Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
The Konsortium - RogalandThe Konsortium - Rogaland
Sorgh
18.6.2018
0

The Konsortium

Rogaland

Škrabošky na obličej a vzhůru do boje po boku The Konsortium. Jejich druhé album je výzvou k promenádě krajem větrného pobřeží. Zároveň se ukáže, jestli mlaďoši zrají nebo jsou naopak marní.

 
Urfaust - The Constellatory PracticeUrfaust - The Constellatory Practice
Bhut
16.6.2018
0

Urfaust

The Constellatory Practice

Těžká a podmanivá atmosféra, vláčnější tempo, silné gradace a hluboké noření do ambientních vln. Tolik noví a pohltiví Urfaust.

 
Sons of Apollo - Psychotic SymphonySons of Apollo - Psychotic Symphony
Sarapis
15.6.2018
0

Sons of Apollo

Psychotic Symphony

Silný materiál, který ač formálně nereflektuje nic aktuálně progresivního, z hlediska tahu na bránu a hitových proporcí má koule jako bejk.

 
Wayfarer - World's BloodWayfarer - World
Victimer
14.6.2018
0

Wayfarer

World's Blood

Black metal s vůní US venkova, coloradských hor, širokých plání a dobytka. Black metal, který neomráčí, ale řekne si své stylem, který aspoň chytne kolem ramen a pobídne k procházce.

 
Tyakrah - WintergedankenTyakrah - Wintergedanken
Garmfrost
13.6.2018
0

Tyakrah

Wintergedanken

Tyakrah je začínající kapela a Wintergedanken slušným debutem, ale své poklady si zatím nechává ukryté hluboko v dutinách představivosti. Občas by potřeboval učesat, vyladit, něco vynechat nebo naopak přidat. Uvidíme příště.

 
Hadem pro mého munga - Kapitola II.Hadem pro mého munga - Kapitola II.
Jirka D.
12.6.2018
1

Hadem pro mého munga

Kapitola II.

Alternativa k alternativě, rock bez kytary a zpěvák někde ztracen cestou. Vlastně nikdy nebyl, to jen na kytaře už nezbyly struny.

 
Innersphere - AmnesiaInnersphere - Amnesia
Sorgh
11.6.2018
0

Innersphere

Amnesia

Se svým debutním albem Amnesia přichází plzeňská kapela Innersphere a je nutno říct, že je to veskrze příjemný počin. Hurá, další povedená domácí deska!

 
Hefaistova lyra - Kostnice sv. EleutheriaHefaistova lyra - Kostnice sv. Eleutheria
Jirka D.
9.6.2018
0

Hefaistova lyra

Kostnice sv. Eleutheria

Pro fanoušky fascinované literaturou, historií a třeba i filosofií bude Kostnice sv. Eleutheria fajn zážitkem, bohužel pro náročnější fanoušky hudební bude docela slabou metalovou deskou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky