Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Echolons))) - Idea of a LabyrinthEcholons))) - Idea of a Labyrinth
Jirka D.
10.12.2019
0

Echolons)))

Idea of a Labyrinth

Rocková deska se slyšitelnou snahou o sofistikovanější než jen mainstreamový zvuk, což byl chvályhodný záměr, který se ale podařilo dotáhnout jen velmi omezeně.

 
Caïna - Gentle Illness Caïna - Gentle Illness
Victimer
9.12.2019
0

Caïna

Gentle Illness

Diagnóza - porucha black metalu. Zvukové a experimentální kolapsy napříč mrtvým včelínem. Doporučení - přeléčit, zbytečně nemagořit a po rychlém užívání restartovat mysl.

 
Alastor - ŠumavaAlastor - Šumava
Bhut
7.12.2019
1

Alastor

Šumava

Nevyužitý potenciál vybraného tématu. Škoda. I tak však Alastor dokážou zaujmout zajímavě barevnou hrou svérázného black metalu. Ovšem stačí toto k plnohodnotnému prožití nahrávky?

 
Apognosis - Dominion In PolarityApognosis - Dominion In Polarity
Sorgh
6.12.2019
1

Apognosis

Dominion In Polarity

Řecký vítr může být krutý a vzpomínka na letní dovolenou rychle smáznutá. Apognosis představují nový pohled na kolébku kultury.

 
E-L-R - MænadE-L-R - Mænad
Victimer
5.12.2019
3

E-L-R

Mænad

Mysteriózní a hypnoticky zastřený debut kapely, jenž umí uspořádat vnitřní bordel na téma top letošních nahrávek zas o trochu jinak.

 
We Lost The Sea - Triumph & DisasterWe Lost The Sea - Triumph & Disaster
Jirka D.
4.12.2019
1

We Lost The Sea

Triumph & Disaster

Řemeslně dobře zvládnutá deska, které by fanoušci žánru měli popřát sluchu. V tom množství, zahlcujícím každodenně své okolí, je tohle jedna z těch lepších.

 
Kaviar Kavalier - Hotel InkontinentalKaviar Kavalier - Hotel Inkontinental
redakce
3.12.2019
0

Kaviar Kavalier

Hotel Inkontinental

Dvě verze inkontinentálních obscénností jako důkaz, že hlavně o nich je nový Kaviar Kavalier.

 
Nile - Vile Nilotic RitesNile - Vile Nilotic Rites
Garmfrost
2.12.2019
0

Nile

Vile Nilotic Rites

Nile nás v současnosti pobaví, potěší, ale neohromí. Vile Nilotic Rites je technicky dokonalé dílo s jedinečným zvukem, které se jen tak neoposlouchá. Schází mu však velikost starých nahrávek...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky