Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraDeathrow (GER) - Deception Ignored
-krusty-
7.6.2024
1

Deathrow (GER)

Deception Ignored

Ojedinělé album, které ve skromné diskografii Deathrow tak nějak přišlo a odešlo, a ač je nejprodávanějším v jejich krátké historii, už se ani náznakem nevrátilo.

 
Mòr - Hear the Hour Nearing!
Jirka D.
6.6.2024
0

Mòr

Hear the Hour Nearing!

Deska Hear the Hour Nearing! je takovým typickým příkladem hudby svého vydavatelství. V slušně zpracovaném balení se většinou nachází spíše průměrný obsah.

 
Ulcerate - Cutting the Throat of God
Garmfrost
5.6.2024
0

Ulcerate

Cutting the Throat of God

Cutting the Throat of God vnímám jako nadprůměrné album, to je bez debat. Jako nádherné album plné silných okamžiků. Ale také jako dílo, které dokazuje, že se Ulcerate usadili ve vodách, kde se jim dobře tvoří a nechce se jim tuhle cestu opustit. Dobrodružství se nekoná.

 
Gallops - The Offa Society for Psychical Research (EP)
Lomikar
4.6.2024
3

Gallops

The Offa Society for Psychical Research (EP)

Ty první dva tracky si fakt dejte. Skutečně totiž dokáží zprostředkovat onen slíbený náhled do nějakého zapomenutého mysteriozního světa pod světem. Ale jakoby se pak Gallops nadýchali kouře, zalekli a vrátili raději do pohodlného světa standardní (leč rozhodně adekvátní) elektroniky. Inženýři...

 
Sylvaine - Eg Er Framand (EP)
Symptom
31.5.2024
0

Sylvaine

Eg Er Framand (EP)

Rytířsky uznávám, že to není špatné, ale chtěl bych připodotknout, že štítek blackgaze zde rozhodně není up-to-date.

 
Dream Unending - Song of Salvation
Sarapis
30.5.2024
1

Dream Unending

Song of Salvation

Doom metal nacucaný emocemi z různých rovin reality.

 
Moisson Livide - Sent Empèri Gascon
Garmfrost
29.5.2024
0

Moisson Livide

Sent Empèri Gascon

Sent Empèri Gascon je deskou pestrou, protichůdnou a někdy rozháranou. Dobře se ale poslouchá a kupodivu i drží pohromadě v jednom hávu. Ani si nevšimnete a je konec. Svojí nakažlivou energií vás klidně strhne a nadchne.

 
Howl - Drought
Jirka D.
28.5.2024
0

Howl

Drought

Pravěký black metal s nádechem mystiky a punkovou drzostí pod povrchem. Vlastně taková fajn zábava.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky