Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Stromboli - ShutdownStromboli - Shutdown
-krusty-
14.7.2016
0

Stromboli

Shutdown

Druhé album českého all-star bandu je prapodivné, chladné (nebo chladivé?), bravurně napsané a interpretované. A rozhodně patří minimálně mezi TOP5 veškeré tuzemské produkce.

 
Eine Stunde Merzbauten - E.S.M.Eine Stunde Merzbauten - E.S.M.
-krusty-
6.6.2016
1

Eine Stunde Merzbauten

E.S.M.

Nevím, zda je industriál dobrým sluhou, ale špatným pánem. Kdoví... Každopádně může být dobrým přítelem. Pokud je to tedy také dobrý industriál. A o tom tady bude řeč.

 
Glorior Belli - Sundown (The Flock That Welcomes)Glorior Belli - Sundown (The Flock That Welcomes)
-krusty-
15.5.2016
3

Glorior Belli

Sundown (The Flock That Welcomes)

GLORIOR BELLI vydávají nové album. Je to krok kupředu a návrat zpátky v jednom. Album, do jehož modré noční oblohy se po pátém poslechu s úspěchem propadnete.

 
Dead Carnage / Soul Massacre - The Only Thing I Ever Wanted Was To Kill The God/1000 Ways To Die (split)Dead Carnage / Soul Massacre - The Only Thing I Ever Wanted Was To Kill The God/1000 Ways To Die (split)
-krusty-
9.5.2016
0

Dead Carnage / Soul Massacre

The Only Thing I Ever Wanted Was To Kill The God/1000 Ways To Die (split)

Severská scéna opět povstala a představuje nám dvojici dravých a délkou existence mladých kapel, které mohou i nemusí promluvit do dění na naší scéně a mohou i nemusí lehce poopravit deathmetalovou mapu CZ. Ochutnáte?

 
Goholor - In Saeculis Obscuris (EP)Goholor - In Saeculis Obscuris (EP)
-krusty-
30.3.2016
0

Goholor

In Saeculis Obscuris (EP)

Východoslovenské pojetí deathmetalu kříženého s blackmetalem přichází v té správně odměřené dávce - tohle miniCD je pro začátek rozhodně dostačující. Revoluce se nekoná, leč k úternímu poslechu jsem si nemohl přát víc.

 
Uriah Heep - Look At YourselfUriah Heep - Look At Yourself
-krusty-
2.2.2016
2

Uriah Heep

Look At Yourself

Ne že by sedmdesátá léta byla nějak extra plodná na skvělé hudebníky, nápadité zpěváky či rovnou stylotvorné kapely. Ale ona ta léta taková byla. Vezměte si třeba třetí placku pětice, která si vetkla do názvu jméno dickensovského záporáka...

 
Pergamen - Crudus AmureaPergamen - Crudus Amurea
-krusty-
23.1.2016
0

Pergamen

Crudus Amurea

Koňská dávka tradičního black metalu, tak jak se black metal má hrát. Posluchač má to svoje jisté, pro jakékoliv rušivé/osvěžující odbočky (jak kdo chce) ale musíte u kolegů...

 
Nyx - HomeNyx - Home
-krusty-
22.11.2015
0

Nyx

Home

Podvečerní retro/atmo procházka opuštěnou zástavbou německých ulic. Průvodkyněmi jsou dvě studené Němky, soundtrackem neobjevný black. Ale musí se pořád něco objevovat?

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky