Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Self Hypnosis - Contagion of DespairSelf Hypnosis - Contagion of Despair
Victimer
19.1.2021
0

Self Hypnosis

Contagion of Despair

Všechna možná zákoutí doom metalu vymetá dvouhlavá esoterická saň Self Hypnosis.

 
Agnes Obel - MyopiaAgnes Obel - Myopia
Lomikar
18.1.2021
0

Agnes Obel

Myopia

Zastřená cesta cizím sněním, která i přes svoji něžnost a pokoru dokáže dráždit i znervózňovat. Nefunguje nicméně samostatně a vyžaduje posluchačovu participaci. Což samosebou není chyba.

 
Deeds Of Flesh - NucleusDeeds Of Flesh - Nucleus
Sorgh
17.1.2021
4

Deeds Of Flesh

Nucleus

Letošní rok jsem začal s těžkou váhou a hodlám pokračovat. Střízlivějící rukou jsem hrábnul zpět do vánočního chaosu a vytahuji album, které vyšlo právě tak akorát, aby mi ho manželka dala pod stromek. To by byly koledy, panečku.

 
The Corona Lantern - Certa Omnibus HoraThe Corona Lantern - Certa Omnibus Hora
Bhut
16.1.2021
1

The Corona Lantern

Certa Omnibus Hora

Tmavými odlesky se blyští klenot tuzemských archivů, který již ve své rané fázi života ukazuje svou mocnou trvanlivost a plnohodnotnou funkčnost. Sludge doom má i u nás skvělý formát.

 
Gazpacho - FireworkerGazpacho - Fireworker
Jirka D.
15.1.2021
4

Gazpacho

Fireworker

Fireworker je velmi povedená a skromná deska, která ale nedisponuje zjevnými vrcholy a jednoduchými poučkami. A taky nikam nespěchá.

 
Abigor - Totschläger (A Saintslayer's Songbook)Abigor - Totschläger (A Saintslayer
Garmfrost
14.1.2021
3

Abigor

Totschläger (A Saintslayer's Songbook)

Abigor jsou na vrcholu a náramně si svých předností užívají.

 
Human Vault - Self - RustHuman Vault - Self - Rust
Victimer
13.1.2021
0

Human Vault

Self - Rust

Dlouhé pásmo temné elektroniky, která má stejně blízko k bucharům vyřazených strojíren jako k vřelému objetí krásných scenérií. V rámci undergroundu, samozřejmě.

 
The Pineapple Thief - Versions Of The TruthThe Pineapple Thief -  Versions Of The Truth
Jirka D.
12.1.2021
3

The Pineapple Thief

Versions Of The Truth

Hořkosladké snění s The Pineapple Thief opět po dvou letech. Opět dobře, možná i lépe a opět nikoliv zadarmo.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky