Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Imperial Triumphant - Vile LuxuryImperial Triumphant - Vile Luxury
Garmfrost
16.8.2018
0

Imperial Triumphant

Vile Luxury

Vile Luxury sází na neuchopitelnou hravost s krutostí a špičkovou instrumentální dravost, která nesnese žádné bariéry. Album roku? Možná...

 
Ghost - PrequelleGhost - Prequelle
Jirka D.
15.8.2018
0

Ghost

Prequelle

Ghost pokračují v trendu větší líbivosti a podlézavosti, a nutno jim přiznat, že aktuální deskou v tomto ohledu udělali pořádný krok. Prequelle je skvěle udělaný hudební kýč.

 
Magenta Harvest - ...And Then Came The DustMagenta Harvest - ...And Then Came The Dust
Sorgh
14.8.2018
0

Magenta Harvest

...And Then Came The Dust

Tahle recenze měla už být, ale někdy prostě i dobré album proteče mezi prsty a podaří se ho zachytit pozdě. To až tak nevadí, nejsme u pultu s lahůdkami, které mají krátkou trvanlivost a nevyplácí se nechat takový gothaj prožít celý týden. Hudební kvalita nestárne.

 
Teahouse Radio - Her Quiet Garden Teahouse Radio - Her Quiet Garden
Victimer
13.8.2018
0

Teahouse Radio

Her Quiet Garden

Nostalgie dětských let spojená se stavy úzkosti servírovaná v oparu podřimování.

 
Judas Iscariot - An Ancient Starry SkyJudas Iscariot - An Ancient Starry Sky
Victimer
10.8.2018
0

Judas Iscariot

An Ancient Starry Sky

Nikdy nevydané, zapomenuté album oživené aktivními labely, kterým nebylo lhostejné nechat znovu zažehnout hnusný plamen Judas Iscariot. Sláva jim. A sláva nám, kdo tento hnus rád.

 
Kataklysm - MeditationsKataklysm - Meditations
Sorgh
9.8.2018
0

Kataklysm

Meditations

Spolehlivě a poctivě plní plán, pravidelně vydávají desky a krmí své věrné posluchače. Řeč je o kanadských Kataklysm, kteří nás letos oblažili novinkou nazvanou Meditations.

 
Kraków - MinusKraków - Minus
Jirka D.
8.8.2018
0

Kraków

Minus

Krakow jako by měli našlápnuto na výbornou desku, ale pak jak kdyby se něco zaseklo a výsledek se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Na jedničku s hvězdičkou to bohužel není.

 
Lišaj - MezinaLišaj - Mezina
Victimer
7.8.2018
0

Lišaj

Mezina

Ticho je zvrásněné krajinou i zvuky, které nejde pustit z hlavy. Nová downtempová pohoda Lišaj zaparkovala v Nízkém Jeseníku.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky