Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraThe Monolith Deathcult - The Demon Who Makes Trophies Of Men
Sorgh
10.5.2024
0

The Monolith Deathcult

The Demon Who Makes Trophies Of Men

Máme tu tvrdé, moderní album splňující parametry roku 2024. Hezkou chvíli baví a hodně, pak ovšem jeho kouzlo vyšumí do celkem všedního zážitku.

 
My Dying Bride - A Mortal Binding
Victimer
9.5.2024
4

My Dying Bride

A Mortal Binding

Vychladlí doomoví titáni na svém patnáctém albu přináší jen soubor obyčejných emocí.

 
Hideous Divinity - Unextinct
Garmfrost
8.5.2024
0

Hideous Divinity

Unextinct

S výbuchy vzteku, blastů a masakrů rezonuje těžkotonážní groove s neutuchajícími změnami rytmů a tlaků.

 
Bismarck - Vourukasha
Jirka D.
7.5.2024
1

Bismarck

Vourukasha

Třetí deska Bismarck o třech skladbách a vatě v prostoru mezi.

 
Marastic Blues / Experiment Homo Sapiens  - Otrava přeludem / Rytmus doby (split)
Jirka D.
3.5.2024
0

Marastic Blues / Experiment Homo Sapiens

Otrava přeludem / Rytmus doby (split)

Svým pojetím velmi zajímavá nahrávka, která ukazuje jak aktuální formu, tak i to, co jí historicky předcházelo. K tanci zvou Marastic Blues.

 
Hamferð - Men Gu​ð​s hond er sterk
Victimer
2.5.2024
0

Hamferð

Men Gu​ð​s hond er sterk

Třetí díl svérázné doomové mořeplavby nás opět zavede k faerským břehům, ze kterých dýchají mýty a studená krása.

 
Reign A.D. - The Mountain Peaks Of Prophecy
Symptom
30.4.2024
0

Reign A.D.

The Mountain Peaks Of Prophecy

Velkolepá black-metalová jízda naditá hudebním i myšlenkovým obsahem.

 
Ty Segall - Three Bells
Jirka D.
29.4.2024
0

Ty Segall

Three Bells

Album spíše introvertní, zklidněné i zneklidňující, vrzající a pro posluchače nenabízející přehršel záchytných míst. A taky Ty Segall s uměleckými ambicemi, které byste u garage rocku asi nečekali.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky