Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraHexvessel - Dawnbearer
Victimer
3.10.2012
0

Hexvessel

Dawnbearer

Folková křehkost, nápaditá hra, psychedelické motivy a zejména výborný vokální výkon. Jedno z překvapení roku a troufám si říct, že možná nejvýraznější.

 
Borknagar - Urd
Victimer
3.10.2012
2

Borknagar

Urd

Borknagar stále umí a působí jako polití živou vodou. Konečně pokročili tam, odkud je výhled do světlých zítřků a "Urd" je tím albem, jenž se může dmout pýchou. Hodnotným kusem, pulsujícím barevným kmenem, dodávajícím sílu a svobodu.

 
Ajattara - Murhat
Victimer
3.10.2012
0

Ajattara

Murhat

Nadhled, pivo, Finsko, lesy, Korn, noc, black metal, žádná křeč

 
Fungoid Stream - Oceanus
Victimer
3.10.2012
0

Fungoid Stream

Oceanus

Největší zážitek roku 2010 na poli funerálního doom metalu.

 
My Dying Bride - Evinta
Victimer
3.10.2012
0

My Dying Bride

Evinta

Nevěsta ještě neumřela. Naopak, má se čile k světu, je nádherná a nelze jí odolat. Možná je nemocná, možná ji něco trápí, ale dvacítky se dožila a na svůj vlastní pohřeb si ještě černé střevíce nenazula. Jak říkám, je nádherná.

 
Sear Bliss - Eternal Recurrence
Victimer
3.10.2012
0

Sear Bliss

Eternal Recurrence

Oživující a nejprogresivnější album posunující kapelu, jež nikdy nestagnovala, jen nahrávala odlišná alba v podobném duchu. Dobrý počin, ve kterém je radost brouzdat, ovšem je třeba se mít na pozoru a mít chuť vstřebat vše nové.

 
Virus - The Agent That Shapes the Desert
Victimer
3.10.2012
0

Virus

The Agent That Shapes the Desert

Impozantní korálek do dosavadní mozaiky norských individuí.

 
Samael - Lux Mundi
Victimer
3.10.2012
0

Samael

Lux Mundi

Ocitáme se znovu ve stejné galaxii s přijatelně aktivním přístupem k momentální trase tělesa, ale příští výjezd už by mohl smrdět laciností. Diagnóza sebevražda se však ještě nekoná.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky