Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Mizmor - CairnMizmor - Cairn
Bhut
19.10.2019
0

Mizmor

Cairn

Hlubiny jsou tmavé a možná i lákavé, stejně tak rezonují i hlubiny hudební, kterým Mizmor dávají jasnou tvář. Pohlédněte do ní.

 
Halma - The GroundHalma - The Ground
Jirka D.
18.10.2019
0

Halma

The Ground

Instrumentální rock je sice vyčerpaný žánr, ale desky jako tato představují světlou výjimku potvrzující jinak přesvědčivě pevné pravidlo.

 
Serpent Column - Mirror in Darkness Serpent Column - Mirror in Darkness
Victimer
17.10.2019
0

Serpent Column

Mirror in Darkness

V zrcadle se odráží víc, než by se původně mohlo zdát. Talent dostat svou muziku do netušených míst, přiblížit se absolutoriu, stejně jako jej smést ze stolu.

 
Myrkskog - DeathmachineMyrkskog - Deathmachine
Sorgh
16.10.2019
1

Myrkskog

Deathmachine

Dnes trošku hudby pro pamětníky. Myrkskog jsou ale nadčasoví a jejich Deathmachine nestárne.

 
Korn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your KindKorn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your Kind
Jirka D.
15.10.2019
3

Korn / Slipknot

The Nothing / We Are Not Your Kind

Společný verdikt pro obě kapely by mohl být ten, že ani jedna nepřekročila svůj stín. Ovšem zatímco KoRn alespoň řemeslně pokračují v tom, co umí, Slipknot se stali ještě teatrálnějším spolkem, než jakým bývali dříve.

 
Shrine Of Insanabilis - Vast Vortex LitaniesShrine Of Insanabilis - Vast Vortex Litanies
Garmfrost
14.10.2019
5

Shrine Of Insanabilis

Vast Vortex Litanies

Blasfemie, okultní texty, harsh vokál, blasty a přitom thrashově ušpiněná kila a profesorská rytmika...

 
Vukari - AevumVukari - Aevum
Bhut
12.10.2019
0

Vukari

Aevum

Atmosférický black metal s příměsí sludge není samo o sobě třeba kdoví jak velkým lákadlem. Jenže, když vám řeknu, že ta kapela to prostě fakt umí, není od věci se tomu trochu věnovat. Takže Vukari na Echoes již potřetí a opět s pozitivními pocity.

 
Wolcensmen - Fire In The White Stone Wolcensmen - Fire In The White Stone
Victimer
11.10.2019
0

Wolcensmen

Fire In The White Stone

Druhé album Dana Cappa a jeho přátel, druhá výprava za starými mýty, pohádkovými příběhy a folkovou mytologií. Wolcensmen vykročili správnou nohou.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky