Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraMorgue Son - Impure Speculum Replete With Eeriness
Victimer
8.11.2012
1

Morgue Son

Impure Speculum Replete With Eeriness

Upřímná inteligentní metalová nahrávka, čím dál více stranou od těsných šablon a stylových omezení.

 
Lynyrd Skynyrd - Last Of A Dyin
Bhut
7.11.2012
0

Lynyrd Skynyrd

Last Of A Dyin' Breed

Lynyrd Skynyrd zase potvrdili, že je třeba s nimi nadále počítat. V klidu si jedou vlastní zajeté koleje, které se nám však začínají více lesknout, než před několika lety po jejich znovuzrození.

 
Storm Corrosion - Storm Corrosion
Jirka D.
6.11.2012
6

Storm Corrosion

Storm Corrosion

Recenze se protáhla, takže pro ty netrpělivé – tahle deska je vynikající! Pro ty ostatní je tu článek o tom, proč jsem o tom přesvědčen...

 
Melvins - The Bulls & The Bees (EP)
David
5.11.2012
0

Melvins

The Bulls & The Bees (EP)

Poťouchlé, skočné i rozmázle ujeté. Mějte se na pozoru, Melvins jsou v laufu!

 
Spreading Dread - Sanatorium
Michal Z
4.11.2012
3

Spreading Dread

Sanatorium

Vidím jeden z nadějných drahokamů tuzemské thrash/death scény, který čeká na brus a vyleštění.

 
Evoken - Atra Mors
Bodin
3.11.2012
4

Evoken

Atra Mors

Atra Mors vám odemkne skrytá zákoutí vaší temné mysli. Tohle album není jen o poslechu, ale i o vnímání a prožitku...

 
Dying Passion - Amplify
Victimer
2.11.2012
4

Dying Passion

Amplify

DYING PASSION dali dohromady nadprůměrnou sbírku smutně výpravných rockovek, které úplně neuhranou, ale umí nechat projít hlavou nejednu myšlenku. A to se taky počítá.

 
Lunatic Gods - Vlnobytie
Jirka D.
1.11.2012
3

Lunatic Gods

Vlnobytie

Vlnobytie se stává další nahrávkou, jejíž dobrý hudební potenciál sráží tohle nesmyslné šílenství hlasitosti.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky