Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraSarmat - RS-28
Garmfrost
28.7.2021
0

Sarmat

RS-28

Sarmat stojí na začátku své brutální cesty. Zatím zkouší, co umí, kam ještě můžou vyrazit, ale jejich schopnosti jsou více než dobré. I přes různé mouchy je RS-28 skvělou black/deathovou řezničinou přinášející spousty zuřivé zábavy.

 
Laceration - Demise
Sorgh
27.7.2021
0

Laceration

Demise

Je tu jeden silný začátek. Americká banda Laceration rozepsala svůj příběh a první kapitolu nazvala trošku nezvykle Demise. Pokud bych tímto stylem jednou dokázal šéfovi mrsknou rukavici do ksichtu, tak bych odešel s úsměvem. Naštěstí si to můj šéf nezaslouží a já zatím odcházet nehodlám, přesto mi tenhle styl demise připadá vzrušující.

 
Mannveira - Vítahringur
Victimer
26.7.2021
1

Mannveira

Vítahringur

Vyprahlá hornina, těžkotonážní a mdlá, v disonanci se pohybující hmota. Psychedelie, zatuchlé rytmy, studená epika. Ano, jsme na Islandu a Mannveira se drží ostrovního kopyta.

 
Tortharry - Altars Of Ignorance
Sorgh
24.7.2021
0

Tortharry

Altars Of Ignorance

S příchodem června se ukázalo jubilejní desáté album domácích Tortharry. Notoricky známá mlátička už dávno přesvědčila o svých kvalitách a nemusí lovit úspěchy s jazykem na vestě. Stačí jí držet se svého osvědčeného kopyta a mohlo by to stačit na dalších pár let. Propadák zákonitě nehrozí. Ale je důvod ke stoprocentní spokojenosti?

 
Cemetary - Last Confessions
Victimer
22.7.2021
2

Cemetary

Last Confessions

Nostalgický návrat do devadesátek, kdy ještě rostlo hřbitovní kvítí Cemetary desku od desky do zdravé krásy...

 
Nico - Chelsea Girl
Jirka D.
21.7.2021
0

Nico

Chelsea Girl

První sólová deska Nico na vlně dobového sentimentu.

 
Nishaiar - Nahaxar
Ruadek
19.7.2021
0

Nishaiar

Nahaxar

Velmi specifický zážitek, který není ani tak metalový, jako plný odkazů na svou domorodou kulturu.

 
Airbrusher - Dirndl To Go
Victimer
17.7.2021
2

Airbrusher

Dirndl To Go

Elektronická pomůcka pro potřeby ex-mistrovského kladívka, které když ve spánku vrzajíc tluče do prázdna, je dobré aspoň promazat a nechat nás pobavit.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky