Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraMy Dying Bride - For Lies I Sire
Bhut
19.6.2012
0

My Dying Bride

For Lies I Sire

Znatelný návrat houslí byl krokem přínosným a rozumným. For Lies I Sire je tak jakousi kompilací historie kapely. Ne však ve smyslu opakování, nýbrž ve smyslu rozvíjení. Chce to čas a chuť poslouchat a objevovat.

 
Cradle Of Filth - Thornographic (EP)
Bhut
19.6.2012
0

Cradle Of Filth

Thornographic (EP)

Má-li být Thornographic jakési promo pro nastupující Thornography, tak se setsakramensky nepovedlo. Celé zpracování tohoto počinu je žalostné a do pekla volající. Vyhýbejte se mu!

 
Forgotten Silence - La Grande Bouffe
Jirka D.
18.6.2012
2

Forgotten Silence

La Grande Bouffe

Barvitá paleta chutí a motivů. Dílo osobité a svébytné.

 
Pergamen - Per Somnum
Victimer
17.6.2012
0

Pergamen

Per Somnum

Slušná práce, jež v sobě nese jak klady, tak nedostatky a mírní tak ryze pozitivní dojmy na mírně rozpačité. Od naivních black metalů ovšem na hony vzdálená. Dočkejme ještě času.

 
Debustrol - Rwanda
Bhut
10.6.2012
0

Debustrol

Rwanda

Na první poslech strhující thrash a divokost. Na druhý poslech, věnovaný více textům, chytrá a ironicky upřímná deska nutící nejen k zamyšlení. Na třetí poslech, ve kterém předchozí dva splynou v jeden fungující celek – nádhera a strhující dílo.

 
Cradle Of Filth - Thornography
Bhut
10.6.2012
0

Cradle Of Filth

Thornography

Nymphetamine nastolilo novou éru, ve které Thornography úspěšně kráčí a prohlubuje její rysy. Někoho to třeba baví, ale dlouholetí fandové počínají prchat před netušenými následky, které se v budoucnu rýsují. Špatná nahrávka.

 
Killing Joke - MMXII
David
8.6.2012
1

Killing Joke

MMXII

Další vynikající deska v podání Killing Joke. Nenechte si ujít...

 
Metallica - Beyond Magnetic
David
6.6.2012
0

Metallica

Beyond Magnetic

Naprosto zbytečné EP. Vyhněte se obloukem.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky