Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraCradle Of Filth - Lovecraft & Witch Hearts (kompilace)
Bhut
10.4.2012
0

Cradle Of Filth

Lovecraft & Witch Hearts (kompilace)

Běžné výběrové album obohacené o další CD s bonusovými nahrávkami možná zbytečných skladeb. Nic nového pod sluncem, žádná převratná změna. Nadechněte se proto historických pramenů Cradle Of Filth.

 
Svartsyn - The True Legend
Bhut
4.4.2012
0

Svartsyn

The True Legend

Staronové album The True Legend je sice opředeno lepším celkovým pojetím, lepším dynamičtějším zvukem i kompozicí alb, ale stále se mu nějak nechce se vyloupnout ze skořápky průměrné nahrávky.

 
Soulfly - Enslaved
Jirka D.
1.4.2012
2

Soulfly

Enslaved

Po předchozím marasmu je Enslaved jakýmsi oživením a kmen Soulfly tak brzdí svůj strmý pád do hlubin. Přesto kvalit dřívější tvorby nedosahuje ani zdaleka, nasazení sice značné, ale dobrých nápadů pomálu.

 
Antares Predator - Twilight of the Apocalypse
Sarapis
31.3.2012
0

Antares Predator

Twilight of the Apocalypse

Kombinace několika řemesel, jejímž výsledkem je zase řemeslo. Poslouchat album mně nevadí, ale pro plnohodnotné zážitky z poslechu si budu pravděpodobně chodit někam jinam.

 
Woods Of Ypres - Woods 5: Grey Skies & Electric Light
David
30.3.2012
0

Woods Of Ypres

Woods 5: Grey Skies & Electric Light

Krásné album, až po okraj naplněné emocemi a opravdovostí. Ačkoliv k němu nevede cesta přímá, prostá výmolů a kamení, stojí za to ji absolvovat, jelikož na jejím konci každého, kdo nepoleví a neotočí své kroky zpět, čeká zážitek, jenž ho uchvátí svou intenzitou a barvitostí uchovávající kouzlo této desky po mnoho a mnoho dní...

 
Xandria - Neverworld’s End
Ruadek
29.3.2012
0

Xandria

Neverworld’s End

Xandria odhodila vcelku obstojný kabátek, jaký si šila mnoho let a dala se na kopírování postupů okoukaných u dřívějších alb Nightwish. Profesionálně zahraná a vyprodukovaná deska, která uhrane na první poslech mnoho fanoušků symfonického metalu. Mé hodnocení sráží to, že se skladby opravdu velice podobají jedna druhé a že o originalitě tu nemůže být vůbec řeč.

 
Cradle Of Filth - Bitter Suites To Succubi (EP)
Bhut
29.3.2012
0

Cradle Of Filth

Bitter Suites To Succubi (EP)

Spíš než EP se jedná o kompilačku s pár bonusama. Takové promo, které ukazuje oblíbenost Midian a podstrkuje i svou starší tvorbu.

 
Corrosion Of Conformity - Corrosion Of Conformity
David
23.3.2012
0

Corrosion Of Conformity

Corrosion Of Conformity

Obstojně rockující album, na němž lze za pomoci jisté dávky trpělivosti nalézt i velmi silné kousky, výsledný dojem ale sráží kromě obalu působícího jako výtvor podprůměrného žáka prvního stupně pomocné školy, co si o přestávce hrál s Malováním, především vokální party Mika Deana, které bohužel nesahají vkladu bývalého frontmana ani po kotníky.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky