Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Old Silver Key - Tales of WanderingsOld Silver Key - Tales of Wanderings
Jirka D.
11.11.2011
0

Old Silver Key

Tales of Wanderings

Možná jsem čekal víc, než bylo zdrávo, možná slunce svítící právě za oknem mě ladí na jiné pocity, než jaké mi přináší tahle deska. Její obsah na mě působí nezajímavým a odbytým dojmem, v podstatě potvrzuje fakt, že jde o boční projekt se vším všudy. Jedním slovem - nuda.

 
Asgard - Zlověstné časyAsgard - Zlověstné časy
Michal Z
10.11.2011
0

Asgard

Zlověstné časy

Staromódní blackové album s pachutí levného tuzemáku, které by možná po listopadu 1989 zaujalo. Podaří se kdy Asgard vybřednout?

 
Melvins - (A) Senile AnimalMelvins - (A) Senile Animal
David
10.11.2011
0

Melvins

(A) Senile Animal

Pokud jste až dosud nedokázali sebrat odvahu a pustit se do džungle chorobných hluků, rámusu a obhroublého řevu navzájem nelogicky vrstvených do prapodivných výtvorů, jejichž stravitelnost se pohybuje někde mezi měsíc zapomenutým gulášem ponechaným svému osudu uvnitř porouchané ledničky a silně zavánějícími kotletkami zářívě zelené barvy slunícími se uprostřed ostatních dobrot v odpadkovém koši infekčního pavilonu fakultní nemocnice, a přesto ve vás hlodá malý červík zvědavosti, řekl bych, že právě (A) Senile Animal je onou vstupní branou do neuchopitelného světa Melvins.

 
Forgotten Tomb - Under Saturn RetrogradeForgotten Tomb - Under Saturn Retrograde
Sorgh
9.11.2011
0

Forgotten Tomb

Under Saturn Retrograde

Ač je kapela širší veřejností oblíbená, po mě jejich nové album sklouzlo jako kapka po mastném skle. Snad sáhnu do historie a objevím něco, co mě zaujme, ale Under Saturn Retrograde na mě krom pěkného obalu nezanechalo jedinou stopu. Body dávám za řemeslně zvládnutou práci.

 
Black Country Communion - 2Black Country Communion - 2
Michal Z
8.11.2011
0

Black Country Communion

2

Dvojka se svojí temnější náladou odlišuje od prvního alba. BCC jsou momentálně na hardrockovém trůnu a nevidím v podhradí žádného adepta na provedení převratu a svržení. Suverénní výkon daný s absolutním nadhledem.

 
Heiden - DoloresHeiden - Dolores
Victimer
6.11.2011
0

Heiden

Dolores

Introvertní svět „Dolores“ je výpovědí posmutnělých příběhů, které umí zaujmout i chytit za srdce. Je jen na každém z nás, kolik prostoru dostane a jak blízko si ho připustí. Heiden jsou tam, kde si přáli být a mohou na sebe být hrdí.

 
Katatonia - Night Is A New Day (reedice)Katatonia - Night Is A New Day (reedice)
Jirka D.
4.11.2011
0

Katatonia

Night Is A New Day (reedice)

Celkem chápu ohlasy toho druhu, že Katatonia hraje stále to samé a že tím dokáže někoho odradit, ale v tomto případě se stavím na druhou půlku hřiště. Jednak nenacházím druhého podobného, který by to dokázal přinejmenším tak dobře v daném stylu (stejně tak bych mohl házet špínu třebas na Slayer a přitom je situace taková, jaká je) a potom atmosféra zachycená právě na Night is the new day na mě v rámci diskografie kapely působí zcela jedinečně. Věrný společník.

 
Napalmed - iiiNapalmed - iii
Jirka D.
28.10.2011
1

Napalmed

iii

Tvorba Napalmed je určena pouze pro úzkou skupinku hudebního publika, ve které bychom jisto jistě našli ještě užší, upřímnou část. Ostatní budou muset pátrat jinde.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky