Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Fen - EpochFen - Epoch
Victimer
7.10.2012
0

Fen

Epoch

FEN nestojí jen toporně ve svém vlastním mokrém teritoriu a nemočí si na nohy, ale rozhodli se jít dál, což je podstatou nového alba. Mnohem chutnější, přístupnější a uvolněnější, to je tvář dnešních FEN. Budiž bahno a odlesky zamračeného nebe v jeho špinavých vodách. I v nich lze nalézt krásu a dar žít.

 
Hands - Give Me RestHands - Give Me Rest
Victimer
7.10.2012
2

Hands

Give Me Rest

Pokud chce někdo změřit odstín k moderní fúzi metalu, rocku a atmosférických motivů, tohle je etalon.

 
Umbrtka - SpočinutíUmbrtka - Spočinutí
Victimer
7.10.2012
1

Umbrtka

Spočinutí

Není vždy vše dle experimentální šedé libosti, ovšem tohle dílo mě opět pohltilo a spočinul jsem na jeho dělnickém rameni.

 
Sator Marte - Za ZdmiSator Marte - Za Zdmi
Victimer
7.10.2012
0

Sator Marte

Za Zdmi

Tohle bezcitné sousto pro milovníky ohavných válečných praktik nelze nepochválit.

 
Vetus Obscurum - Blood Revelations (EP)Vetus Obscurum - Blood Revelations (EP)
Victimer
7.10.2012
0

Vetus Obscurum

Blood Revelations (EP)

Pokud o "Blood Revelations" nezavadíte, nemusíte smutnit, v podstatě na něm o nic nejde. Hodně průměrný black bez chuti, zápachu a potřebného zlo-naturálu.

 
Terra Tenebrosa - The TunnelsTerra Tenebrosa - The Tunnels
Victimer
7.10.2012
0

Terra Tenebrosa

The Tunnels

Ohavná noční hysterie, zvukové peklo a nejambicióznější nahrávka roku 2011.

 
Horse Latitudes - AwakeningHorse Latitudes - Awakening
Victimer
4.10.2012
0

Horse Latitudes

Awakening

Temnota, která po celou dobu deskou prostupuje, triviální sonická tyrana a v neposlední řadě slušně zvládnuté kompozice, jsou hlavními aspekty, proč se mi kapela vryla do paměti.

 
Profetus - ...to Open the Passages in DuskProfetus - ...to Open the Passages in Dusk
Victimer
4.10.2012
0

Profetus

...to Open the Passages in Dusk

PROFETUS splňují všechna kritéria pravého pohřebnictví, více fans zřejmě neosloví, ale "to své" si splnili beze zbytku.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky