Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
The Ocean - Phanerozoic II: Mesozoic | CenozoicThe Ocean - Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic
Jirka D.
20.10.2020
0

The Ocean

Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic

Cesta do pravěku pokračuje a The Ocean zůstávají na vrcholu. Takových kapel je dneska málo.

 
Enoid - Négation Du CorpsEnoid - Négation Du Corps
Bhut
19.10.2020
0

Enoid

Négation Du Corps

Příjemně vyvážená deska, kde nic nevyčnívá ani nezapadá. Blackmetalový lomoz patřičně surových proporcí, který čas od času člověk prostě potřebuje.

 
Aetherius Obscuritas - MártírAetherius Obscuritas - Mártír
Sorgh
17.10.2020
0

Aetherius Obscuritas

Mártír

Pravověrný blackmetal, který po svých posluchačích nežádá vyšší vzdělání. Nechce vlastně vůbec nic. Asi takové je album Martír, které dorazilo z úrodných lánů Maďarska.

 
Black Magnet - Hallucination Scene Black Magnet - Hallucination Scene
Victimer
16.10.2020
2

Black Magnet

Hallucination Scene

Debut Black Magnet jako hodně tlustá rýha na pažbě industriálního metalu.

 
Donarhall - HelvegrDonarhall - Helvegr
Bhut
15.10.2020
0

Donarhall

Helvegr

Instrumentální black, co klade důraz na naléhavost atmosféry. Výsledek je takový polovičatý, ačkoliv ty příjemné pocity při poslechu přece jen převládají. Jen by to chtělo některé momenty více rozvinout, či dotáhnout.

 
The Cinematic Orchestra - To BelieveThe Cinematic Orchestra - To Believe
Ruadek
14.10.2020
1

The Cinematic Orchestra

To Believe

Pátá deska se drží vyznačené cesty jejích předchůdkyň, nepřekvapuje výbornými vokály ani důrazem na elektronické otisky. Naopak překvapila suverenitou a materiálem vlastně ještě o něco lepším, než jsem očekával.

 
Abigorum - Exaltatus MechanismAbigorum - Exaltatus Mechanism
Garmfrost
13.10.2020
0

Abigorum

Exaltatus Mechanism

Abigorum už od svých počátků nepatří mezi jednoduché spolky, které se nabízí, respektive podbízí. Je nutné se poddat jejich přístupu, jinak nelze. Abigorum hrají pro sebe a ze sebe. Je jen na nás, zda se dokážeme s jejich tvorbou ztotožnit, nebo ji odmítnout. Všechno nebo nic. Žádný průměr, odpad … Nic takového!

 
Deep Purple - Whoosh!Deep Purple - Whoosh!
-krusty-
12.10.2020
1

Deep Purple

Whoosh!

Že staří psi neumí sem tam nějaký ten nový kousek? A že je to jejich poštěkávání pořád stejné už padesát let? Láry fáry, třesky plesky...

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky