Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraMůra / Moorah - Marnost nad marnost // Doom Invocations And Narcotic Rituals
Bhut
28.6.2022
0

Můra / Moorah

Marnost nad marnost // Doom Invocations And Narcotic Rituals

Není můra jako můra, nebo chcete-li není Moorah jako Můra.

 
Blut Aus Nord - Disharmonium - Undreamable Abysses
Garmfrost
27.6.2022
0

Blut Aus Nord

Disharmonium - Undreamable Abysses

Disharmonium - Undreamable Abysses je nejzajímavější nahrávkou Blut Aus Nord za hodně dlouhou dobu. Dokazuje, že není potřeba návratů ke kořenům ani hledání revolučních cest.

 
Angerpath - Forgotten World (reedice)
Jirka D.
23.6.2022
0

Angerpath

Forgotten World (reedice)

Urputný death metal polských Angerpath nezaujme ani originalitou, ani skvělými nápady, zato zdevastovaným zvukem bohužel ano.

 
Shadow of Intent - Elegy
Ruadek
22.6.2022
2

Shadow of Intent

Elegy

Shadow of Intent na čtvrté desce ještě o fous lepší než minule!

 
Insania - GRRRotesky
Jirka D.
21.6.2022
9

Insania

GRRRotesky

Minulá deska byla vyloženě slabá a ta aktuální je lepší, čehož dosáhnout nebylo těžké. Nadšení ale brzdí druhá strana, celkově slabší než ta první, a pak ošetření zvuku, který kromě poslechu v autě na dálnici nedoporučuju nikam jinam.

 
MindThorN - Eat My Hell
Bhut
20.6.2022
0

MindThorN

Eat My Hell

Zprvu tvrdý oříšek s hutnou skořápkou nabízí pestré jádro, které dokáže pohltit a fascinovat.

 
Greve - Föllo af svavel, lifvets dimridå
Garmfrost
17.6.2022
1

Greve

Föllo af svavel, lifvets dimridå

Atmosférická bouře v rukou nedostižného Swartadauþuze. Nové album projektu Greve řeže, sype i kolébá. Výjimečné dílo!

 
Dödsrit - Mortal Coil
Lomikar
16.6.2022
0

Dödsrit

Mortal Coil

Navzdory tomu, kam bývá často kapela řazena, je album Mortal Coil zejména prvotřídní ukázkou blackmetalové melancholie.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky