jirka D.
15.12.2011
0

Rage Against The Machine

Rage Against The Machine

Album, které se vepsalo do historie. Příznivci klasického metalu se možná budou škrábat za uchem a ošívat při poslechu téhle rapované tvrdé alternativy, ale nechme je i s jejich blechami. Dneska je to za plných deset bobříků.

 
Al-Namrood - Kitab Al-AwthanAl-Namrood - Kitab Al-Awthan
Bhut
10.12.2011
0

Al-Namrood

Kitab Al-Awthan

Čistokrevný orient black metal ze Saudské Arábie. Už tento popis má evokovat jistou originalitu a nezaměnitelnost. Hudba samotná je důkaz, opravdu zdařilý počin.

 
0N0 - Path0N0 - Path
David
9.12.2011
0

0N0

Path

Vyšinutá terapie pomateného blázna se tedy ani v nejmenším nekoná. Twistedův projekt si hlasitě říká o své místo na scéně a čas nyní ukáže, zdali bude schopen 0n0 oprostit od dětských nemocí a povýšit ho mezi skutečnou elitu.

 
Thy Catafalque - RengetegThy Catafalque - Rengeteg
Jirka D.
6.12.2011
1

Thy Catafalque

Rengeteg

Tamás Kátai vydal desku, která je opět výborná a silná, s tou předchozí srovnávat nebudu. Hudebně na ni navazuje, ale v této chvíli jsem spíš zvědav, jakým směrem se Tamás bez hostujícího Attily posune příště. Rengeteg možná končí další kapitolu Thy Catafaque, budoucností se nechme překvapit.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky