Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraAltarage - Succumb
Sorgh
21.6.2021
1

Altarage

Succumb

Altarage patří k zástupcům španělské inkvizice a černý kov v jejich rukou taje jako čokoláda v kapse. Zvládnout jejich vyšinuté umění si ovšem žádá celých mužů, žen a dalších pohlaví, co jich teď na světě je.

 
Triode - Atrium (EP)
Victimer
19.6.2021
0

Triode

Atrium (EP)

Atmosférická elektronika schovaná v podpalubí snů a experimentů rozšiřuje své obzory.

 
The Scalar Process - Coagulative Matter
Garmfrost
18.6.2021
0

The Scalar Process

Coagulative Matter

Po instrumentální i skladatelské stránce jsou The Scalar Process velice šikovní, po zvukové zrovna tak. Jejich muzika je příjemně vyvážená, takže není přehnaně technická, přechody nejsou kostrbaté a mají v čele skvělého frontmana. Co chtít do začátku víc.

 
Portal - Avow
Mold
17.6.2021
0

Portal

Avow

Ion nebylo terminální fází. Portal metastazují. Propadají se dál zrůdností prostoročasu sebe sama. Z elektromagnetismu a ionizujících částic Ion vzniklo Avow.

 
Dordeduh - Har
Victimer
16.6.2021
2

Dordeduh

Har

Druhá zpověď z hřebenů karpatských hor je otevřenější a prolínající v sobě více vlivů. Duševně metalová očista se vším všudy.

 
Wire - Mind Hive
Jirka D.
15.6.2021
0

Wire

Mind Hive

Roky zkušeností nemusí znamenat jen plný šatník zasmrádlých starých hadrů, ale i nadhled a vnitřní klid, který může být inspirativní a v důsledku osvěžující. A přesně taková je i tahle deska.

 
Black Magick SS - Rainbow Nights
Lomikar
14.6.2021
2

Black Magick SS

Rainbow Nights

Na Rainbow Nights kapela podtrhává svoji roli prostého hudebního gimmicku a můžeme se nad ni takto klidně povznést. Pokud vás ale její chytlavé melodie zaháčkují a udělají vám radost, nemáte se vůbec za co stydět.

 
Marianas Rest - Fata Morgana
Jirka D.
10.6.2021
0

Marianas Rest

Fata Morgana

Deska sevřená v mantinelech žánru a mezi nimi naprosto sebejistá.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky