Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraYbCA - Brno Robstars
-krusty-
17.5.2024
0

YbCA

Brno Robstars

YBCA k Brnu patří. Klasikem řečeno: můžete s tím nesouhlasit, protestovat, ale to je asi tak to jediné, co se s tím dá dělat. Ne že by tomu tak bylo vždy, ale svojí pílí a neúnavnou neumlčitelností se kapela pasovala skoro na další z budoucích symbolů jihomoravské megapole.

 
Kandar - Síla imaginace
-krusty-
22.1.2024
0

Kandar

Síla imaginace

Grind pro negrindery. Hudba pro milovníky kinematografie. Album, které přibližuje filmy lidem, kteří je neznají, ale chtějí znát.

 
Voivod - Dimension Hatrőss
-krusty-
2.12.2021
3

Voivod

Dimension Hatrőss

Alien, Blade Runner, Ikarie XB1, The Thing, Blade Runner 2049, 1984, Oblivion, Ghost In The Shell... a jo, pardon. Máme psát o hudbě. Takže?

 
Yes - The Quest
-krusty-
3.11.2021
1

Yes

The Quest

Minule jsem čekal příliš, letos naopak vůbec nic. A ono je to nakonec nejlepší, protože našinec vlastně může být jenom mile překvapen!

 
Deep Purple - Whoosh!
-krusty-
12.10.2020
2

Deep Purple

Whoosh!

Že staří psi neumí sem tam nějaký ten nový kousek? A že je to jejich poštěkávání pořád stejné už padesát let? Láry fáry, třesky plesky...

 
Stíny Plamenů - Záře zápalných šňůr
-krusty-
7.10.2020
1

Stíny Plamenů

Záře zápalných šňůr

Už je můžeme nazvat klasiky. Tak tedy: klasici tuzemského blacku opět vyrážejí na další povedenou výpravu pod poklopy!

 
Sons Of Alpha Centauri - Continuum
-krusty-
11.2.2019
0

Sons Of Alpha Centauri

Continuum

Pokud máte řečnění a vůbec hlasité komunikace za celý pracovní den plné brejle, není od věci dát šanci instrumentálním Synům Alfa Centauri...

 
Postcards From Arkham - Spirit
-krusty-
10.1.2019
0

Postcards From Arkham

Spirit

Pohlednice z Arkhamu přišla do schránky počtvrté ... a ač má aktuální razítko, vzkazy na ní jsem už kdysi četl.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky