Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Deep Purple - InFiniteDeep Purple - InFinite
-krusty-
1.5.2017
0

Deep Purple

InFinite

Při poslechu posledních Deep Purple si prostě řeknete jak je na tom světě ještě pořád krásně... „InFinite“ je moderní staroškolské album. Protimluv? Ale kdeže...

 
Marillion - F.E.A.R.Marillion - F.E.A.R.
-krusty-
2.3.2017
3

Marillion

F.E.A.R.

Někdy se člověk zklame. Někdy to na první pohled / poslech zdánlivě nevyjde. Ale někdy se vyplatí spoléhat na staré vlky...a věřit jim.

 
Black Juju - I Prophesy Disaster (EP)Black Juju - I Prophesy Disaster (EP)
-krusty-
15.2.2017
0

Black Juju

I Prophesy Disaster (EP)

Stoner stále drží hlavu hrdě vztyčenou a jeho obliba v zasvěcených kruzích trvá... Jde jen o to, zda oprávněně či nikoliv. A od toho jsou tady posluchači, ne recenzenti.

 
Aborym - Shifting.negativeAborym - Shifting.negative
-krusty-
26.12.2016
1

Aborym

Shifting.negative

Industriální hudbu jako takovou pravděpodobně buď milujete nebo..... nemilujete. Stejně tak jako kultovní kapely. A u kultovních industriálních kapel to přímou úměrou ještě vynásobte.

 
Deranged - Struck By A Murderous SiegeDeranged - Struck By A Murderous Siege
-krusty-
6.12.2016
0

Deranged

Struck By A Murderous Siege

Poctivá a upřímná řezničina ze Švédska, která pomůže vymlátit palici! Ale ruku na srdce: vracet se k ní nebudete. Pokud ale bude hrát pár kilometrů od vás - budete pravděpodobně tam!

 
Malignant Tumour - The MetallistMalignant Tumour - The Metallist
-krusty-
29.9.2016
0

Malignant Tumour

The Metallist

I AM THE METALLIST, I HAVE THE RIGHT LIVING MY OWN WAY, FOR METAL I WILL FIGHT.....je vám to jasné?

 
Kaliyuga - Once Upon A TimeKaliyuga - Once Upon A Time
-krusty-
1.9.2016
0

Kaliyuga

Once Upon A Time

Nadupaný a vysokorychlostní grind, kořeněný blackovým výrazivem. Vše pod velením "křehké" ženy. Ano ... rozhodně to lepší z grindcoreové nadprodukce.

 
Anderson / Stolt - Invention Of KnowledgeAnderson / Stolt - Invention Of Knowledge
-krusty-
14.8.2016
0

Anderson / Stolt

Invention Of Knowledge

Jeden z nejoriginálnějších hlasů éry starého dobrého art rocku je zpět v plné síle - za podpory svého o pár let mladšího žáka. A troufám si prohlásit, že i kdyby tohle mělo být poslední album jeho bohaté kariéry, je to výtečná tečka. Ale něco mi říká, že tohle ještě poslední album nebude...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky