Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraThyrfing - Vanagandr
Garmfrost
15.10.2021
0

Thyrfing

Vanagandr

Metalová jízda pojící metal s pohanstvím a progresem... To je Vanagandr!

 
Slzy Mrtvého Světa - Na planetě Zemi
Bhut
14.10.2021
0

Slzy Mrtvého Světa

Na planetě Zemi

Postapokalyptický black metal s vhozenou pěstí syrového punku. Drobná sonda do nerůžových vizí valašských muzikantů. Zmar a trosky okolo vás dostanou touto nahrávkou jasný soundtrack.

 
Hranice Abyss - Aphagy (EP)
Sorgh
13.10.2021
0

Hranice Abyss

Aphagy (EP)

Ztráta rovnováhy a nebrzděný pád do hlubin. To jsou "hraničtí brazilci" a jejich šestiskladbový debut.

 
Nāv - Arcizlo
Lomikar
12.10.2021
0

Nāv

Arcizlo

Nenechte se zmást tím úvodním náporem. Arcizlo je pod brutální slupkou skladatelsky velmi vyzrálá a barvitá deska, které k dokonalosti chybí snad jen trocha svébytnosti. Všechno ostatní je ale perfektní kotel.

 
Nightfall - At Night We Prey
Michal Z
11.10.2021
0

Nightfall

At Night We Prey

Nightfall spali dlouhá léta a pokud měli sny, zdálo se jim mnohé konstruktivní anebo na sobě vědomky pracovali a usilovně přemýšleli nad budoucím materiálem. Nahrávka má nejednu dobrou vlastnost a skladbu a byla by škoda, kdyby se tomuto doposud méně úspěšnému řeckému celku nyní nevěnovalo více pozornosti. Pro mě příjemné překvapení.

 
Přítel Belial - Očista (EP)
Bhut
9.10.2021
0

Přítel Belial

Očista (EP)

Nevážně se beroucí black, který by se vážně brát klidně mohl. Taková drobná sonda do valašského black metalu.

 
Agrypnie - Metamorphosis
Garmfrost
8.10.2021
0

Agrypnie

Metamorphosis

Metamorphosis v sobě pojí zuřivost i něhu. Když se obě stránky spojí, je album nejsilnější. Bez vaty se neobejdeme ani tentokrát, ale celek je zábavný, rytmicky zajímavý. Opět je největší slabinou stopáž, kterou Torsten nedokázal zaplnit tak dobře, jako to uměl kdysi.

 
Leprous - Aphelion
Ruadek
6.10.2021
2

Leprous

Aphelion

Aktuální deska Leprous je živější, energičtější a nadějnější, než jsem po minulé Pitfalls očekával. Překvapuje a vrací se k živějšímu projevu, jaký jí sedí.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky