Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraInteritus - In My Hands
Bhut
8.10.2009
0

Interitus

In My Hands

Jedná se o již čtvrtou desku v jejich diskografii. I přes vynikající koncertní výkony před množstvím věhlasných kapel stále zůstávají v jakémsi podhoubí. Dosud poslední počin In My Hands je však z něj nevytrhne.

 
Satyricon - The Age of Nero
Sarapis
30.9.2009
0

Satyricon

The Age of Nero

Ano, i v jednoduchosti je síla a Satyricon tuto známou premisu úspěšně převádějí do praxe. Nemám co bych víc dodal, má kůže je chladná…

 
Aherusia - And The Tides Shall Reveal The Traces
Bhut
30.9.2009
0

Aherusia

And The Tides Shall Reveal The Traces

Debutová práce netradičního řeckého folk blacku. Zajímavé a hezké pojetí, které nezevšední.

 
The Gathering - The West Pole
Michal Z
28.9.2009
0

The Gathering

The West Pole

Komplexní, moderní, progresivně-atmosférické rockové album, které dává smysl po celou hrací dobu. Kvalita, kterou dostanete jen občas. Album se musí prožít a zažít. „The West Pole“ je emocemi nabitá, civilní, citlivá sbírka, plná intimních, tklivých a hřejivých okamžiků.

 
Beyond Fear - Beyond Fear
Michal Z
21.9.2009
0

Beyond Fear

Beyond Fear

Milovníci velkých hlasů neváhejte, heavy metalová klasika z tohoto alba cáká po hektolitrech. Album pohlcuje ryzím provedením a ctí ke klasice. Druhá polovina alba lehce zmírá, což z výstavního kusu činí méně hodnotnou sbírku.

 
Divine Heresy  - Bringer of Plagues
Michal Z
9.9.2009
0

Divine Heresy

Bringer of Plagues

Album spoléhající na produkci, učebnicově pokulhává skladatelsky, nenabízí žádný moment překvapení. Akademicky slabý klon domoviny Cazarese – Fear Factory.

 
Axxis - Utopia
Michal Z
8.9.2009
0

Axxis

Utopia

Stylově čistá a poslouchatelná svěží heavy/power germánská klasika. Dobrou melodii není třeba hledat dlouho. Slabé okamžiky však viditelně ční. Axxis díky vlastní zkušenosti, stojí pevně na hranici lepšího průměru.

 
Susperia - Attitude
Sarapis
30.8.2009
0

Susperia

Attitude

Jednoduché, úderné, chytlavé. Překvapivá trefa do černého od dosud nenápadného hráče na metalovém kolbišti.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky