Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Europe - Walk the EarthEurope - Walk the Earth
Sarapis
19.4.2018
0

Europe

Walk the Earth

Europe pojedenácté, trochu méně výrazně, avšak stále zemitě a věrně purpurovému odstínu.

 
Horror God / Techne - Horror God / Techne (split)Horror God / Techne - Horror God / Techne (split)
Garmfrost
18.4.2018
0

Horror God / Techne

Horror God / Techne (split)

Loňské split album dvojice Horror God a tajemných Techne přináší lahůdkovou sbírku technického a netradičního death metalu prvotřídní kvality. Nic pro každého a vše pro někoho.

 
Marked As An Enemy - Crossroads (EP)Marked As An Enemy - Crossroads (EP)
Jirka D.
17.4.2018
0

Marked As An Enemy

Crossroads (EP)

Pět skladeb a slyšitelně začínající kapela, která ještě tápe v tom, jak a co by měla hrát a jak to celé dát dohromady.

 
Convocation - Scars AcrossConvocation - Scars Across
Victimer
16.4.2018
0

Convocation

Scars Across

Cit pro doom metalovou zhoubnost nemá každý. Convocation jej mají a debutují jako mistři řemesla, nikoli učni.

 
Dobbeltgjenger - LimboheadDobbeltgjenger - Limbohead
Sorgh
13.4.2018
0

Dobbeltgjenger

Limbohead

Jestli má někdo chuť na nenáročnou kytarovku ze severních oblastí, může to zkusit s druhým albem norské kapely s příšerným názvem Dobbeltgjenger. Skandinávskou atmosféru tam ale moc nehledejte a vlastně ani nevím, čím ji doporučit. Nenabízí totiž nic než běžný rock s několika silnějšími okamžiky. Ano, Limbohead je hodně skromné.

 
Unkle - The Road: Part 1Unkle - The Road: Part 1
Ruadek
12.4.2018
0

Unkle

The Road: Part 1

Stagnující album po mnoha letech tvůrčí dovolené nemá žádnou výraznější slabinu, do které by šlo nakopat. Je to příjemné potvrzení toho, že s Unkle by se mělo nadále počítat, větší umělecký přínos ale nenabízí.

 
Apophys - DevoratisApophys - Devoratis
Garmfrost
11.4.2018
0

Apophys

Devoratis

Tvrzení, že v Apophys vidím budoucí ikonu death metalu, nemusí být přehnané. Devoratis je deskou těžkotonážní i zběsilou, technickou i přímočarou.

 
Stone Temple Pilots - Stone Temple PilotsStone Temple Pilots - Stone Temple Pilots
Jirka D.
10.4.2018
2

Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots

Noví Stone Temple Pilots spíše jen potvrzují svou existenci a vysílají signál, že s nimi jako kapelou můžeme ještě počítat, i když víc než slušný standard nenabízí.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky