Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Gorgonea Prima - Black Coal DepressionGorgonea Prima - Black Coal Depression
Victimer
14.10.2012
1

Gorgonea Prima

Black Coal Depression

Bezpochyby nejlepší česká extrémně metalová nahrávka roku 2010. Diskotéka pro pokročilé black metalisty.

 
Cloudkicker - The DiscoveryCloudkicker - The Discovery
Victimer
13.10.2012
0

Cloudkicker

The Discovery

Příjemný začátek ještě příjemnější cesty ve stopách Bena Sharpa.

 
Wolves in the Throne Room - Celestial LineageWolves in the Throne Room - Celestial Lineage
Victimer
13.10.2012
1

Wolves in the Throne Room

Celestial Lineage

Oslava nočního lesa po americku, spontánní a opravdová duševní mystika.

 
Morowe - Piekło.Labirynty.DiabłyMorowe - Piekło.Labirynty.Diabły
Victimer
12.10.2012
0

Morowe

Piekło.Labirynty.Diabły

S ročním skluzem jsem se dostal k materiálu, který se stal maximálně překvapivým. Nečekané je nejkouzelnější. Post black metal vysoké kvality po polski.

 
Syven - AikaintaiteSyven - Aikaintaite
Victimer
12.10.2012
0

Syven

Aikaintaite

Ten, kdo svolí k nakročení v časem ošlehané mýty a je přírodním romantikem či pohanem, je vystaven příběhům, které by jej měly donutit se zamyslet a brát si z nich co potřebuje. Hudební rovnováha prosta ostrých hran nechť vede jeho kroky. Kroky k duševní očistě.

 
The Twilight Sad - No One Can Ever KnowThe Twilight Sad - No One Can Ever Know
Victimer
12.10.2012
1

The Twilight Sad

No One Can Ever Know

Pevná a nekomplikovaná nahrávka plná atmosfér, ruchů a zakalených hitů pro komplikované duše, jejich stíny a kreativní sny.

 
Anathema - We're Here Because We're HereAnathema - We
Victimer
11.10.2012
0

Anathema

We're Here Because We're Here

Nečekal jsem "A Natural Disaster" vol. 2, nikdo z nás. Samotný pocit z desky je rozpačitý jen v pár momentech, převládá jeho krása v nejobyčejnějších místech, tak jak jsme navyklí.

 
Anathema - The Silent EnigmaAnathema - The Silent Enigma
Victimer
11.10.2012
2

Anathema

The Silent Enigma

Kult doom metalu, nejen v rámci kapely, ale rovnou v rámci stylu. Povšechna nádherná zoufalost devíti skladeb srocena v jeden nostalgický moment, jehož návraty jsou listy i kořeny podzimu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky