Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraKorisz - Klotylda omylem
Jirka D.
26.10.2010
0

Korisz

Klotylda omylem

Album pro chvíle pohody, které chytne svou melodickou přijatelností, vnitřním nábojem a dobře čitelným nadšením všech zúčastněných. K žánrovým vrcholům má ještě nějaký kousek cesty, ale nemůžou být všichni jen ti nejlepší.

 
Ill Niño - Revolution Revolución
Jirka D.
21.10.2010
0

Ill Niño

Revolution Revolución

Debut šestice Ill Niño, který se povedl. Energická deska plná vnitřní dynamiky, rázných i melodicky přijatelných partů, decentní syrovosti a velkého elánu mladé kapely poplatná době, ve které vznikla.

 
Saxon - Destiny
Sarapis
20.10.2010
0

Saxon

Destiny

Na to, jak nevděčnou roli hraje deska „Destiny“ v diskografii kapely, je na ní nezvykle mnoho silných a působivých momentů. I proto byste jí mohli dát ještě šanci.

 
My Dying Bride - Songs of Darkness, Words of Light
Sarapis
18.10.2010
0

My Dying Bride

Songs of Darkness, Words of Light

My Dying Bride jsou jistotou, o tom není pochyb. Někdy ale na svých albech nabídnou i něco navíc. „Songs of Darkness, Words of Light“ je jedním z nich.

 
Dimmu Borgir - Abrahadabra
Jirka D.
16.10.2010
0

Dimmu Borgir

Abrahadabra

Tváří v tvář předchozímu materiálu musím uznat, že se to u mě Dimmu Borgir lehce spravili. Dokázali nahrát poslouchatelné a přijatelné album, o kterém se aspoň místy dá říct, že dokáže pobavit. Přesně jak stojí ve scénáři...

 
Satisfucktion - Keep It Your Way
Jirka D.
14.10.2010
0

Satisfucktion

Keep It Your Way

Osvěžující a příjemná deska, ze které je cítit radost a lehká euforie kapely, která se po jedenácti letech fungování dočkala zaslouženého úspěchu.

 
FDK - Borderline
Jirka D.
9.10.2010
0

FDK

Borderline

Jedna z desek, kterou stojí za to poslechnout si vícekrát, ale ona stejně nedovolí jinak. Hutná a emotivně založená atmosféra nahrávky pohltí i odolné jedince, jakkoliv se bránit je úplně zbytečné.

 
Mar De Grises - Streams Inwards
Jirka D.
4.10.2010
0

Mar De Grises

Streams Inwards

Povedená deska vykutálené kapely z dalekého Chille, kterou si i nadále rezervují místo ve světové elitě progrssive doomu. Jistý příklon k trendovosti oproti předchozí desce budiž odpuštěn vzhledem k výbornému provedení a bezesporné kvalitě předloženého materiálu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky