Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Morgul - All Dead HereMorgul - All Dead Here
Victimer
20.10.2012
0

Morgul

All Dead Here

Výlisek "All Dead Here" představuje další lekci zvráceností, kterou je třeba vtlouci do hlavy. Není to počin geniální, ale pozornost si zaslouží.

 
Heiden - ObsidianHeiden - Obsidian
Victimer
20.10.2012
0

Heiden

Obsidian

Zatím jednoznačně nejkompaktnější nahrávka, která vzešla z hlav i rukou Heiden. Svébytně znějící temnota a plíživá tma zaujímající čelo zdejšího metalového undergroundu. Vzácná symbióza surového chladu a vířivé melancholie.

 
Manes - How The World Came To An End Manes - How The World Came To An End
Victimer
20.10.2012
1

Manes

How The World Came To An End

Jednoznačně dosavadní vrchol tvorby Manes. Hudební závory zvednuté již z dob "Vilosophe" nezůstavají otevřené ... byly odpáleny. Není žádných hranic, žádných omezení. Absolutní hudební svoboda.

 
1349 - Revelations of the Black Flame1349 - Revelations of the Black Flame
Victimer
20.10.2012
0

1349

Revelations of the Black Flame

Politováníhodný propad zkušených pekelníků s letopočtem v erbu do nejspodnějších pater pekelného suterénu. Do rolí pekelných nádeníků.

 
Bloodline - Werewolf TrainingBloodline - Werewolf Training
Victimer
20.10.2012
0

Bloodline

Werewolf Training

Na pomezí mizantropických vzkazů, chladných vražedných choutek a burzumovské bezvýchodné nálady vyrostl vřed. Po jeho propíchnutí teče z rány hnis a špína. Po patřičné dezinfekci však vyroste vřed nový, dvakrát větší.

 
Asphyx - Death...the Brutal WayAsphyx - Death...the Brutal Way
Victimer
20.10.2012
1

Asphyx

Death...the Brutal Way

Drtící soukolí, krutý návrat, bez pardonu likvidující. Chvíli se plazí mlhou jak nemocný výjev maleb Kittelsena, pak zas seká a rdousí brutálním stiskem. Prst na spoušti je zbytečným varováním, je příliš pozdě utíkat.

 
Puissance - Grace Of GodPuissance - Grace Of God
Victimer
20.10.2012
0

Puissance

Grace Of God

Grace Of God je celkově melodičtější dílo oproti dobám minulým, z mnoha pohledů určitě i přístupnější a schopné oslovit řady fanoušků industriálu, elekroniky i gotické scény.

 
Animé - CutsAnimé - Cuts
Victimer
20.10.2012
0

Animé

Cuts

Animé nahráli dobrou desku, která je ozdobou naší scény a zaplaťpánbůh nepůsobí neuměle česky, je mnohem dál. Animé je příslib, schopná kapela.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky