Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Year Of The Goat - Novis Orbis Terrarum OrdinisYear Of The Goat - Novis Orbis Terrarum Ordinis
Bhut
25.1.2020
0

Year Of The Goat

Novis Orbis Terrarum Ordinis

Hard’n’heavy vřískot?! Ale no tak! Dej tomu šanci. Tenhle kousek obávaných čistých vokálů má něco do sebe a dokáže skvěle zabavit a předložit i zajímavě kompozičně rozložené skladby. I kraviny se dají dělat s noblesou a originalitou.

 
ProtoU - Anomalies ProtoU - Anomalies
Victimer
24.1.2020
1

ProtoU

Anomalies

Tíživý dojem, že něco kosmicky dalekého a něco nám velmi blízkého nás v obou případech fascinuje i ničí.

 
Serpent Noir - Death Clan ODSerpent Noir - Death Clan OD
Garmfrost
23.1.2020
0

Serpent Noir

Death Clan OD

Při poslechu Death Clan OD je možné někde zapomenout fyzické tělo a zatoulat se v neviditelných krajích za řevu helénského draka a horkého podsvětí...

 
Voyager - Colours in the SunVoyager - Colours in the Sun
Victimer
21.1.2020
3

Voyager

Colours in the Sun

Dokonalá evoluce Voyager zakončená moderně metalovým koktejlem pro zaryté melodiky, djentaře a krajně dobrácké popíkáře s oblibou v osmdesátkách.

 
Monolord - No ComfortMonolord - No Comfort
Jirka D.
20.1.2020
0

Monolord

No Comfort

Deska No Comfort klame názvem a naopak představuje nejpřístupnější a nejposlechovější album v krátké historii kapely.

 
Pensées Nocturnes - Grand Guignol OrchestraPensées Nocturnes - Grand Guignol Orchestra
Bhut
18.1.2020
1

Pensées Nocturnes

Grand Guignol Orchestra

Nebát se a vstoupit do manéže jménem Pensées Nocturnes vyžaduje špetku odvahy. Tohle není obyčejný kabaret a burleska. Zde je míra znepokojení o mílové boty větší a je pak jen na povaze, kterak dodrží svá předsevzetí. Dámy a pánové, umělci Grand Guignol Orchestra nechť zahltí vaši mysl smyslnou zábavou.

 
Schammasch - Hearts Of No LightSchammasch - Hearts Of No Light
Sorgh
17.1.2020
2

Schammasch

Hearts Of No Light

Schammasch o sobě po pár letech dávají vědět a jednoho milého, listopadového dne loňského roku vydali nové album nazvané Hearts Of No Light. Nálada není k popukání, ale to je už z názvu patrné.

 
Media Data - Adore Resurrect Media Data - Adore Resurrect
Victimer
16.1.2020
0

Media Data

Adore Resurrect

Rychlá odpověď na předchozí album a vzkříšení razantnější tváře Media Data.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky