Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraRobert Plant / Alison Krauss - Raise The Roof
David
23.5.2022
0

Robert Plant / Alison Krauss

Raise The Roof

Poslech Raise The Roof mi připomíná paralelu příjemně strávených chvil s dobrými přáteli… můžete společně hovořit o čemkoli vás napadne, naslouchat jeden druhému, nebo jen bezdůvodně mlčet a pociťovat naprostou přirozenost a nenucenost okamžiku. A co je nejdůležitější, i přes nekonečnou záplavu všech okolních vlivů umocněných bez ustání proudícím balastem kolem, se nakonec vždy velmi rádi vracíte.

 
Gospel of the Future - Blowtorch Mankind
Bhut
21.5.2022
1

Gospel of the Future

Blowtorch Mankind

Návrat po dlouhých letech, ve který už snad neexistovala ani špetka víry. Výsledek je omamný stejně jako spiritualita pochybných sekt, do kterých se lze libovolně napasovat. Úžas střídá mrazení.

 
Floex & Tom Hodge - Je Suis Karl
Ruadek
20.5.2022
0

Floex & Tom Hodge

Je Suis Karl

Výborný soundtrack v krásném vydání na 180 g vinylu, který si spíše než u filmu užijete samostatně.

 
Rammstein - Zeit
Victimer
19.5.2022
2

Rammstein

Zeit

Dobré časy s Rammstein nekončí. Zeit je kompaktní, vyrovnaná a s nadhledem zkušených muzikantů servírovaná deska bez slabin.

 
Blues For Neighbors - From Roaming About
Jirka D.
18.5.2022
0

Blues For Neighbors

From Roaming About

Poslech téhle desky je jak být na cizím funusu. Vnitřně se vás to nijak nedotýká, emoce nula a čekáte na konec.

 
Sadist - Firescorched
Garmfrost
16.5.2022
0

Sadist

Firescorched

Sadist už nedrží prst na tepu progresivního vývoje stylu, ale pořád jsou ve formě.

 
Fractal - Hologram
Victimer
12.5.2022
0

Fractal

Hologram

Zatím poslední ze smrště alb Fractal vydaných u Aliens production. Víc kompilace jak skutečná novinka, ale jinak reprezentativní vzorek temně atmosférické elektroniky z dílny Tomasze Lukowicze.

 
Jerry Cantrell - Brighten
Jirka D.
11.5.2022
0

Jerry Cantrell

Brighten

Poslechově vstřícná, harmonická a velmi vyrovnaná kolekce skvělých písní.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky