Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraCormorant - Metazoa
Sarapis
4.1.2012
0

Cormorant

Metazoa

Variabilní deska, které by slušela trošku střídmější stopáž, ale na debutový status nahrávky jde o malou mouchu. Experimentální pojetí tradičních metalových odnoží bez extravagantních prvků. Necelé dva roky poslouchání bez ztráty jediné kytičky, to je slušná vizitka.

 
Insomnium - One for Sorrow
Jirka D.
4.1.2012
0

Insomnium

One for Sorrow

Bezpochyby výborně zvládnutá deska, která svému žánru ani kvartetu Insomnium neuřízne ostudu, a fanoušky melodického death metalu (a nejen ty) jednoznačně potěší. Snad je to dost.

 
Rage Against The Machine - Evil Empire
Jirka D.
1.1.2012
0

Rage Against The Machine

Evil Empire

Druhá deska je výborná. Řeči o tom, že kapela neměla po prvním albu už co sdělit, nechávám jiným a sám opět tleskám.

 
Ephel Duath - Pain Necessary To Know
Sorgh
30.12.2011
0

Ephel Duath

Pain Necessary To Know

Hodně náročná záležitost, která se svojí délkou stává oříškem i pro otrlé jedince. Spousta zajímavých a pěkných momentů v takové koncentraci, že bych doporučil řídit se receptem od psychiatra.

 
Venom - Fallen Angels
Bhut
29.12.2011
0

Venom

Fallen Angels

Dle slov Cronose bylo Hell uhlazenější a Fallen Angels má být tedy lepší. Bohužel. Dle mého soudu bylo Hell lepší a Fallen Angels sklouzlo, nejspíš nechtěně, do šedého průměru. Nebýt pár zajímavých momentů skrývajících se ve skladbách jako Punk’s Not Dead nebo Fallen Angels nejspíš by spadlo ještě níže.

 
Mastodon - The Hunter
David
28.12.2011
0

Mastodon

The Hunter

Mastodon se podařilo něco jedinečného, krásného a obdivuhodného, stvořili umělecké dílo, jehož velikost hvězd se dotýká, jehož omračující síla je s to smést kohokoliv v okruhu tisíce kilometrů a zanechat po sobě nic víc a nic miň, než oslňující světlo vesmírné temnoty a černotu explodujících supernov.

 
Fleshless - Slaves Of The God Machine
Sarapis
27.12.2011
0

Fleshless

Slaves Of The God Machine

FLESHLESS natočili standardní deathmetalové album, které je s ohledem na jejich zkušenosti spíše slabším dílem. Nahrávka se nezařezává do mozku, nedrtí kosti, nešlehá devítiocasou kočkou po zádech ani neškvaří kůži na uhel. A když death metal, tak aspoň něco z toho chci.

 
Will Haven - Voir Dire
Jirka D.
26.12.2011
0

Will Haven

Voir Dire

Na nové desce si Will Haven razí stále tu svoji cestu, nedívají se napravo ani nalevo a hrají to, co jim jde nejlépe. Jsem za to rád a tuhle bandu beru.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky