Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Saint Vitus - Saint VitusSaint Vitus - Saint Vitus
Jirka D.
19.6.2019
0

Saint Vitus

Saint Vitus

Nové album Saint Vitus nedělá ani tak čest svému jménu, jakože ho spíš ždíme, dokud něco teče. Nebo aspoň kape.

 
The Warlocks - Mean Machine MusicThe Warlocks - Mean Machine Music
Sorgh
18.6.2019
0

The Warlocks

Mean Machine Music

Letní dávka psychedelie, to je novinka od američanů The Warlocks.

 
Thou Shell of Death - WitcheryThou Shell of Death - Witchery
Victimer
17.6.2019
0

Thou Shell of Death

Witchery

Jaké to pěkné a k pomilování ve vesmírných dálavách vhodné plasticky úsporné blackmetalování. Jaké to libé zvuky pohádek a příběhů, nad nimiž se (ne)tají dech.

 
Drom / Blues For The Redsun - Fullmoon Alchemy Narcotic SessionDrom / Blues For The Redsun - Fullmoon Alchemy Narcotic Session
Bhut
15.6.2019
0

Drom / Blues For The Redsun

Fullmoon Alchemy Narcotic Session

Skvělé splitko, které nejen že hezky zní, ale taky dobře vypadá. Sice moc veselých nálad nepřinese, nicméně to už je věc žánru. Rozhodně kvalitní záležitost.

 
Bjørn Riis - A Storm is ComingBjørn Riis - A Storm is Coming
Sarapis
14.6.2019
2

Bjørn Riis

A Storm is Coming

Hřejivá sbírka severských chmur a ztrát v decentním prog rockovém jiskření.

 
Gaahls Wyrd - GastiR - Ghosts InvitedGaahls Wyrd - GastiR - Ghosts Invited
Victimer
13.6.2019
0

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Gaahl jako lovec duchů příjímá jejich pozvání a vypadá to, že je vnitřně spokojený. V případě nekomplikovanosti jeho nového temně metalového projektu musíme být i my.

 
Rammstein - RammsteinRammstein - Rammstein
Victimer
12.6.2019
1

Rammstein

Rammstein

Ne úplně nejvýživnější hitová deska po deseti letech mlčení, o to však odvážnější a rafinovanější. I Rammstein si mohou dělat, co uznají za vhodné.

 
Autumn Cold - Dust of Broken Dreams (EP)Autumn Cold - Dust of Broken Dreams (EP)
Jirka D.
11.6.2019
0

Autumn Cold

Dust of Broken Dreams (EP)

Nezbývá než doufat, že příště to dopadne o poznání lépe.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky