Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraSomnus Aeternus - On the Shores of Oblivion
Jirka D.
26.11.2012
2

Somnus Aeternus

On the Shores of Oblivion

"On the shores of oblivion" je debut se všemi neduhy i nadějemi, které takové debuty přinášejí. Jedni ocení, druzí zavrhnou.

 
Pry - Transcendent Iridescence
David
25.11.2012
0

Pry

Transcendent Iridescence

Velmi příjemná nahrávka kapely, o které v budoucnu ještě mnohé uslyšíme...

 
Ulver - Childhood
Victimer
24.11.2012
1

Ulver

Childhood's End

Příjemné retro ozvěny zahrané kapelou, která dnes ukazuje směr a zároveň se nevrací do historie poprvé.

 
Cattle Decapitation - Monolith Of Inhumanity
Michal Z
23.11.2012
2

Cattle Decapitation

Monolith Of Inhumanity

Hudebníci ladně překračují své hranice a umělecky posouvají svůj extrém k dalším metám. Pánové zahlušili význam předchozího alba a definovali nový etalon. Věřím, že vývoj neustane a příště se bude historie opakovat.

 
Devin Townsend Project - Epicloud
Michal Z
23.11.2012
0

Devin Townsend Project

Epicloud

Epicloud je v podstatě příjemné album s pozitivním nábojem. Post drogové období umělce Townsenda pokračuje. Copak to bude příště, pane? Věřím, že užívání si opravdové svobody bez okovů drog je ještě více opojné. Přes množství výhrad k albu musím uznat, že se stále jedná o nadstandardní záležitost.

 
Enter Shikari - A Flash Flood Of Colour
Bhut
22.11.2012
0

Enter Shikari

A Flash Flood Of Colour

Tak jako si ledoborec neúprosně razí svou cestu skrze zmrzlé kolosy, tak putují Enter Shikari hudebním světem, kde na sebe vážou vše možné i nemožné. A výsledek? Rozhodně stojí za to.

 
Mal Etre - Medication
Bhut
22.11.2012
2

Mal Etre

Medication

Netradiční počin, který se jen tak neslyší.

 
Five Seconds To Leave / Esazlesa - split
Jirka D.
21.11.2012
0

Five Seconds To Leave / Esazlesa

split

Zajímavá deska tenhle dvanáctipalec. Spojení dvou kapel, pěti vydavatelů a německého vinylového know-how připomíná spolupráci všech živlů undergroundu s cílem vytvořit dílo unikátní a osobité. Jakkoliv by na první pohled mohlo jít o propojení spíše komplikované a složité, výsledek udivuje svou jednoduchostí a přirozeností.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky