Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Elhaz - Goetic ExperienceElhaz - Goetic Experience
Bhut
29.10.2009
0

Elhaz

Goetic Experience

Black z Francie, který opět není něčím všedním a obyčejným. Pár zajímavých experimentů a zvláštních momentů. Celková kanální podoba a přesto přesvědčivá nahrávka.

 
Gorgoroth - Quantos Possunt Ad Satanitatem TrahuntGorgoroth - Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt
Bhut
23.10.2009
0

Gorgoroth

Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt

Spoustu lidí bylo velmi zvědavo co kapela GORGOROTH po svých personálních změnách vyprodukuje. Očekávání se naplnilo s deskou „Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt“. Výsledek není zlý, ani revoluční.

 
Nargaroth - JahreszeitenNargaroth - Jahreszeiten
Bhut
21.10.2009
0

Nargaroth

Jahreszeiten

Průlet skrze roční údobí za pomocí Kanwulfovi (nebo Ashovi, to máte asi jedno) black metalové vize. Atmosferické dílo.

 
Khold - Hundre Ar GammalKhold - Hundre Ar Gammal
Sorgh
16.10.2009
0

Khold

Hundre Ar Gammal

Viděly jste ten klip? Opuštěný stařec živořící v boudě kdesi na planinách. Na hrubě opracovaném stole leze mucha. Po chvíli je vyplašena, když dědek s hrnkem černýho kafe otvírá album starých gramofonových desek. Vzpomínky na mládí, tancovačky po boku jeho krásné Hilde…

 
Vesna - Slovanská Krev (EP)Vesna - Slovanská Krev (EP)
Bhut
13.10.2009
0

Vesna

Slovanská Krev (EP)

Z popelu spolku Adultery povstalo těleso říkající si Vesna. Na úvod se hned představila přepracovaným starým dílem Slovanská krev. Nic nového čekat nemůžeme, než porci pohnaského folk metalu ve šlépějích starých Adultery.

 
Interitus - In My HandsInteritus - In My Hands
Bhut
8.10.2009
0

Interitus

In My Hands

Jedná se o již čtvrtou desku v jejich diskografii. I přes vynikající koncertní výkony před množstvím věhlasných kapel stále zůstávají v jakémsi podhoubí. Dosud poslední počin In My Hands je však z něj nevytrhne.

 
Satyricon - The Age of NeroSatyricon - The Age of Nero
Sarapis
30.9.2009
0

Satyricon

The Age of Nero

Ano, i v jednoduchosti je síla a Satyricon tuto známou premisu úspěšně převádějí do praxe. Nemám co bych víc dodal, má kůže je chladná…

 
Aherusia - And The Tides Shall Reveal The TracesAherusia - And The Tides Shall Reveal The Traces
Bhut
30.9.2009
0

Aherusia

And The Tides Shall Reveal The Traces

Debutová práce netradičního řeckého folk blacku. Zajímavé a hezké pojetí, které nezevšední.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky