Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraEchoes Of Yul - The Blessing Bell
Sorgh
3.2.2023
1

Echoes Of Yul

The Blessing Bell

S loňským rokem jsme se mohli stylově rozloučit v přítomnosti nového alba polského projektu Echoes Of Yul, které opět brnká na nervy.

 
Cryptae - Capsule
Victimer
2.2.2023
0

Cryptae

Capsule

Druhé album Cryptae jako těkavě se pohybující podmořská kapsle v proudu abstraktního death metalu.

 
Darkthrone - Astral Fortress
Bhut
31.1.2023
0

Darkthrone

Astral Fortress

Okolnosti a historie Darkthrone nutí moji mysl se domnívat, že to lepší najdu ve starších albech, byť je to jedna z nejlepších nahrávek, kterou v posledních letech kapela dala dohromady.

 
Kalle - Under The Black Moss
Symptom
30.1.2023
1

Kalle

Under The Black Moss

Třetí řadová deska táborského dua je zahraná do tečky a zapůsobí jakoby šlo o artový film pro ucho. Vtáhne a pohltí vás už úvodní pecka Over The Hill.

 
Óreiða - Nóttin
Victimer
26.1.2023
0

Óreiða

Nóttin

Přízemní epika black metalu, který škrábe kůru stromů a skrz jejich koruny hledí do dálek. Starší materiál nalezený v pravý čas.

 
In The Woods... - Diversum
Sorgh
25.1.2023
3

In The Woods...

Diversum

V lesích je živo a poslední dobou i dobrá úroda. Norští náladotvorové In The Woods... toho mají pořád hodně na srdci a my se můžeme radovat z další sbírky pěkných písní.

 
Jours Pâles - Tensions
Jirka D.
24.1.2023
0

Jours Pâles

Tensions

Dva roky po debutním albu se znovu o slovo hlásí Spellbound se svou melancholickou vizí Jours Pâles, která víc než na nápadité hudbě staví na naléhavosti a emocích. Je jich k mání hodně.

 
Satanic Warmaster - Aamongandr
Garmfrost
23.1.2023
0

Satanic Warmaster

Aamongandr

Aamongandr je album plné atmosféricky surové, kruté a temné melodiky.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky