Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
I Am No Hero - Nights Of WonderI Am No Hero - Nights Of Wonder
Symptom
29.10.2020
1

I Am No Hero

Nights Of Wonder

Post-rockovou progresi tu nenajdete ani se svíčkou v pravé poledne, ale o tom tahle deska není.

 
Of Pale Sunset - Of Pale SunsetOf Pale Sunset - Of Pale Sunset
Jirka D.
28.10.2020
0

Of Pale Sunset

Of Pale Sunset

Při poslechu Of Pale Sunset jde příjemně klouzat po povrchu a užít si lehkou atmosferickou desku. Anebo lze zkusit hledat něco uvnitř ... a moc toho nenajít.

 
Sibireal - Blood Color SkySibireal - Blood Color Sky
Garmfrost
27.10.2020
0

Sibireal

Blood Color Sky

Divoký mix blacku s thrashem je zde kořeněn hc/grind corem s uštěkanými zpěvy, které nemají daleko ke křiku na ulici. To stejné platí i pro muziku. Jednotlivé party jsou na sebe nalepeny, aniž by někdo přemýšlel, že k sobě nepatří a nepůsobí příjemně.

 
ASC - Realm Of The InfiniteASC - Realm Of The Infinite
Ruadek
26.10.2020
0

ASC

Realm Of The Infinite

Lahůdková pochoutka z mléčného baru, smrdící mazivem, odpudivého vzhledu. Neupejpal bych se, buďte za to rádi, nic jiného dnes stejně nedostanete.

 
Foul Body Autopsy - Consumed By Black Thoughts (EP)Foul Body Autopsy - Consumed By Black Thoughts (EP)
Sorgh
24.10.2020
1

Foul Body Autopsy

Consumed By Black Thoughts (EP)

Kdo čeká brutální chlív, střeva a zmrzačená torza je vedle jak ta jedle. Foul Body Autopsy je velice příjemný společník, i když to tak podle názvu nevypadá.

 
Gravespawn - The Elder DarknessGravespawn - The Elder Darkness
Bhut
23.10.2020
5

Gravespawn

The Elder Darkness

I průměr může znít dobře, svižně a lákavě. Ale pořád bude průměr.

 
Anna von Hausswolff - All Thoughts Fly Anna von Hausswolff - All Thoughts Fly
Victimer
22.10.2020
0

Anna von Hausswolff

All Thoughts Fly

Tiché prostředí kostela, v něm ztvárněné temné písně beze slov a tamní varhany jako zdroj veškerých zvuků.

 
Deemtee - Flawed Synchronization with RealityDeemtee - Flawed Synchronization with Reality
Garmfrost
21.10.2020
0

Deemtee

Flawed Synchronization with Reality

... jak šlo hulení krví, inspirace chtěla pokaždé jiný nástroj k zvěčnění svých šílených představ...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky