Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Ulver - Drone ActivityUlver - Drone Activity
Victimer
19.8.2019
0

Ulver

Drone Activity

Ulver zpátky v poloze zručných tvůrců dalekých zvukových ploch a jemných dotyků pulsujících melodií. Nic pro jeden, dva poslechy.

 
XIII. Století - FrankensteinXIII. Století - Frankenstein
Bhut
17.8.2019
3

XIII. Století

Frankenstein

Album, které je i není kompilací. V každém případě jde o fungující sbírku vynikajících songů. Má to své charakteristické kouzlo, kterým si už kdysi třináctka podmanila své příznivce. Klasika a kapelní jistota.

 
Fat Old Donald - ToskaFat Old Donald - Toska
Jirka D.
15.8.2019
5

Fat Old Donald

Toska

Toska obsahuje místa podmanivá a posluchačsky vděčná, ale vedle nich i prostoje a zbytečné prodlevy.

 
Jambinai - ONDAJambinai - ONDA
Victimer
13.8.2019
1

Jambinai

ONDA

Spojení korejských lidových tradic a nástrojů s prostorově rockovou destrukcí volume 3. Opět s trochu jiným nastavením a opět dostatečně výživné.

 
Cadaver - ...In PainsCadaver - ...In Pains
Garmfrost
12.8.2019
1

Cadaver

...In Pains

Spolu s Cadaver se vydejme na bizarní výlet na počátek devedasátých let. Ponořme se do psychedelie, jazzové improvizace a deathové krutosti i hravosti.

 
Darkthrone - Old StarDarkthrone - Old Star
Bhut
10.8.2019
0

Darkthrone

Old Star

Legenda vydala opět další retro kousek, který baví. Aktuálně je však celek mnohem špinavější a živočišnější. Ubylo punkového halekání a nastoupila ucelenost. Kvalitní věc, jako vždy.

 
Astrosaur - Fade In // Space OutAstrosaur - Fade In // Space Out
Sorgh
9.8.2019
0

Astrosaur

Fade In // Space Out

Zanedlouho vyjde nové album, ale s kapelou jsme na našich stránkách ještě neměli tu čest. Podívejme se proto na debut starý dva roky. Uděláme si tak obrázek, o co jde a někdo se třeba začne těšit na konec září.

 
FakeTown - FakeTownFakeTown - FakeTown
Jirka D.
8.8.2019
0

FakeTown

FakeTown

FakeTown si berou z post-grunge scény ty horší věci a naplno je rozvíjí do plochy dlouhohrající desky. Ta není vyloženě k nepřežití, ale občas by potřebovala vybřednout z té procítěné polevy a trochu prohnat pérka.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky