Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraMindstorm - Confluence
Jirka D.
15.4.2012
0

Mindstorm

Confluence

Hudebně zajímavá nahrávka, která v sobě snoubí melodické a hutné kořeny heavy & power metalu s ostrostí dnešního metalcoru. Vedle jednolitě podobných MC kapel běžného průměru tak Mindstorm dali dohromady poměrně svěží materiál, který sráží pouze přetlakovaný zvuk.

 
Inverloch - Dusk | Subside (EP)
Bodin
14.4.2012
0

Inverloch

Dusk | Subside (EP)

Inverloch se zjevili na death/doomové scéně znenadání a potěšili mne nebývalým způsobem. Doufejme, že se brzy dočkáme plnohodnotného alba.

 
Bazöoka - Toxic Warriors
Jirka D.
12.4.2012
0

Bazöoka

Toxic Warriors

Deska plná paradoxů: zvuk hodný odpadní latríny, ale mezi dnešními vyleštěnými klenoty mě skoro baví (dynamický, živý zvuk neznající mastering ošetřený jen ořezáním špiček); skladatelský potenciál nula, rytmika prvního stupně lidušky, ale výsledek je chytlavý a snadno přijatelný; zpěv nesrozumitelný, texty o ničem (teda pardon, o válce, smrti a kuchání), přesto jako dobrý vtip fungují výborně. No ne, objektivně fakt bída. Sakra.

 
Cradle Of Filth - Lovecraft & Witch Hearts (kompilace)
Bhut
10.4.2012
0

Cradle Of Filth

Lovecraft & Witch Hearts (kompilace)

Běžné výběrové album obohacené o další CD s bonusovými nahrávkami možná zbytečných skladeb. Nic nového pod sluncem, žádná převratná změna. Nadechněte se proto historických pramenů Cradle Of Filth.

 
Svartsyn - The True Legend
Bhut
4.4.2012
0

Svartsyn

The True Legend

Staronové album The True Legend je sice opředeno lepším celkovým pojetím, lepším dynamičtějším zvukem i kompozicí alb, ale stále se mu nějak nechce se vyloupnout ze skořápky průměrné nahrávky.

 
Soulfly - Enslaved
Jirka D.
1.4.2012
2

Soulfly

Enslaved

Po předchozím marasmu je Enslaved jakýmsi oživením a kmen Soulfly tak brzdí svůj strmý pád do hlubin. Přesto kvalit dřívější tvorby nedosahuje ani zdaleka, nasazení sice značné, ale dobrých nápadů pomálu.

 
Antares Predator - Twilight of the Apocalypse
Sarapis
31.3.2012
0

Antares Predator

Twilight of the Apocalypse

Kombinace několika řemesel, jejímž výsledkem je zase řemeslo. Poslouchat album mně nevadí, ale pro plnohodnotné zážitky z poslechu si budu pravděpodobně chodit někam jinam.

 
Woods Of Ypres - Woods 5: Grey Skies & Electric Light
David
30.3.2012
0

Woods Of Ypres

Woods 5: Grey Skies & Electric Light

Krásné album, až po okraj naplněné emocemi a opravdovostí. Ačkoliv k němu nevede cesta přímá, prostá výmolů a kamení, stojí za to ji absolvovat, jelikož na jejím konci každého, kdo nepoleví a neotočí své kroky zpět, čeká zážitek, jenž ho uchvátí svou intenzitou a barvitostí uchovávající kouzlo této desky po mnoho a mnoho dní...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky