Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraHalsey - If I Can
Ruadek
27.1.2022
0

Halsey

If I Can't Have Love, I Want Power

Halsey se svou nejdospělejší deskou, která vyzařuje uměleckou svobodou a patří ke špičce současné popové scény.

 
Wang Wen - 100,000 Whys
Jirka D.
26.1.2022
0

Wang Wen

100,000 Whys

Klasičtí Wang Wen s lehkým problémem úplně strnout.

 
Alkuharmonian Kantaja - Shadowy Peripherals
Victimer
25.1.2022
0

Alkuharmonian Kantaja

Shadowy Peripherals

Alkuharmonian Kantaja jako nová odpověď na otázku, kam se poděla stará dobrá metalová avantgarda.

 
Voices - Breaking The Trauma Bond
Sorgh
24.1.2022
0

Voices

Breaking The Trauma Bond

Už počtvrté jsou slyšet hlasy a nejde je ignorovat. Jak si je jednou pustíte do hlavy, už nejdou ven a zůstávají, šeptají a křičí...

 
The War On Drugs  - I Don
Jirka D.
21.1.2022
0

The War On Drugs

I Don't Live Here Anymore

The War On Drugs potvrzují svou jedinečnost a své postavení na scéně, na níž nenajdete příliš mnoho podobných. Dokonce bych řekl, že novinka je ještě o fous lepší než předchozí deska a kdyby měla lepší zvuk, byla by jednoznačně skvělá.

 
Gruzja - Vulgator (Priest Simulator OST)
Victimer
20.1.2022
1

Gruzja

Vulgator (Priest Simulator OST)

Soundtrack k videohře a neojdvážnější a nejvíc nadžánrová deska Gruzja, kterým není nic svaté. Ani black, ani pop, ani kněží kázání.

 
Impulsealer - 42
Bhut
19.1.2022
0

Impulsealer

42

Masážní parostroj v podobě dua Impulsealer nic nenechá v klidu. Výbušný grindcore s parametry buldozeru, v němž není třeba hledat více.

 
Dirty Old Dogs - Let
Ruadek
18.1.2022
2

Dirty Old Dogs

Let's Burn Heaven Again

Výborná deska kapely, která si tímhle získala mou pozornost na dlouhá léta. Bluesový odér jim dokonale sedí, až se nechce věřit, že tohle je teprve první krok novým směrem.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky